3410
SlipKnoT
-
#1333 Mellesleg mit gondoltok mennyire lessz utos az uj album? -
#1332 "egyik próbánk alkalmával lejött a pincébe és azóta sincs senki elég tökös a csapatból hogy elküldje"
loool, ez qrvajó :) -
#1331 Wikipedia :D LoL
James Root(#4): [Craig] gyakran még engem is megijeszt. Kicsit úgy érzem hogy szivességet teszünk az emberiségnek azzal hogy legalább tudjuk hol van
Joey Jordison (#1): Ez egy őrült hacker, és biztos lehetsz benne hogy megöl ha beszólsz neki. Ez egy elmebeteg. Nem is tudom miért ő a samplerünk, egyik próbánk alkalmával lejött a pincébe és azóta sincs senki elég tökös a csapatból hogy elküldje -
#1330 Ahha köszi igy már érthetö :) -
Vegas #1329 "Ha kérdések merülnek fel a Slipknot kilenc tagjának szükségességét illetően, akkor a legtöbben biztos Craiget tartják feleslegesnek. Koncerteken mindig a háttérben van, zenei tevékenysége nem a látványosságról híres, névtelenségét is leginkább ő próbálja megőrizni. Munkája azonban legalább annyira elengedhetetlen mint bárki másé a csapatban, többek között neki köszönhetjük az albumokon található introkat, a számítógépes effekteket, valamint az ún. sample-ket, amiket filmekből, dalokból ragad ki. A banda legzárkózottabb, legcsendesebb tagja, szinte soha nem hallani felőle sem az interjúkon, sem a nyilvános dedikálásokon. Tipikus csendes, de fontos tag tehát, aki nélkül a Slipknot sokkal kevésbé lenne egyedibb, eredetibb." -
#1328 (#5 Craig Jones mischpult) keveröpult? WTF ésakkor Sid mit csinal? -
#1327 ezt hogy érted? :) -
#1326 #5 mit is csinal pontosan?? -
germán metálhámmer -
#1324 -
#1323 loool -
#1322 All Hope is Gone, the fourth release from this hard rock machine from Des Moines, IA, is more of a statement than a record. Corey Taylor comments, "Every album we have made is a statement about that space in time. I think this era is the most mature, most beautiful and the most powerful. We have made an album that will show the road behind, the road ahead, and where we are as men. I think it's the best thing I've ever made. And I challenge anyone to prove me wrong." The album promises to blend elements of 2004's Vol 3: (The Subliminal Verses) and 2001's Iowa, while adding a perspective, freshness and depth that only three years apart can bring. All Hope Is Gone was recorded this spring in Slipknot's home state and is co-produced by the band and Dave Fortman.
1. Execute
2. Gematria (The Killing Name)
3. Sulfur
4. Psychosocial
5. Dead Memories
6. Vendetta
7. Butcher's Hook
8. Gehenna
9. This Cold Black
10. Wherein Lies Continue
11. Snuff
12. All Hope Is Gone
The Special Edition of the album will also contain these three bonus tracks:
13. Child Of Burning Time
14. Vermillion Pt 2. (Bloodstone Mix)
15. Till We Die -
#1321 Ja, várom is :) -
#1320 akkor tetszeni fog az a Butchers Hook :) -
#1319 Utálom az emo-kat... -
#1318 Kössz, király -
Vegas #1317 "Nem lenne SlipKnoT album, ha nem gyötörnénk a zeneipart. Ezúttal azokról a kis emo fiúkról fog szólni a kis édes frizuráikkal és a barátnőik gagyáiról. az emberek leszaroznak, amiért egyenruhát hordunk, de ezek a fickók is ugyanúgy néznek ki." -
#1316 jah, azt már megtettem, ide még be sem másoltam most látom. akkor tessék :)
Execute :
az Execute kb 10 éve jött. clown régi házánál voltam és ő szedte ki ezt a beszédet (a korábbi alelnök) spiro agnew beszédéből, amit 1970-ben adott. és amikor elkezdtük ezt al albumot összerakni, ez volt az, amit intróként akartunk használni. szóval fogtam, manipuláltam és elb@szakodtam vele. viszont amikor lejátszottam clown-nak, ő olyan "ez király, de nem lenne jobb ha fognád, és a saját dolgaidra használnád?" volt. szóval így tettem....
