24
  • Killgore
    és aludjunk :)
  • Anteris
    gondolom neked pl az űrkutatás is baromság. Tényleg igazad van, ne kutassunk semmit, együnk-igyunk, húgyozzunk-szarjunk...
  • krall
    hát ez nagyon ott van a szeren. Mini Jackson Randy Rhoads modell :)
  • sz4bolcs
    Dehogynem!!! Ez egy új modell :-)) Már csak egy ügyes gitáros kéne hozzá pl slash petrucci vagy page és mehet a móka :D

Ja bocsánat és KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSIIIIIIII
  • Marki..
    Én biztos nem vagyok benne, mert teljesen mást mondtam, mint az előttem lévő 3 hozzászólásban. Azért bele kellene gondolni, hogy mennyi munkába, pénzbe, fáradtságba kerül egy ilyen és ők legalább felmutattak valamit ami hasznos lehet. Aki jobban elolvassa a cikket az látja, hogy itt egyáltalán nem a gitáron van a lényeg. Csak így tálalták, mert jobban felkelti az érdeklődést az emberekben, mintha azt mondanák, hogy e=m*c2.
  • Marki..
    Természetesen foglalkoznak ezekkel a dolgokkal is, azért ez a technika is segítheti pl. az orvostudományt, olcsóbb, megbízhatóbb orvosi műszerek készítésével, energiatakarékosabbá teheti a mindennapi életet és így talán több juthat az éhezőknek is.
  • Csóka
    Nemhogy inkább vmi normálisabb dologgal foglalkoznának... Mondjuk hogyan lehet eltüntetni az AIDS-et, vagy hogyan lehet megszüntetni a világ éhezőinek nyomorát...
  • Runo
    Akkor is nagyon ráérnek 1esek :p
  • Yetike
    Lehet ám hogy rádiós.. :)
  • Yetike
    Elnézést a pillanatnyi lazaságomért
  • fly
    ez atom :)
  • Darth Sith
    érdekes KIS dolog... :)
  • Cat #2
    látom te is előbb irsz, mint olvasol...
  • Yetike
    Érdekes alakja van, de nem látok rajta se potmétert, se hangszedőt se fáziskapcsolót se húrlábat se semmit :). Biztos hátulról mutatják.