24
-
#24 és aludjunk :) -
Anteris #23 gondolom neked pl az űrkutatás is baromság. Tényleg igazad van, ne kutassunk semmit, együnk-igyunk, húgyozzunk-szarjunk... -
#22 hát ez nagyon ott van a szeren. Mini Jackson Randy Rhoads modell :) -
#18 Dehogynem!!! Ez egy új modell :-)) Már csak egy ügyes gitáros kéne hozzá pl slash petrucci vagy page és mehet a móka :D
Ja bocsánat és KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSIIIIIIII -
Marki.. #17 Én biztos nem vagyok benne, mert teljesen mást mondtam, mint az előttem lévő 3 hozzászólásban. Azért bele kellene gondolni, hogy mennyi munkába, pénzbe, fáradtságba kerül egy ilyen és ők legalább felmutattak valamit ami hasznos lehet. Aki jobban elolvassa a cikket az látja, hogy itt egyáltalán nem a gitáron van a lényeg. Csak így tálalták, mert jobban felkelti az érdeklődést az emberekben, mintha azt mondanák, hogy e=m*c2. -
Marki.. #15 Természetesen foglalkoznak ezekkel a dolgokkal is, azért ez a technika is segítheti pl. az orvostudományt, olcsóbb, megbízhatóbb orvosi műszerek készítésével, energiatakarékosabbá teheti a mindennapi életet és így talán több juthat az éhezőknek is. -
#13 Nemhogy inkább vmi normálisabb dologgal foglalkoznának... Mondjuk hogyan lehet eltüntetni az AIDS-et, vagy hogyan lehet megszüntetni a világ éhezőinek nyomorát... -
Runo #12 Akkor is nagyon ráérnek 1esek :p -
Yetike #11 Lehet ám hogy rádiós.. :) -
Yetike #9 Elnézést a pillanatnyi lazaságomért -
#6 ez atom :) -
#4 érdekes KIS dolog... :) -
Cat #2 látom te is előbb irsz, mint olvasol... -
Yetike #1 Érdekes alakja van, de nem látok rajta se potmétert, se hangszedőt se fáziskapcsolót se húrlábat se semmit :). Biztos hátulról mutatják.