Gematria (The Killing Name) :
Ez a szám nem az Amerika elleni gyűlöletemről szól, sokkal inkább az embereiről. Szeretem a hazámat, szeretem az embereket, akik védik a hazámat. Szeretem az embereket, akik még mindig élnek a jogaikkal, hogy ne értsenek egyet és hangot adnak az elégedetlenségeiknek, de rengeteg ember van, aki a politikát vallásnak vagy parancsoló ízlésnek álcázza és vezérelvvé alakítja, és ez bánt engem. Nyilvánvalóan mindkét oldalnak jelen kell lennie egy demokráciában, de úgy tűnik, mintha az arányok olyan kibaszottul elbillentek volna az egyik oldalra, hogy az nem igaz.
Sulfur :
Ez egyfajta elmélkedés, hogy hol vagyok ebben a pillanatban, valószínűleg a legjobbul érzem magam évek óta, nem csak egészségügyileg, hanem mint személy is. A legutóbbi 3 év egy ébredés volt számomra. Kiállok az erkölcsömért, kiállok magamért, de az érem másik oldala, hogy mindig van valami bennem, amitől az emberek úgy érzik, mintha alufóliát rágcsálnának. életem nagy részében igyekeztem megalapozni a véleményem magamban arról, amit az emberek rólam gondolnak. Amikor erősebb lettem, megtanultam boldognak lenni a saját bőrömben, és elfogadni, hogy vannak ezek az elbaszott dolgok körülöttem
Psychosocial :
Apám, micsoda szerelmes szám a bandának! Megvan benne az a Rammstein/ministry mechanikai része, de a hangom valami nagyon valóst és nagyon emberit ad hozzá. A határosság működik és orrba-szájba akartam játszani a világba. Dalszövegileg leginkább rólunk szól és arról, hogy tudunk nyerni, ha koncentrálunk.
Dead Memories :
"nevek megnevezése nélkül, ez az utóbbi 10 évem története. Ragaszkodtam ezekhez a dolgokhoz az utóbbi 10 évben, úgy döntöttem, ideje szabadonengedni őket..."
Vendetta :
alapvetően a módszerem saját magam utólagos bemutatására a világnak, körülnézni és "ez remek!"-be menni. Sosem próbálok igazán hírnevet szerezni a cuccokért, de rengeteg ember van, akit megihlettünk azzal amit csinálunk, szóval ez a módszerem, hogy megmondjam "jó, de ha nem tartotok lépést, ne fussatok velünk"
Butchers Hook :
Nem lenne SlipKnoT album, ha nem gyötörnénk a zeneipart. Ezúttal azokról a kis emo fiúkról fog szólni a kis édes frizuráikkal és a barátnőik gagyáiról. az emberek leszaroznak, amiért egyenruhát hordunk, de ezek a fickók is ugyanúgy néznek ki
Gehenna :
Ez egy emberért való megszállottsággal foglalkozik, a megszállottság nézetéből és azt akarva, hogy hagyjuk a megtévesztő külsőt és legyünk igazak magunkhoz, amennyire csak lehet. Vokálisan pár olyan szarságot csinálok benne, amit még sosem és kibaszottul zaklató, de nagyon szép is ugyanakkor.
This Cold Black :
Ez bírálja az embereket mindenféle hülyeségért. És nem hiszem, hogy az emberek ezt csinálják még, és ha igen, akkor csak egy nagyon ártalmatlan módon. Úgy mint "igen, tudjuk, hogy mérges vagy, de adj egy rohadt okot és inkább érdekessé teszed"
Wherein Lies Continue :
Ez a világ levetkőztetése, ahogy ismerjük. nem csak amerika ellen, hanem bármilyen civilizáció ellen van, amelyik túl komolyan veszi magát, és ahol a "vezetők" olyan elbizakodottak, hogy azt hiszik, hogy azért vannak, hogy beszéljenek az embereknek, lenyúl odáig, hogy nekünk magunkat kell megmentenünk.
