125
Soldat 1.2 free game
-
#4 majd meg nezem csak most toltok le Dragonball mozit -
antijedi #3 nem krökre osztott hanem realtime :P
akkor meg mar inkabb liero szvsz, nah mind1 ;P -
#2 1 kerdes ez most olyan mint a worms hogy 2csapat vagy 2ember kuzd korokben? -
#1 Tudom hogy hasonló topic volt már de ez új verzió!
Képzelj el egy játékot ami olyan mintha a worms-t,Quake-t és CS-t összegyúrták volna.
2 dimenziós a játék (gyengébbek kedvéért oldalnézetes), egy karakter irányítunk, a wsad
billentyűkkel a mozgását az egérrel pedig a kurzort irányíthatjuk. Bal klikk a lövés,
jobb klikk a jetpack hsználat!
Amikor respawn-olsz (megjelensz a pályán) akkor egy listából kiválaszthatod hogy milyen
fegyvert akarsz használni (olyan mint a Cs, van desert eagle-től kezdve minigunig minden).
A mozgás olyan quake-es, lehet ugrani, hasalni, rohanni (és persze lőni).
A grafika nem nagy szám (lévén hogy 1 ember fejlesztgeti a progit) olyan Elasto Mania-s.
De szerintem passzol hozzá.
Több féle játék mód közül választhatunk :
Deathmatch
Team deathmatch
Pointmatch
CTF
infiltration : Egyik csapat véddi a bázisán lévő fekete zászlót, a másik csapatnak be kell
jutni és megszerezni
Rambomatch : van a pályán egy a rambo 3-ból ismert Íj és azt kell megszerezni
Van huszon-harminc pálya (elég sok) benne.
A mapokon található elsősegélycsomag, lőszer, speciális fegyverek pl : földre helyezett
légvédelmi üteg vagy mi (olyasmi mint ami a half-life-ban is volt) beállsz mögé és tudod
használni.
És külömböző powerup-ok pl: láthatatlanság, dupla sebzés.
A megjelenő feliratok kicsit unreal-osak pl : duple kill, multi kill
Vannak botok de az igazi kihívás a multi (lan,internet). Az az igazi amikor 4-4 fős csapatok
küzdenek egymással.
Hihetetlen jó feeling-je van ennek a game-nak. Érdemes kipróbálni botokkal is mert a
nehezebb szintű botok igencsak jól nyomják.
Ingyenes a game amit persze 9 dolcsiért lehet regisztrálni a szerzőnél és akkor megkapunk
eddig lezárt opciókat is pl: mp3 lejátszása játék alatt (bár az alap zenék is jók)
más interface (kijelző : health, lőszer stb) használata. Vagy a jet pack színének
megváltoztatása, pálya szerkesztés ilyesmik.
A játék legújabb verzója (ami azt hiszem tegnap előtt jöhetet ki) az 1.2-es verzió.
Amely mát képes demo rögzítésére is.
Nehéz elképzelni hogy milyen is lehet ez a játék, ezért itt van egy 5 megás video
(wma) amit én kreáltam. (semmi extra csak pár másodperc a game-ből hogy tudd hogy mire
számíthatsz).
http://encore.uw.hu/soldatlow.zip
Magát a játékot pedig innen lehet leszedni (ingyen természetesen) :
http://soldat.pl/
10 MEGA AZ EGÉSZ!
Enjoy this game!