74
-
davos80 #17 Én netscape 7.1-et használok.Sokkal jobb mint a mikrofos ekszplórer. -
#16 Ilyen van, hogy parázs effekt? :)))
SuD: meg lehet pedig lenni nélküle. A Mozilla és az Opera multiplatformitása a bizonyíték például arra, hogy nem lehetetlen alóla böngészni. Win alatt megjelenít 99%-ot helyesen akkor ott is.
Meg mindenre van alternatíva.
Én sem használok most linuxot, de ez alternál, néha igen. Meg kell tanulni azt is. -
juhand #15 95% Mozilla
5% IE6
A Mozillát kicsit keményre állítottam, az IE-t kicsit puhábbra, ha valamit nem hoz szépen a Mozilla és biztos vagyok benne, hogy nincs rajta veszélyes cucc akkor IE-re kapcsolok. -
#14 Én is legtöbbször Mozilla-t használok, alapjában véve meg vagyok elégedve vele, eleddig 1x sem sikerült lefagyasztani. Viszont sajnos akadnak oldalak, illetve bizonyos meghívások, amiket csak az IE képes rendesen lekezelni. Ilyen az SG.hu fórumában a "parázs" vagy az "árnyék" szövegeffektek... -
#11 én csak egy dolgot nem értek: mindenki annyira mondja, hogy sz*r a Windows, az IE, de mégis majdnem mindenki ezt használja! én is utálom a Windows-t, mégsem tudnék meglenni nélküle :) -
#8 Aki hezitál az próbálja ki az Operát is a mozilla szépen hozza magát felfele de szvsz az opera még mindig elég ütős.
-
#7 Yfel, a mozilla alapfelszreltség az operában 3+ éve jelen van :)
Összeesküvés: a sok operás minde beálította hogy az opera IEnek hazudja magát :) azért ilyen nagy a % höhöhö
-
#6 Én már kb. másfél hónapja csak Mozillát használok. Bár az én netezésem általában abból áll, hogy minden nap megnézem ugyanazokat az oldalakat, de azért sokszor elvetődök ilyen-olyan helyekre.
Eddig egyetlen oldalt találtam, ami egy kicsit (kisit!) szét volt csúszva (clanbase.com)
Amíg nem próbáltam ki a Mozillát, abban a lila ködben éltem, hogy ahogy a Netscape pár éve az oldalak 50%-át nem tudta megnyitni, most is legalább 10%-al gondjai vannak.
De nem!
Úgyhogy ha valaki hezitál, látogasson el ide. Most jött ki az 1.6-os Mozilla, és tényleg király. -
#5 Feladom :)
Akinek megfele az Ie használja! Egyszerűen csak számomra tud idegesítően keveset, konfigolható idegesítően kevéssé és "lassú" vagy inkább lomha?
Oké hogy korrekten jeleníti meg az oldalt, de ezt már tudja a Mozilla is Opera is állítólag a neccápa7is tűrhető de azt nem fejlesztik tovább...
-
Yfel #4 Nem olyan rossz az az IE, de meg nem igazan talalkoztam olyan weblappal (nagyobb website-okrol beszelek) ami nem futott volna rendesen Mozillaval.
Mindkettot hasznalom, mindkettonek megvannak a maga elonyei/hatranyai, de a Mozillat egyre tobbet hasznalom az "alapfelszereltsege" miatt (popup block, tabbed browsing meg ilyesmi)
Y -
IrkaBirka #3 És vajon mennyit kell várnunk, hogy kiderüljön ez a "OneStat" cég volt/aktív microsoft részvényesek/tulajdonosok kezében van. -
#2 ha nem lenne olyan bug-os jó lenne.. -
#1 Ezért is érdemes IE-t hasznánli.
Mindenki erre optimalizálja a weblapjait.