Snuff :
ez a lassú. ez egy másik személyes kor. Megint, a neveket meg nem nevezve valakiről szól, aki átsegített engem rengeteg dolgon és azt gondoltam, hogy ugyanúgy érez, ahogy én éreztem iránta, és nagyon cserbenhagyott. ugyanakkor jó volt, amit csinált, mert ez volt a végső lökés arra, hogy kitaláljam, hogy ki vagyok. A dalszöveg meglehetősen magától értetődő.
All Hope Is Gone :
"Sok ember nagyon negatívan tekint erre, és rengeteg módon, olyan, amikor a problémáidat mindig ugyanúgy probálod megoldani újra és újra. Mondhatni ez a szám ugyanakkor egy tükörképe annak, ami a SlipKnoT. Amikor éppen azt gondoljátok, hogy mindannyiunkat ismertek, minden reményt adjatok fel, mert soha, soha nem fogtok. Egyébként mi ezt így szeretjük!!" -
#1315 semmiség -
#1314 thx :) -
#1313 Kiváncsi vagyok a Snuff-ra, Mick abban fogja bevetni azt az új akusztikus gitárt. Kár, hogy nem tudok angolul profin, na mindegy majd lefordítják a nameless.hu-n vagy valahol :D -
#1312 Elég kihalt ez a topik :( -
#1311 Kerrang -
#1310 Hát ilyen különleges DVD/CD meg ilyen cuccok egy csomagban (gondolom)
Ilyen papírcsomagolásban
TESSÉK
-
#1309 Mellesleg mi az hogy Digipak? :SS -
#1308 :)) -
#1307 Ajándék DVD-nek ne nézd a tartalmát :D -
#1306 LOL!!!!! De legalább szép csomagolásban -
#1305 újraírhatót legalább? :) -
#1304 Lehet hogy üres DVD-t adnak hozzá -
#1303 ok :D -
#1302 TIPPELNI tudok : Hogykészult a klipp meg mondjuk vagy vmi koncert
De konkrétan nemtudom :S -
#1301 A DVD-n mi lesz azt nem tudod? -
#1300 Az MTV készített egy interjút M. Shawn Crahannal (#6) a videóval kapcsolatban, ahol Clown a következőket mondta el:
"Vannak nekünk ezek az óriás maszkjaink, amelyeket csak úgy hívunk hogy "purgatórium maszkok". Olyanok mintha nagyméretű halál maszkok lennének (amiket a Vermilionnál használtak -a szerk.) , csak ezek az egót jelképezik. A videó tehát arról szól hogy elhaggyuk ezeket a dolgokat és visszatérünk oda amit valójában csinálunk." -
#1299 A lényeg lemaradt:
http://www.opiumofthepeople.net/ootp/main.php?go=home/news/mickjimguitarworld -
#1298 Tök jó ez a video, bemutatja Mick és Jim az új gitárjaikat, Micknek van ez az új akusztikus, tehát biztos több szám lesz olyan az új albumon. Jim otthona teljesen átlagos, nem olyan mint egy "sztáré" ez tetszett -
#1297 All hope is Gone cd dvd and t-shirt 35Euro lehet rendelni Magyarorszagra (tapasztaltam)
Cd és Dvd digipak 19euro -
#1296 Vkit tud magyarorszagi boltot ahol elö lehet rendelni az albumot ? -
#1295 Neked is megtetszett az új videó, mi? Gecijó lett ez a Spychosocial. -
#1294 Hy all! Tudtok nekem segíteni, honnan tudom letölteni az alábbi videót?Ha lehetséges, akkor normális minőségben? : Slipknot - Psychosocial. Kösz szépen előre is.