SlipKnoT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Regards,
Persze idő kell, hogy ülepedjen...
Egy koncertjukre en is regota el akarnek menni, de van egy olyan erzesem, h a novarock-nal kozelebb nem fognak most sem jonni, szoval talan oda kene egyszer kijutni..
Regards,
Aztán ott van egy két betegebb szám (11.-es Custer vagy), amit nem tudok hova tenni 😊
A 2. és a 3. az zseniális, több ilyen kellett volna bele és kevesebb az 5., 8.ból (az utolsó számon konkrétan majdnem elaludtam)
Még emésztenem kell az albumot. Ettől függetlenül, örülnék ha jövőre Novarock előtt/után még egy kicsit tovább jönnének egy kicsit, mondjuk Budapestre is 😊
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.10.09. 12:27:57
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Regards,
Ezt en mar el se merem olvasni a megjelenes elott, csak kinoznam magam vele...
Regards,
SLIPKNOT's JIM ROOT: We Put The New Drummer 'Through The Wringer'
Egyre kivancsibb vagyok, mar tukon ulok 😊
Joey tavozasarol meg minden amit olvastam eleg homalyosnak tunik, kivancsi vagyok, hogy valoban mi volt a hatterben...
Regards,
De most tényleg. Mi szükség van ezekre a vásári gusztustalankodásokra?
A régi klippjeikben csak azt vágták össze, ahogy élőben zúztak és az is elég durva volt, nem kellett ujjakat lerágni hogy meg legyen a "heavy stuff fílin".
Corey a maszkokkal pedig már tuti sormintára játszik. Volt az eredeti slipknot-iowa maszkja, ami király volt, utána a vol. 3.-as az ilyen wtf zombi cucc, a fehér maszk megint állati betegen nézett ki, ez meg most megint mi az isten 😄
Valamint kíváncsi vagyok, hogy craig még hány szeget tud áttolni azon a maszkon, mert ezzel már baromi meredek lesz headbangelni xd
vmi concept képen látszik paul maszkja (legalábbis valamilyen disznófej), beleállítva egy balta. kíváncsi leszek mit hoznak majd
Asszem mondtak is az uj albumrol, hogy ilyen Iowa-Vol3 hybridre lehet szamitani, ez kb illeszkedik is ehhez.
A klipben meg jol megoldottak, hogy ne kelljen mutatni magukbol (uj maszkok) meg az uj dobosbol meg semmit 😊
Elvileg most 12-en lesz a kovetkezo bejelentes, remelhetoleg mondanak valami nagy dolgot, pl egy album cimet es megjelenesi datumot.
Regards,
slipknot1.com
Regards,
Regards,
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Regards,
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"To anyone asking, Slipknot is not currently working on an album. Yet. We are putting together demos, but we're not recording. Yet."
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!