3410
SlipKnoT
-
#3029 "The cause of death is still under investigation, and the Polk County medical examiner is awaiting the results of toxicology testing, the paper reported. Dr. Gregory Schmunk said it could be four to six weeks before the test results are complete and the cause of death can be determined, according to police.
According to the paper, the autopsy did indicate that the body showed no evidence of foul play or trauma and that Gray had been dead for several hours before his body was discovered. " -
#3028 igen, de a cikkben írja a végén egy idézetben, hogy már tiszta pár éve. szóval nemtom, de én is drogra gyanakodok.
tegnap óta nem néztem, van vmi új fejlemény, v mikor tudunk meg vmit, h miért halt meg? de lehet el se mondják?
amúgy kösz, h így gondolod, akkor nem csak én láttam jól :D. -
#3027 Nem tudom ki mondott ilyet,de az hülye...Én sem sírtam mégis szörnyű ami történt,bár nem meglepő a drogos múltja miatt:S -
#3026 ja, oké. nm. igen, RIP.
de én nem bőgtem a végén se, egyesek szerint meg, ha nem bőgök, nem vok Slipknot fan.
epic fail.
remélem kiheverik a tagok, bár ilyet nem nagyon lehet.
kitartás Slipknot. -
#3025 Köszi idő közben meg tudtam nézni.Szörnyű=/ -
#3024 -
#3023 Nekem nem hozza be=/Szörnyű lehet egy ilyen barátot/testvért elveszteni:S -
#3022 fogalmam sincs, de már a videó fenntvan
durván megindító... ahogy joey testvérének szólítja, páran küzdenek a könnyeikkel... durva -
#3021 Az hány óra a mi időszámításunk szerint? -
#3020 Slipknot will be holding a live press conference to share their thoughts on the passing of their brother Paul Gray tonight at 7:30pm EST. You can view it streaming live below. -
#3019 RIP... -
#3018 Nyugodj békében... vége a SlipKnoTnak ezzel... -
CUCLI #3017 http://hammerworld.hu/2010/05/24/paul-gray-elhunyt-a-slipknot-bogose-2/ -
nyugodjék békében. -
#3015 tiszteletből végighallgatom az egész diszkográfiájukat. mégis csak ők a legkirályabb nu-metál banda. -
#3014 Óbazmeg... -
#3013 ezt még meg kell emészteni gecc. mégis csak legkedvencebb banda. :/ -
#3012 olvastam. de mivel ma lesz a boncolás utána tudjuk csak meg hogy mi volt az ok. ezért kértem ha valaki képben van írja be. -
#3011 allitolag ma lesz (/van/volt) toxikologiai teszt, azota frissebbrol nem tudok.. -
#3010 link
ez mondjuk nem hir
link
de egyebkent beirod googlebe a nevet es omlenek a hirek mindenhonnan.. -
#3009 úgy értem hogy mi volt a halál oka. -
#3008 Van jó pár konkrét hír...Google. -
#3007 majd ha van valami konkrét hír linkeljétek már. -
#3006 omfg -
#3005 Nyugodjon békében. :( Nagy kár érte. Most már tuti nem lesz újra SK. -
#3004 RIP. -
#3003 Nem hiszem hogy keresnének új basszert... -
#3002 :S Hát ezt nem gondoltam volna,először Dio és most ő!:S -
#3001 Nem azért hogy pesszimista legyek, de szerintem ezek után nem lenne meglepő ha feloszlanának. -
#3000 RIP -
CUCLI #2999 azért kíváncsi vagyok mi a halál oka... remélem nem drogok :/ -
CUCLI #2998 mivan?? -
xBalázsx #2997 holtan találtak rá a hotelszobájában... :/ -
#2996 basszameg, es nem vicc.. RIP. -
#2995 ? -
xBalázsx #2994 R.I.P. Paul Gray -
#2993 http://video.aol.com/aolvideo/AOL Music/exclusive-studio-tour-and-song-sneak-peak/84370143001
ebben hallani egy rövid részletet, eddig büntetősnek hangzik -
#2992 Audio Secrecy interju -
CUCLI #2991 eddig semmi |:
de szerintem lassan érkezni kell valami kedvcsinálónak. -
#2990 Nem tudni mikor lesz már kint valami kis stone sour anyag? (demo, vagy bármi)