2153
-
#32 simásan -
#31 ne egy napos, legyen, de ne kelljen pöcsölni. Az elvárások azok vannak. ;) -
#30 hát én pl nem akarok pöcsölni, de legyen k sok tuning és ne egy nap alatt lehessen letolni az egész gamát -
#29 én félek, hogy megint egy 5 perces körbe-körbe rohangálós lesz:( amolyan test drive meg ilyenek. esetleg lehet benne "tuningolni":) nfsu-ban sem nevezném azt tuningnak (klikkelgetős tuning rula). SL-ben legalább lehet vele pöcsölni:P -
#28 UP -
ezt en is remelem -
#26 ehh remelem a kovetkezo Gta is ilyen szep grafika lesz! -
#25 olvassátok el az oldalamon az NFS U Fikázó cikkemet!
www.gportal.hu/djskyline
a cikkek alatt találjátok a legfölső cikK! :DD -
#24 Hát mondjuk ja.. Kicsit idegesítő, amikor 100x-ra mész uott, és nincs is más választásod.. Ezért szeretem Midnight Clubb II-t.. Az tényleg arcade és szimulátor között van(és van törés is :) ),és van 4 város, és nincs lezárás sehol,akármerre lehet menni.. -
#23 Felőlem lehet körbe-körbe,csak változatosabb pályák legyenek mint a NFSU-ban -
#22 Hát nemtom.. A törés biztos roolz, de NFS UGben az volt a nagy cucc, hogy éjszakai volt,és nem csak körbe-körbe versenyek voltak,hanem DRAG meg DRIFT is! Ha ez a gamma olyan lesz, hogy csak körbe-körbe, az azért szerintem egy kicsit uncsi..
na mind1, a képek alapján szép :) -
#21 én megkíméltem a modemeseket a nagy halom képtől, így a legjobbakat beszúrtam. ;)
te meg.... ;)
Na nem baj, amúgy kűár, hogy egyik képen sem látom a "valósághű törésmodellt". ;)
nagyon kíváncsi leszek rá. Mondjuk én már meg leszek elégedve egy GTA szintű törésvilággal is... -
Chaos Mad #20 EZ KIRÁLY LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19 és még1 pár ha nem baj! :D
a képek forrása -
#18 + néhány kép!
-
#17 jaja, zsaruk.
Mondjuk a játék leírása sajnos nagyon emlékeztet a 50th Corvette a játékra. ;)
Ami tudjuk, hogy egy nagy rakás... lett.
Mondjuk azt már a képekről is lehetett sejteni, ez meg szépnek tűnik. De arra a játékra is azt mondták, hogy real physics, meg minden. ;) -
#16 nekem is!
meg a rendőrök is! -
#15 jah, kb. Ha így lesz akkor én már elégedett lennék, mert nekem nagyon hiányzik az NFS-ből a törés... -
#14 akkor kb. olyasmi lesz mint az NFS U.
csak törik is a kocsi,stb.... -
#13 hjaj..
legalább nem tél! :DDD -
#12 na most tudtam meg pontosabbat: ŐSZ
"Az Acclaim Entertainment, Inc. és a Juice Games bejelentette a soronkövetkező autós játékukat, a Juiced-et. Ötvözni próbálják majd az árkád és a szimulátor játékok legjobb tulajdonságait. Több mint 50 liszenszelt autót (Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot, Chevrolet) ezerféleképpen átalakíthatjuk a tuning alkatrészekkel (A'PEXi, AEM, Bridgestone, Ferodo, Konig, Alpine, HKS). Valósághű fizikát és sérülésmodellt ígérnek. Mindezt ősszel, a megjelenéskor tekinthetjük meg. Én szkeptikus vagyok, hiszen ilyen ígéretet sokszor hallottunk már. De mivel mi nem vesztünk a megjelenéssel, így majd meglátjuk mi sül a ki a tepsiben."
Játékok.hu -
#11 Ja szerintem is király lesz! -
#10 nem néz ki rosszul -
#9 honlapja van? -
#8 faszom olyan soká' -
#7 demo/videó még nincs ... -
#6 jaja, nem véletlenül raktam be azt sem. ;)
Sajna a megjelnés időről nem tudok, de talán ez év vége. Végülis a képek elég jó fejlesztési lépcsőt sejtetnek... -
#5 azért a supra is ott figyel!
demo,vagy video van? -
#4 mikor? :) -
#3 A legalsó kép városban való száguldozást is sejtet, törést ígérnek, szóval lehet lesz egy újabb király gém... -
#2 Pár kép:
A mindneki által istenített Skyline:
De lesznek halandó autók is. ;)
-
#1 Király, hogy egy újabb ígéretes autós játéknak én nyithatom meg a topicját. Ebben a játékban a következő király kocsik valószínűek:
Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot, Chevrolet...