A Nintendo bemutatta új hordozható játékgépét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nevetséges hogy nem tudtak mit kitalálni újat erre beleraknak két kijelzõt? mi a f***sznak?
ráadásulé még azt sem tudják mire jó idézem:"A Nintendo szerint a két képernyõ segítségével a játékos akár két különbözõ perspektívából is nézheti majd egyszerre a játékot, avagy akár miközben az egyiken játszik, a másikon a térképet figyelheti." nekem ez7 a mondat azt sugallja hogy gõzük sincs mi a fenének de azért vmi indokot ki kellett találni. Errõl ennyit attól még biztos jó lesz, de ha vennék(nem fogok) akkor inkább a sony masinájára fizetnék be
ráadásulé még azt sem tudják mire jó idézem:"A Nintendo szerint a két képernyõ segítségével a játékos akár két különbözõ perspektívából is nézheti majd egyszerre a játékot, avagy akár miközben az egyiken játszik, a másikon a térképet figyelheti." nekem ez7 a mondat azt sugallja hogy gõzük sincs mi a fenének de azért vmi indokot ki kellett találni. Errõl ennyit attól még biztos jó lesz, de ha vennék(nem fogok) akkor inkább a sony masinájára fizetnék be
Hol láttad, hogy hogyan fog kinézni? Mert azt még sehol sem mutatták be...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Az évtizedek óta nyújtott szakmai igényességgel egyetértek ,de a Gamecube akkor is egy üzleti baklövés
\"my love for you is like a truck\"
hát szerintem egy olyan idõszakban amikor a gyártók minnél több dolgot tesznek bele egy konzolba (dvd,vinyó,mp3,zenei cd-k stb), erre a Nintendo kiad egy tök csupasz csak játékra konzolt(jó alapértelmezésben csak arra való). ez szerintem inkább üzleti balfogás mint igényesség
\"my love for you is like a truck\"
Nekem errõl inkább azok a régi szovjet kvarcjátékok jutnak eszembe ahol a farkassal tojást kellet gyüjteni meg a versenyautósra ahol a vonalak képviselték az autókat.De lehet már túl öreg vagyok és csak ezért jut eszembe.
Amúgy tetszik.
LOL 😄
Amúgy tetszik.
LOL 😄
hát ez jó 😊
a jövõben lehet, hogy ez lesz
a jövõben lehet, hogy ez lesz
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
3 megagiga col 😛P LCD .. mi lesz ez ? mozgatható kávéfõzõ amin jáccani is tud (már aki 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Dehogy lesz mobil , egy handheld konzol lesz. utána jön majd a "gba2" a psp ellenfeleként.
www.hordamusic.hu
2 kijelzõvel??? mennyi hülyeséget kitalálnak 😊
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.