SlipKnoT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csudri
A tavalyi Clawfinger a szigeten olyan volt! És csak az emberek 1/4-es fért be a sátorba! El sem tudom képzelni mi lett volna, ha a nagyszínpadon van a bulee!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Sadun Tryst
ja! az a lényeg! lovat kell csak a közönség alá rakni, és akkor olyan buli lesz, h csak NA! 😊

1szer voltam én is 1 olyan koncerten, ahol az énekes már nem gyõzöte a közönséget dícsérni. a közönség meg mégjobban beindult! olyan buli volt az bazze, azóta sem voltam olyan jó koncerten, mint az! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Csudri
Valaki megemlítette a diaksziget.com-on, hogy õsszel a Slipknot visszatér kicsiny országunkba, méghozzá a Slayer társaságában! Remélem igaz a hír! Azt is remélem, hogy egy fizetõs bulin nem lesz annyi csíra, mint a szombati bulin, hanem csak és kizárólag igazi RAJONGÓK!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

lee86
hát még ha nem is volt fullosan õszinte, azér elég hatásos volt a hergelésre! 😊)

¡Hala Madrid!

lee86
Disasterpieces?

¡Hala Madrid!

Sadun Tryst
mondhatjuk úgy, ez a beszólás akkor amolyan hangulatfokozó... 😊

Krinyo
ha végignézed a dvdjüket meglátod 😊

Krinyo
Én kint voltam és eszméletlen buli volt.
Viszont ezeket a dolgokat mindenhol elmondja 😄
Az összes országban ahol voltak mindenhol azt mondják hogy a legõrültebb ország.
Pl angliai koncert a dvd-n.
de persze ez nem baj, ez egy nagy show és qrva jó!!!!!

Voltan
Ki van zárva. Ha igaz lenne, gondolod, hogy nem ettõl harsogna a Fókusz, meg az Aktív, meg a mittudoménmi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lee86
hát mondogatják sok helyen ezt a dolgot.. hát nemtom.. mentõautót nem láttam arrafele, szal nemtom, h a hir igaz-e.. sokak szerint csak bár balfék terjeszti ezt a rémhírt, de én már nem tom miben higyek....

¡Hala Madrid!

Tetsuo
Én nem ismerem ezt a Slipizét, de állítólag meghalt 2 ember a koncerten. Ez igaz?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

nemcsakfeel
igen, náluk ebben merül ki a buli fogalma.
kurva anyjukat!

*hihi ** *

"de a 2005-ös koncertturnéba hátha bebiggyesztik Budapestet is! 😊"
Ugylegyen! 😊)))

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Balo
Szerintem nagyon jó volt. Kár hogy pár skinhead megint balhézott, de lehet nekik ez a koncert.
Na mindegy, tényleg egy élmény volt, a közönség is fantasztikus volt, szal remélem jönnek még...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

PResident Evil
LOL 😄

lee86
figyu: hát elég meggyõzõen mutatta ki a meglepettségét látva a közönséget! ilyen 'oh my fuckin god' , vagy 'Jesus Christ what the hell is going on out there', sõt azt is kimondta, h a Slipknot történetében ez volt a legfergetesebb fellépés egy olyan országban, ahol még nem jártak azelõtt.. nameg a magyar közönség elnyerte az idei év legõrültebb közönsége címet!! 😊)) (és ezt nem én mondtam, hanem Corey személyesen! 😊)

mindenestre tuti nem csalódtak bennünk, de elnézve a turnédátumaikat idén már nemhiszem, h visszajönnek, de a 2005-ös koncertturnéba hátha bebiggyesztik Budapestet is! 😊

¡Hala Madrid!

Szted jonnek még ? 😉

Mér mennyi vot a belepo ? 😊

Alien
Én is kinn voltam, és szerintem nagyon jó volt. Bírtam, ahogy magyarul beszélt egy-két dolgot 😊 Szerintem sajnálhatja aki nem volt ott.

lee86
nononono!! azér ez nem teljesen igy volt! (saját szöveg, csak máshonnan illesztem be>>lusta vagyok kétszer megfogalmazni az egészet.. 😊)

kár hogy picit hátrébb voltam, dehát evvan, igy is kibebaszott király volt az egész konert!!
ezt leszámítva meg bazmeg nekem is egy életreszóló élmény volt, amit nem fogok egyhamar elfelejteni!!! Nameg Corey állandó dicsõítései! Nem tom felfogni, h ilyen jók voltunk!!! Elõször Mo-n.. hát bazz sztem lenyomják ezt a turnét, és elsõ dolguk az lesz, h visszajönnek ide! azér milyen igényes már! érted bazz, tennapelõtt németországban voltak, ma már svájcban, elsõ fellépés idehaza, és mindenki azt hihetné, h oké, ez csak egy kis állomás, lejönnek, leadják az a 8-10 számot, és elmennek! de nem bazmeg! Corey vette a fáradtságot, és le"sziasztok"ozott minket! meg az állandó "koszonom"-ök!!! lehet, h kis részlet, de azér még sokat jelenthet!!!

áááá bazz.... ennek még tudatosulnia kell bennem... alig fogom föl!!!

¡Hala Madrid!

fifi
Legalább nem sajnálom, hogy nem mentem el...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem néztem végig, de...

