125
Soldat 1.2 free game
  • Tom3 #4
    majd meg nezem csak most toltok le Dragonball mozit
  • antijedi
    nem krökre osztott hanem realtime :P
    akkor meg mar inkabb liero szvsz, nah mind1 ;P
  • Tom3 #2
    1 kerdes ez most olyan mint a worms hogy 2csapat vagy 2ember kuzd korokben?
  • Encore
    Tudom hogy hasonló topic volt már de ez új verzió!
    Képzelj el egy játékot ami olyan mintha a worms-t,Quake-t és CS-t összegyúrták volna.
    2 dimenziós a játék (gyengébbek kedvéért oldalnézetes), egy karakter irányítunk, a wsad
    billentyűkkel a mozgását az egérrel pedig a kurzort irányíthatjuk. Bal klikk a lövés,
    jobb klikk a jetpack hsználat!
    Amikor respawn-olsz (megjelensz a pályán) akkor egy listából kiválaszthatod hogy milyen
    fegyvert akarsz használni (olyan mint a Cs, van desert eagle-től kezdve minigunig minden).
    A mozgás olyan quake-es, lehet ugrani, hasalni, rohanni (és persze lőni).
    A grafika nem nagy szám (lévén hogy 1 ember fejlesztgeti a progit) olyan Elasto Mania-s.
    De szerintem passzol hozzá.
    Több féle játék mód közül választhatunk :
    Deathmatch
    Team deathmatch
    Pointmatch
    CTF
    infiltration : Egyik csapat véddi a bázisán lévő fekete zászlót, a másik csapatnak be kell
    jutni és megszerezni
    Rambomatch : van a pályán egy a rambo 3-ból ismert Íj és azt kell megszerezni

Van huszon-harminc pálya (elég sok) benne.
    A mapokon található elsősegélycsomag, lőszer, speciális fegyverek pl : földre helyezett
    légvédelmi üteg vagy mi (olyasmi mint ami a half-life-ban is volt) beállsz mögé és tudod
    használni.
    És külömböző powerup-ok pl: láthatatlanság, dupla sebzés.

A megjelenő feliratok kicsit unreal-osak pl : duple kill, multi kill

Vannak botok de az igazi kihívás a multi (lan,internet). Az az igazi amikor 4-4 fős csapatok
    küzdenek egymással.
    Hihetetlen jó feeling-je van ennek a game-nak. Érdemes kipróbálni botokkal is mert a
    nehezebb szintű botok igencsak jól nyomják.

Ingyenes a game amit persze 9 dolcsiért lehet regisztrálni a szerzőnél és akkor megkapunk
    eddig lezárt opciókat is pl: mp3 lejátszása játék alatt (bár az alap zenék is jók)
    más interface (kijelző : health, lőszer stb) használata. Vagy a jet pack színének
    megváltoztatása, pálya szerkesztés ilyesmik.

A játék legújabb verzója (ami azt hiszem tegnap előtt jöhetet ki) az 1.2-es verzió.
    Amely mát képes demo rögzítésére is.

Nehéz elképzelni hogy milyen is lehet ez a játék, ezért itt van egy 5 megás video
    (wma) amit én kreáltam. (semmi extra csak pár másodperc a game-ből hogy tudd hogy mire
    számíthatsz).

http://encore.uw.hu/soldatlow.zip

Magát a játékot pedig innen lehet leszedni (ingyen természetesen) :

http://soldat.pl/

10 MEGA AZ EGÉSZ!

Enjoy this game!