21
-
richárdkirály #21 nevetséges hogy nem tudtak mit kitalálni újat erre beleraknak két kijelzőt? mi a f***sznak?
ráadásulé még azt sem tudják mire jó idézem:"A Nintendo szerint a két képernyő segítségével a játékos akár két különböző perspektívából is nézheti majd egyszerre a játékot, avagy akár miközben az egyiken játszik, a másikon a térképet figyelheti." nekem ez7 a mondat azt sugallja hogy gőzük sincs mi a fenének de azért vmi indokot ki kellett találni. Erről ennyit attól még biztos jó lesz, de ha vennék(nem fogok) akkor inkább a sony masinájára fizetnék be -
#17 Lehet, hogy a képeimről hitte azt, hogy így fog kinézni :) -
#16 Hol láttad, hogy hogyan fog kinézni? Mert azt még sehol sem mutatták be... -
IGAZIWILLIAMS #15 Az évtizedek óta nyújtott szakmai igényességgel egyetértek ,de a Gamecube akkor is egy üzleti baklövés -
IGAZIWILLIAMS #12 hát szerintem egy olyan időszakban amikor a gyártók minnél több dolgot tesznek bele egy konzolba (dvd,vinyó,mp3,zenei cd-k stb), erre a Nintendo kiad egy tök csupasz csak játékra konzolt(jó alapértelmezésben csak arra való). ez szerintem inkább üzleti balfogás mint igényesség -
Reggel #10 Nekem erről inkább azok a régi szovjet kvarcjátékok jutnak eszembe ahol a farkassal tojást kellet gyüjteni meg a versenyautósra ahol a vonalak képviselték az autókat.De lehet már túl öreg vagyok és csak ezért jut eszembe.
Amúgy tetszik.
LOL :D -
#9 hát ez jó :)
a jövőben lehet, hogy ez lesz -
#8 3 megagiga col :PP LCD .. mi lesz ez ? mozgatható kávéfőző amin jáccani is tud (már aki :)) -
#5 A Nintendot elkapta a Retro-láz :)
-
#4 Dehogy lesz mobil , egy handheld konzol lesz. utána jön majd a "gba2" a psp ellenfeleként. -
#3 2 kijelzővel??? mennyi hülyeséget kitalálnak :)
-
#2 ez most mobil lesz vagy 1 Gameboy-szeruseg? -
#1 érdekes kis cuccok. bár ugyse veszek ilyesmit, de azért várom milyenek lesznek.. :)