Soldat 1.2 free game
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello
Valaki nem tudna küldeni a Soldathoz cracket
Naon kéne!!!
Valaki nem tudna küldeni a Soldathoz cracket
Naon kéne!!!
Kijött Soldat v1.3
Innen letölthetitek
Innen letölthetitek
hungarian soldat community
ajánlom mindenki figyelmébe az oldalt.. Van benne magyar soldat forum, stb.. klánok, klántagok, MSL [ Magyar Soldat Liga ].. stb.
ajánlom mindenki figyelmébe az oldalt.. Van benne magyar soldat forum, stb.. klánok, klántagok, MSL [ Magyar Soldat Liga ].. stb.
http://loal.atw.hu
má jön is lefelé 😊
Ki is jött a soldat 1.2.1
Sok új funkció!
Bullet Time! Golyók Visszapattannak! Automatikus pályaletöltés! Egy új játékmód!
Letölthetõ: www.soldat.pl
Sok új funkció!
Bullet Time! Golyók Visszapattannak! Automatikus pályaletöltés! Egy új játékmód!
Letölthetõ: www.soldat.pl
én mindig itt vok 😊
Remélem még valaki jár ide!
Készül a 1.2.1! Van már béta! Azt mondják hogy ha sérülni fogsz akkor roszabb lesz a célzásod! Minden golyó ha 10fokos szögben csapódik be vissza fog pattanni! Ezek persze még nem biztos infók csak olyan mendemondák 😊
Készül a 1.2.1! Van már béta! Azt mondják hogy ha sérülni fogsz akkor roszabb lesz a célzásod! Minden golyó ha 10fokos szögben csapódik be vissza fog pattanni! Ezek persze még nem biztos infók csak olyan mendemondák 😊
Na újra él a www.soldat.hu! látogassátok!www.soldat.hu
hi Devids! kicsit újjitottunk az oldalon, meg uj videok, design, stb... szal minden, 3-4 nap mulva már minden letöltjetö lesz, szal azért irok gondolom jársz még ide. nah szal kéne a banneretek, és kiraknánk, meg a cimeteket sem tudom már 😊
kösz
thx
msn-re jöhetnél sürübben!
kösz
thx
msn-re jöhetnél sürübben!
hát mostmár kezd megoldódni😊
lassan beindul, most folyamatban van a doiman áttreggelés aztán utána lesz újból soldat.hu 😊
lassan beindul, most folyamatban van a doiman áttreggelés aztán utána lesz újból soldat.hu 😊
Na megoldódott közben. mégis az a bibaszott tûzfal volt. Nem néztem emg mert azt mondták ott be van állítva, illete a másik gépen is ugyanaz a tûzfal van és ott pedig ment. Persze amikor megnéztem rájöttünk hogy ennél nincs engedélyezve... Na szóval már müxik
És mi a helyzet a soldat.hu -val?
És mi a helyzet a soldat.hu -val?
Every passing minute is another chance to turn it all around.
lobby.txt fasza de mégis maradt a hibaüzi!!!! Egyéb ötlet????
jó akkor azt írja. nem figyeltem pontosan 😛
lobby server is ful?😄
az érdekes😊
nem azt írja hogy lobby server is not responding? (vagy valam iylesmi)
nézd meg a lobby.txt fájlban hogy lobby.soldat.pl cím van-e ha nem akkor írd átt arra
az érdekes😊
nem azt írja hogy lobby server is not responding? (vagy valam iylesmi)
nézd meg a lobby.txt fájlban hogy lobby.soldat.pl cím van-e ha nem akkor írd átt arra
Hali.
Lenne itt egy kis problémánk a koliban. az egyik gépen nem akar sehogy sem servert keresni. Net minden van, az 1.2 fix is fel van rakva de request servers után mindíg kiírja hogy lobby server is full....
van vmi ötletetek mi lehet a baj?
(ja tüzfal sincs)
emélem jár még ide vki!
Lenne itt egy kis problémánk a koliban. az egyik gépen nem akar sehogy sem servert keresni. Net minden van, az 1.2 fix is fel van rakva de request servers után mindíg kiírja hogy lobby server is full....
van vmi ötletetek mi lehet a baj?
(ja tüzfal sincs)
emélem jár még ide vki!
Figy., meglátom ezt a webserver dolgot is, lehet hogy meg tudom oldani. Ha tudok akkor még ma, de legkésõbb holnap küldök egy mailt részletekkel.
Igen hát webszerver kéne! Amúgy a game server se rossz dolog, lehet hogy arra igényt tartanánk azt majd megbeszélem a többiekkel. És a game szerver állandó lenne? Füzetni kéne érte?
Én tudok nektek inditani servert és szivesen meg is teszem. Csak legyen aki játszon rajta. 100 MBit-en.
emélem azért még valaki látogatja a fórumot
Ja és persze a tárhelyért egy bannert kitennénk
és az oldal elég nagy látogatottságú.
Ja és persze a tárhelyért egy bannert kitennénk
és az oldal elég nagy látogatottságú.
Létrejött a Magyar Soldat Közösség. Címe: www.soldat.hu. Ez idáig fórummal üzemelt, de az oldal is készülõben van. CSakhogy gondok akadtak! A szerver behalt. Az oldal egyenlõre szünetel.A server amin voltunk sajnos meg is szûnik. Úgyhogy akinek saját servere van és képes 100-150 Mb-ot áldozni a Magyar Soldat közösségért az jelentkezzen privátban vagy e-mailben! (php+mysql ) [email protected]
Köszönöm!
Köszönöm!
ok. Köszi!
Amúgy ja JFH-s vok. Söt én vok a clan leader 😉
Amúgy ja JFH-s vok. Söt én vok a clan leader 😉
Hello!
Te JFH-s vagy? Veletek játszottunk multkor (Tudod RIA)!
Csak módosítani kell a regfájl úgy hogy kitörlöd a végérõl a = jelet és utána mûködni fog!
Te JFH-s vagy? Veletek játszottunk multkor (Tudod RIA)!
Csak módosítani kell a regfájl úgy hogy kitörlöd a végérõl a = jelet és utána mûködni fog!
Sziaszok.
Tudnátok adni nekem egy reg file-t az 1.2 fix -hez?
1.2 höz volt de az már nem megy a fix-el...
Köszi!
=JFH= Kispósi
Tudnátok adni nekem egy reg file-t az 1.2 fix -hez?
1.2 höz volt de az már nem megy a fix-el...
Köszi!
=JFH= Kispósi
na, irjatok már ide is 😊
én nem 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
meg én
kijött egy fix a soldathoz töltsétek le! www.soldat.pl
Új magyar állandó server! (RIA clan server de publikus)
CTF
100Mbites
ip-nek ezt irjátok: infochat.hu
default port(23073)
Új magyar állandó server! (RIA clan server de publikus)
CTF
100Mbites
ip-nek ezt irjátok: infochat.hu
default port(23073)
what? 😊

iszonyat jó ez a játék!! komolyan mondom, jobban tetszik mind egykor a little fighter 2! azzal kb 2 hónapig nyomtam, kiváncsi vagyok, ez meddig bírja 😊
hát ja
én mindig itt vok.
Soldat MOD-ok érdemes kipróbáni õket!(biztonsági mentés ajánlott!)a szövetségesek oldalán! a németek oldalán!
SFC-t átt kell nevezni zip-re!
SFC-t átt kell nevezni zip-re!
Oldal 1 / 3Következő →