46
Go! Trabi GO! :)
-
#46 hát lehet befuccsolt a honlapja legalábbis tuti, pedig szépen haladtak, bár ha lesz időm ma majd utánanézek. -
#45 infok róla? -
#44 http://track505.bei.t-online.de/ -
#43 -
Losika #42 Dlair:
Nekem kellene az a link... ladahangutánzás rulez!!! -
#41 300m-es oval pálya kéne :D -
K.András #40 Egy spa biztos eltartana trabival 5-6 percig,ez tutter...
:D
Tiz körös verseny egy ora,egy 78 körös meg 7-8 oráig tartana,szal kiváncsian várom mit találnak ki... -
#39 :DDD
azt remelem lesz valami kisebb, ertelmes palya nekik, mert az alap ringek tul nagyok, ezekkel a lassu jarganyokkal fel ora lesz a celegyenes, 1 kor pedig 5-10 perc :D -
[Walaki]D`Lair #38 Rajtnál a lada 1200-esek....Rednááá redná rednáááááá reeeeeeeeeeee hőőőőőőőőőő reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:DDDD
ha kell az eredeti hang belinkelhetem...:D -
K.András #37 Sorry most látom, hogy ez egy wartyogo!!!LOL
Na mindegy :D -
K.András #36 Ennek viszont nem látom értelmét,egy trabi mellé berakni ilyen autot felesleges,legyözhetetlen stb...
Miért nem a keleti autokat nyomják inkább zastava,zaporjozska,régi skodát,daciát stbstbstb... -
#35 Na egy újabb gép készül:
-
K.András #34 Igy van :D ,nagyon kiváncsi vagyok már milyen amikor felhördülnek ezek a hatalmas motorok :)))
-
#33 Ez istenkiraly !!!!!!!!!!!! :DDDD
Milyen gamma az alap??? -
#32 mind1, majd meglátjuk, mi nem vesztünk vele ha elkészítik. ;) -
K.András #31 Azért hagytam ki mert a két szöveg üti egymást,ha fun modot akarok csinálni akkor nem irom oda, hogy igen a fizikát frankora akarjuk csinálni(mihez képest frankora???egy fun modhoz?),bár ez a saját véleményem... -
#30 persze ami utána jön az kihagytad, hagy ne nekem legyen igazam. ;)
"A fizikát frankóra akarjuk csinálni, amennyire csak lehet - ha valakinek van valami technikai adata az autókról vagy rendelkezik motorhangokkal az nyugodtan keressen meg bennünket, ezeket ugyanis nagyon nehéz összeszedni."
Azaz kell technikai adat az autóról, azaz próbálják valósághűen megalkotni a kocsit. -
K.András #29 "Mivel eredeti bajnokság nincs, ez egy fun mod lesz. "
De persze én nem ellenkeznék ha jo fizika lenne benne :) -
#28 szeritnem nem lehet majd rosz, akészítők ígérete szerint eredeti hang és fizika lesz. -
K.András #27 Poénnak jo,de tul sokat nem lehet töle várni :D
-
#26 ja -
davos80 #25 Ez a mod, az F1 '99-'02-höz van? -
#24 Nem lopják a napot úgy látom, készül a Lada!!!!
-
#23 Olvastátok már az interjút?
Jól hangzik:
http://www.hsw.hu/interju7.shtml -
#22 Újabb események vannak. ;)
Örülök, hogy nem hagyták abba a fejlesztést... -
#21 Ha mar egyszer megszuletett a topic, akkor kovessuk az esemenyeket:))
-
Air #20 Mar szazszor elmondtak, hogy ez csak egy MOD, nem teljes jatek!!!
Nezegetsd a honlapjat!! -
blazini #19 Mikor lesz kész ez a játék? -
#18 Jacek mar 3 modot csinalt meg felig, de nehany kepen kivul meg nem sokat lattam:))))))
Egyszer osszetakoltam neki egy "rally palyat" Nurburgring-bol ('67, 15 miles), azon volt nehany teszt, de azota csend:(((( -
#17 Nem is fognak fustfelhot huzni, mert nincs benne az engineben:))))) Bar tenyleg poen lenne:))) -
#16 Ez nagyon kemény. ;)))
Már előttem van a kép, és a startkor óriási füstfelhő csap fel a második rajtkockából, "IGENIGEN Schumaher kihúzva hagyta a szivatót!! AJJJAJ..."
Majd elindul a mezőny és mindenhonnan füstfelhők csapnak fel, de nem a kerekek okozta gumifüst, hanem a motor kékes füstje miatt. ;)
Mondjuk e lenti képeekn még nem húznak fústfelhőt. ;) Kár... -
#15 mi is a játék neve? F1? mert akkor én is beszerzem. -
#14 Na, még a végén letöltöm ezt a játékot (EA-s f1) a MOD miatt???
Hajrá, hajrá!!!
Nagyon komoly lesz! -
#13 hehe, ezt már félig megcsináltuk Jacek mesterrel egy évvel ezelőtt :)
csak ugye a lustaság.... -
#12 Gentlemen! Saaart your engines!
Drriiiin-din-din-dindiridinnn...
:D -
Ali #11 Gyönyörű... -
donpedro #10 Csak ismételni tudom az előttem szólókat, ez nagyon korrektek tűnik :)) -
dashed_ #9 persze tudom csak hulyeseget irtam.. -
#8 szuper. ;) -
#7 MOD, nem gém, csak a félreértések végett... F1 MOD lesz