16
-
#16 Az a tény, hogy itt "téped a szád", arra enged következtetni, hogy nem min+20k-n élsz. Van kb. 5-6 eFt-ed a netre 56k esetén, 10-15 eFt-d ADSL esetén, volt x eFt-d, ...
Amúgy a cégé a vonal, had ő döntse el, mire használja. Cégvezetőként én sem örülnék a sok spamnek. A szerverek karbantartása nem filléres dolog. -
#15 Igen, de a 10 perc szünetet éppen azért találták ki, hogy ne a gép előtt ülj. -
asdasdasd #13 Nem a mail-el van baj, hanem a webezéssel meg a chat-el... -
selwik #12 Kieső munkaidő...
Nem hinném hogy van olyan munkahely, ahol az embernek ne lenne naponta fél óra nyugta elintézni a magánlevelezését. Főleg, hogy óránként tíz perc szünet illeti meg a dolgozót mivel monitor előtt ül.
Én biztos felmondanék, ha rámszállnának az adminok, hogy "ne kűggyé az asszonynak mélt mer drága". -
MrTressy #10 aham és igy tartunk az euba minimál bér meg 20k siralmas.... persze mindennek az ára eu szabvány csak a fizetésünk nem.Persze a cég vezetöknek könnyü 6 számjegyü összegböl gadálkodni de lehet ennél több is szal... -
asdasdasd #8 Hogy ne internetezzenek munkaidőben.
-
#6 azt megértem hogy a vállalatok félnek a spam áradatoktól, mert a sok balfasz dolgozó beregisztrálja midnenhova a mailjét és csak ömlik majd a rendszerbe a spam. de ez ellen nem sokat lehet csálni... -
Cat #5 itt nem is a pénzkiadásról van szó, hanem hogy ez olyan mint a vállalati telefonálás
munkaidőben nem dolgozol, hanem vicces leveleket olvasol, humoros képeket küldözgetsz körbe a munkatársaknak, ami már tucatnyi embernél számolva napi fél óra simán megvan -> kieső munkaidő
ráadásul ezek miatt a levlistás levelek miatt spam + virus mennyiség is fokozottan növekszik
-
#4 mert a legtöbb válalat tiltja az ingyenes levelezőrendszer elérését, csupán ezért nem lehet használni...