Simcity 5 fejlesztés alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A SimCity 5 úgy látszik hogy a Sims 2 grafikus motorját használja majd és pletykák szerint 2006-ba várható!

[HUN]PAStheLoD
yess.. már csak az a bibi hogy a 4 is megaigényes volt ..gépileg

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Tom3
vice-nak ment!
Tom3
hat szerintem te meg ki se nagyon probaltad a simset nem konnyu a Hot Date utan elvenni felesegul valakit legalabbis nekem
fiu kolkot akartam jo ha 11kolkot ki nyirtam
1szer sikerult 1 kicsit dagadt kolok de kiraly lett meg otthoni etterem nyitottam az 1 000 koddal hoztam a bevetelt :)
Vik1984
Ebbol is kultuszjatek lesz (vagy mar az is ???)

Néha összeszavakat a keverem

a_n_d_r_e_w
Ugyanazt csinálod, mint õ. Nem hiszem, hogy valaki csak azért lenne mondjuk "köcsög", mert 37 hozzászólása van, nem lehet mindenkinek 6917 darab :)
Amit mondott, az viszont tényleg hülyeség.

One Vision. One Purpose.

PetruZ
A SC4 256 mega alatt folyamatosan szaggat, 256 megával zoomnál és gyors területváltásnál darál kicsit, de utána folyamatos, 256 felett már jól játszható (az alap is, meg a Rush Hour-ral is).
akoska
Én nem vagyok egy Sims mániás de a Sims2-t kipróbálom és sztem tecceni is fog

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

vice
A Sims-et dagi, szódásüvegalj-szemüveges, pattanásos emberkék jáccák, akiknek halálunalmas az életük... Csak róluk tudom elképzelni, hogy órák hosszat irányítanak egy embert, ahelyett, hogy magukat irányítanák...

Sim City: az már kihívás... bár a 4 erõsen beszaggatott... patchelve is szaggat?

Aquli
Hansrix, ha megnõ a város, akkor utána már dúskálsz a pénzben. Eleinte én is úgy voltam mint te.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

pascal
Én tényleg nemértem, mi a fene jó a simsben meg a simcityben? :)
SW:KoTOR na az egy játék :) félelmetes hogy az USA top20ban minden elsõ helyen van valamelyik sims. Oksa remek kis szimulátor meg minden na de ennyien szeressék?...

Tom3
Sims2,Simcity5 :)) meg a 4 sincs meg.
mikor lesz kesz?
mivel most kezdtek el, ezert kep meg nincs belole, amugy a simcity hivatalos oldalan van a java simcity

Sephi
Ugy ugy! Nem elg a Maxis-nak a The Sims sikere meg huzunk le par milliot egy Sim City 5 osrol!

De jo egyseknek :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kÉP NUKU?
Darth Sith
annyira azért nem jó játék..

Nem a lényeg, hanem a fontos!