21
  • richárdkirály
    nevetséges hogy nem tudtak mit kitalálni újat erre beleraknak két kijelzőt? mi a f***sznak?
    ráadásulé még azt sem tudják mire jó idézem:"A Nintendo szerint a két képernyő segítségével a játékos akár két különböző perspektívából is nézheti majd egyszerre a játékot, avagy akár miközben az egyiken játszik, a másikon a térképet figyelheti." nekem ez7 a mondat azt sugallja hogy gőzük sincs mi a fenének de azért vmi indokot ki kellett találni. Erről ennyit attól még biztos jó lesz, de ha vennék(nem fogok) akkor inkább a sony masinájára fizetnék be
  • Aramir
    Lehet, hogy a képeimről hitte azt, hogy így fog kinézni :)
  • TeszteloPontHu
    Hol láttad, hogy hogyan fog kinézni? Mert azt még sehol sem mutatták be...
  • IGAZIWILLIAMS
    Az évtizedek óta nyújtott szakmai igényességgel egyetértek ,de a Gamecube akkor is egy üzleti baklövés
  • IGAZIWILLIAMS
    hát szerintem egy olyan időszakban amikor a gyártók minnél több dolgot tesznek bele egy konzolba (dvd,vinyó,mp3,zenei cd-k stb), erre a Nintendo kiad egy tök csupasz csak játékra konzolt(jó alapértelmezésben csak arra való). ez szerintem inkább üzleti balfogás mint igényesség
  • Reggel
    Nekem erről inkább azok a régi szovjet kvarcjátékok jutnak eszembe ahol a farkassal tojást kellet gyüjteni meg a versenyautósra ahol a vonalak képviselték az autókat.De lehet már túl öreg vagyok és csak ezért jut eszembe.
    Amúgy tetszik.
    LOL :D
  • SuD
    hát ez jó :)
    a jövőben lehet, hogy ez lesz
  • [HUN]PAStheLoD
    3 megagiga col :PP LCD .. mi lesz ez ? mozgatható kávéfőző amin jáccani is tud (már aki :))
  • Aramir
    A Nintendot elkapta a Retro-láz :)

• mb66
    Dehogy lesz mobil , egy handheld konzol lesz. utána jön majd a "gba2" a psp ellenfeleként.
  • SuD
    2 kijelzővel??? mennyi hülyeséget kitalálnak :)
  • Tom3 #2
    ez most mobil lesz vagy 1 Gameboy-szeruseg?
  • Darth Sith
    érdekes kis cuccok. bár ugyse veszek ilyesmit, de azért várom milyenek lesznek.. :)