Budapest, Stadionkert 20:20. Tankcsapda befejezi teljesen átlagos, jellegtelenül megszólaló koncertjét. Kisújjból kirázva. Megelehetõsen gyorsan átrendezett színpadkép, hangszerek belövése, majd 20 percnyi szerelgetés után megjelenik egy fickó a színpadon, aki közli, hogy tíz perc múlva az idei Sportsziget csúcspontja következik a Slipknot fellépése, de a srácok kérik, hogy ne legyen sördobálás. Még 15 perc szerelgetés, majd elsötétítés, és intróként az új album egy popslágere szólal meg, rajta kívül még vagy 2-féle intro, köztük a milliós siker Slipknot album introja, majd emlékezetem szerint a (sic)-el nyitnak. Elképesztõen gyenge, az utóbbi évek általam hallatt legmegalázóbb hangzása. Számot csak nyomokban lehet felismerni. Dinamika nulla a hangzás miatt, csak zaj. Élvezhetetlen, de azért a közönség veszi a lapot. Kb. az elsõ 3 nóta így telik, aztán tisztul a hangkép, nagyon szarból közepesen gyengévé. Igazi dinamika még mindig nem árad a színpadról, csak tömény zúzás, és zaj, ami nem egyenlõ azzal. Közben a srácok szemezgetnek az eddigi három sikeralbumukból, az újról már az élvezhetõség határát súrolja a Duality. Kezdenek élni a gitárok a színpadon. A dobos példásan jó, az énekes jó torok, bár a klippekben láttothoz képest alig mozog valamit. Gitárosok nagyon átlagosak. A többi tag lényegében dísznek van és sómenek. A kétoldali perkás fickók csinálják a "fesztivált". A klippekben látott színpadtúrás persze nincs, alapvetõen nem dinamikusabb mozgásban a banda, mint pl. Ozzy kísérõcsapata, sõt !
Kb. a 6-7 számnál otthagytam, mert eluntam, a hangzás a zene jellege miatt tovább már nem is javulhatott.
Annyit megért, amennyibe a belépõ került 😊

PResident Evil
nah én felhívtam 2 csaj ismerõsömet akik kint voltak.. az egyik levegõt nem kapott annyira fasza volt, alig tudott ebszélni, hebegett-habogott... a másik meg át ment Hiperkarmára mert olyan szar volt 😄

nah most döntse el akkro az ember hogy mivan 😄

nemcsakfeel
mindenkit meköltek

*hihi ** *

PResident Evil
mindenki meghalt :_D

Erre enis kivancsi lennek..!

PResident Evil
nah cicafiúk, milyen volt a buláj ? 😄

lee86
Ez lenne az! Slipknot album (az összes) is ottvan!

¡Hala Madrid!

lee86
váj váj! van itt még egy!

¡Hala Madrid!

bizar
Az oldal már nem jó,és a dc meg nincs meg,de azért kössz.

lee86
vagy ott a díszí...

¡Hala Madrid!

lee86
Próbáld ezt! Nemtom él-e még...

¡Hala Madrid!

bizar
Újalbumot hol lehet letölteni???Vagy egy pár új számot..

PResident Evil
jóhogy szólsz bammeg 😄DD

lee86
háhé! 😊 ez nem lájv... az enyim meg lájv! 😊

¡Hala Madrid!

Sadun Tryst
a duality videót az eredeti oldalról is le lehet tölteni egyébként... 😛
SlipKnoT - Duality Video Clip

lee86
ha a dualityre gondolsz, akkor no para, mer mûxik az flashgettel.. ;-)

¡Hala Madrid!

PResident Evil
hûha ez kéne, de csak letöltésvezértlõm van 😄 szar windózos nem megy 😄

lee86
amugymeg ha elöttök ide és megkeresitek a
Rep Photo, Photoshoot
linket, akkor az abból megnyiló ablakban látható lesz az összes Vol3 maszk, csoportosan, és tagokra bontva egyaránt...

¡Hala Madrid!

lee86
ja és még valami:
ha akartok látni kurva sötét, aggressziv dobszólót, akkor töltsétek le ezt: (dc-n biztos fönn van)
14-slipknot_-_joey_drum_solo_(disasterpieces-dvdrip)-r0t-fnb.mpg

elég ha "joey slipknot"-ot irtok a keresõbe, lényeg az, h a letöltendõ fájl 21 mega körül legyen, ha jól emléxem..

van még egy videó, Duality, live, csakhogy ez szabdtéri live, szal aki megy (jön) hétvégén a koncertre, akkor tudhatja mire számíthat.. slipknot_-_duality_(live_rock_in_rio_lisbon_2004)-rapah-lbvidz.mpg
KÖTELEZÕ DARAB!!!

¡Hala Madrid!

lee86
Joey és Chris maszkján még nem, de leginkább Shawn gézzel bekötött fején lepõdtem én meg leginkább..😊

¡Hala Madrid!

lee86
ugy van!

¡Hala Madrid!

PResident Evil
hát a flshget télleg beszart rajta... 😞 akkor cél mentése más néven ?

Szevasztok,valaki nem tud esetleg oldalt ahonnan a SLipknot DVD-t le tudnám tölteni.(DC+ nem nagyon müködik).
Sadun Tryst
a dobos és a nagyorrúnak ez a mostani maszkja 😛

lee86
az a "majdnem az összes új maszk" nem tul találo! sõt! mindegyik masz régi! 😊)
kukkantsatok meg egy még viszonlyag friss live felvételt! én ezt ajánlom:
Slipknot_-_Duality_(Live_On_Leno_05-17-04)-MuD-HDP.mpg dc-n tuti fönn van, de letölthetõ a HDPVidz.com-ról is
lényeg az, h ne letöltésvezérlõvel próbálkozzatok... nálam még a flashget se boldogult...

¡Hala Madrid!

PResident Evil
ehehh 😄DD

Jok a kepek

Sadun Tryst

PResident Evil
háhotynéznekki ? 😄