Simcity 5 fejlesztés alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SimCity 5 úgy látszik hogy a Sims 2 grafikus motorját használja majd és pletykák szerint 2006-ba várható!
yess.. már csak az a bibi hogy a 4 is megaigényes volt ..gépileg
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hat szerintem te meg ki se nagyon probaltad a simset nem konnyu a Hot Date utan elvenni felesegul valakit legalabbis nekem
fiu kolkot akartam jo ha 11kolkot ki nyirtam
1szer sikerult 1 kicsit dagadt kolok de kiraly lett meg otthoni etterem nyitottam az 1 000 koddal hoztam a bevetelt :)
fiu kolkot akartam jo ha 11kolkot ki nyirtam
1szer sikerult 1 kicsit dagadt kolok de kiraly lett meg otthoni etterem nyitottam az 1 000 koddal hoztam a bevetelt :)
Ugyanazt csinálod, mint õ. Nem hiszem, hogy valaki csak azért lenne mondjuk "köcsög", mert 37 hozzászólása van, nem lehet mindenkinek 6917 darab :)
Amit mondott, az viszont tényleg hülyeség.
Amit mondott, az viszont tényleg hülyeség.
One Vision. One Purpose.
A SC4 256 mega alatt folyamatosan szaggat, 256 megával zoomnál és gyors területváltásnál darál kicsit, de utána folyamatos, 256 felett már jól játszható (az alap is, meg a Rush Hour-ral is).
Én nem vagyok egy Sims mániás de a Sims2-t kipróbálom és sztem tecceni is fog
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
A Sims-et dagi, szódásüvegalj-szemüveges, pattanásos emberkék jáccák, akiknek halálunalmas az életük... Csak róluk tudom elképzelni, hogy órák hosszat irányítanak egy embert, ahelyett, hogy magukat irányítanák...
Sim City: az már kihívás... bár a 4 erõsen beszaggatott... patchelve is szaggat?
Sim City: az már kihívás... bár a 4 erõsen beszaggatott... patchelve is szaggat?
Hansrix, ha megnõ a város, akkor utána már dúskálsz a pénzben. Eleinte én is úgy voltam mint te.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Én tényleg nemértem, mi a fene jó a simsben meg a simcityben? :)
SW:KoTOR na az egy játék :) félelmetes hogy az USA top20ban minden elsõ helyen van valamelyik sims. Oksa remek kis szimulátor meg minden na de ennyien szeressék?...
SW:KoTOR na az egy játék :) félelmetes hogy az USA top20ban minden elsõ helyen van valamelyik sims. Oksa remek kis szimulátor meg minden na de ennyien szeressék?...
mivel most kezdtek el, ezert kep meg nincs belole, amugy a simcity hivatalos oldalan van a java simcity
Ugy ugy! Nem elg a Maxis-nak a The Sims sikere meg huzunk le par milliot egy Sim City 5 osrol!
De jo egyseknek :)
De jo egyseknek :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kÉP NUKU?