Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://www.pakdef.info/
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Kh-15 (AS-16 "Kickback") (~350kt) - Szu-30Mk, Szu-27KUB, Szu-35, (Szu-32/34?)
AS-16 @ missile.index)
Ajánlott oldal: missile.index, Missiles @ Aviation.ru
Ha csak tenyleg azok a tipusok lennenek fent amik uzemben allnak, akkor lenne talan 2 oldal az egesz weblap..
"aszongya Krug...heeeeeeeee mikor kivontatok gecik"...
...
bocs ki vagyok akadva
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ez a kedvenc kepem azok kozul amit eddig lattam..kint is van szobam falan 😉

iranyitott panceltoro raketak.. Kh-25ML, Kh-25Mr, Kh-25MP(lokatorgyilkos)..
..es ezen a kepen nincs is rajta a felderito kontener..
Kivonasuk ota tulkepp nem volt a legieronek csapasmero kapacitasa..de VOLT!
Most meg erolkodhetunk max Maverick-el majd...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A bicska nyilik ki a szebemben a mai napig!
Keremszepen ezt a a kapacitast vontuk ki tobbmiliardos nagyjavitas utan kozvetlenul...
VICC! Mostanra meg szetrohadtak a papai betonon, meg hatul a vasutallomason...a masik felet meg a cigok eloptak..
Mert ugye papan az ures epuleteket orizni kell! Mert az az Allam vagyona... de a csikon meg az allomason allo gepeket azt nem..az nyugodtan dezsmalhattak evekig a cigok...
Vicc..ugy fel tudom baszne neha magam ezen ami itt megy nalunk evek..mar evtized ota...legierolkodes/honvedelem cimen!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
nem is tudtam...
szegyen reszemrol hogy egy amerikai forumon kell megtudnom.....
www.huaf.hu
...

(Ez most komoly! NEM viccelek! Volt egy ismerosom (volt mert jo 5 eve nem talakoztam vele), aki tulkepp kollegam volt..nah de ez nem is lenyeges, szal o mindeig rendor akart lenni, jelentkezett is rendortisztire, es felvettek, cegtol elment..tenulni rendornek. Azutan mar mikor egy ideje jart oda, bejott hozzank "meselni"...nah akkor o ott mondtah ogy az elso szeminariumon a tanar (valami docens), ezzel kezdte, az elso mondatai kozott(szoszerint idezem): " Legyenek arogansak! Tanuljak meg!"....nah ENYIT a magyar rendorsegrol...minek ezeknek jofegyver...a gyokerektol kell a fejekben elobb megvaltoztatni mindet.azutan johet a JO fegyver.)

http://world.guns.ru/assault/as21-e.htm