Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis tok olyat

köszi amuyg te csináltad a logod?

Sadist
Desert Eagle Na itt van a Desert Eagle-rõl egy kis info. Amit én tudok róla, hogy az amcsik "minél nagyobb kaliberû, annál jobb" mániájuk miatt jött létre. Szinte minden filmben valakinek van egy ilyen hurkatöltõ mordálya (pl. Mátrixban az ügynököknek). Persze a filmeken elég gagyi, mert egy kézzel szórják az ólmot, valójában akkora a visszarúgása, hogy eltörné az ember kezét, ha nem tartaná rendesen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Seaweed
Illetve ugy mindenestul a pakisztani hadero.
Seaweed
Ha valakit erdekel a pakisztani legiero:
http://www.pakdef.info/
Seaweed
Pakisztani Anza MK I es MKII Panceltraktor...

JohnnySmith
Vagy 9mm Parabellum.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Asszem HK (fasztudja milyen, nem usp) vagy valami FÉG álltal gyártott másolat 😊 Az viszont biztos hogy MP5 és HK pisztolyok érkeztek nem kis tételben. Persze nem közrendõröknek.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seaweed
Nah ezt vagom..de "mi-minden" lehet belerakva..hogy enyibe kerul 😉 (globalsec-en azota utanaolvastam 😉
cifuatwork
Az EA-18 az EA-6 utóda lesz, azért lesz az ára várhatóan ilyen brutál, mert tele lesz pakolva az elektronikai hadviselés eszközeivel...

Seaweed
Azert Koszonom !
cifuatwork
Ismét nagy csalódást fogok okozni - másfél óra keresés után az eredmény szinte a nullával egyenlõ. Egyetlen aprócska "fegyvertényt" tudtam elkövetni:

Kh-15 (AS-16 "Kickback") (~350kt) - Szu-30Mk, Szu-27KUB, Szu-35, (Szu-32/34?)
AS-16 @ missile.index)

Ajánlott oldal: missile.index, Missiles @ Aviation.ru

Seaweed
Hehh.. LOL ez az egesz huaf.hu..
Ha csak tenyleg azok a tipusok lennenek fent amik uzemben allnak, akkor lenne talan 2 oldal az egesz weblap..
"aszongya Krug...heeeeeeeee mikor kivontatok gecik"...
...
bocs ki vagyok akadva
ghost cb
Csak 6 röhögõ smile-t tettem ki, hogy jelezze: VICCELEK! 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Seaweed
Ez a gep mar nem letezik, lezuhant!

Ez a kedvenc kepem azok kozul amit eddig lattam..kint is van szobam falan 😉
Seaweed
Ne legy alma.. a sorok szamitanak, ami 1 sorban van az igen
Seaweed
..es ami lenyeges..a jobb oldalon azok a raketak...
iranyitott panceltoro raketak.. Kh-25ML, Kh-25Mr, Kh-25MP(lokatorgyilkos)..
..es ezen a kepen nincs is rajta a felderito kontener..
Kivonasuk ota tulkepp nem volt a legieronek csapasmero kapacitasa..de VOLT!
Most meg erolkodhetunk max Maverick-el majd...
ghost cb
Ez mind ráfééér?! Fuh nagyon király.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Seaweed
Seaweed
Tiszetelt holygeim es uraim!
A bicska nyilik ki a szebemben a mai napig!
Keremszepen ezt a a kapacitast vontuk ki tobbmiliardos nagyjavitas utan kozvetlenul...

VICC! Mostanra meg szetrohadtak a papai betonon, meg hatul a vasutallomason...a masik felet meg a cigok eloptak..
Mert ugye papan az ures epuleteket orizni kell! Mert az az Allam vagyona... de a csikon meg az allomason allo gepeket azt nem..az nyugodtan dezsmalhattak evekig a cigok...

Vicc..ugy fel tudom baszne neha magam ezen ami itt megy nalunk evek..mar evtized ota...legierolkodes/honvedelem cimen!
de nem is rossz ötlet (vicc)

lefényképezni

Punkerwork
nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet lelõni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

majd eggyet ha gyakorlatoznak lekapok

http://www.huaf.hu/haditechnika/mi24/index.html

Seaweed
24-es az te...es tudjuk.. Szenkiralyszabadjat bezartak oda koltoztek...Ancsak meg jonnek ide 😛 (kecskemet)
Seaweed
Mindamelett vicc hogy a sportrepulo legierolkodesunk weblapjan van kep a kivont es szebb sorsot erdemelt gepek is! (Mig-21, Su-22)
Szolnokon lakok és 12 MI-21 est vagy milyen helikoptereket telepitettek ide

Seaweed
hmmm
nem is tudtam...
szegyen reszemrol hogy egy amerikai forumon kell megtudnom.....
www.huaf.hu

...
Seaweed
Kis irani kirandulas 😉
Punkerwork
jó az már a magával a tárral is le lehet csapni valakit 😊

Seaweed
Hat az kisse tulzas lenne..de miert ne 😛
Punkerwork
hozzá 30-as extra tár mi?

Seaweed
Viszont ha engem kerdeznek akkor csakis Glock 19C
Punkerwork
meg amúgy se használhatják a fegyvert...

Seaweed
Vegulis nem tok mind1? A legtobb birka meg rendesen loni sem tud vele, csak aroganciat meg agyatlansagot tanulnak az iskolaban!
(Ez most komoly! NEM viccelek! Volt egy ismerosom (volt mert jo 5 eve nem talakoztam vele), aki tulkepp kollegam volt..nah de ez nem is lenyeges, szal o mindeig rendor akart lenni, jelentkezett is rendortisztire, es felvettek, cegtol elment..tenulni rendornek. Azutan mar mikor egy ideje jart oda, bejott hozzank "meselni"...nah akkor o ott mondtah ogy az elso szeminariumon a tanar (valami docens), ezzel kezdte, az elso mondatai kozott(szoszerint idezem): " Legyenek arogansak! Tanuljak meg!"....nah ENYIT a magyar rendorsegrol...minek ezeknek jofegyver...a gyokerektol kell a fejekben elobb megvaltoztatni mindet.azutan johet a JO fegyver.)
A Los Angelesieknek a jó

ghost cb
Ugy emlékszem nemrég szerváltak elég drágán CZ-75-öst.

Punkerwork
ma mindenkinek ez a mániája?

részletesebben?

Punkerwork
sz@r

tényleg, itt Magyaországon a rendes közredöröknek nem a nyomozoknak a rendes rendoroknek milyen csuzlijuk van?

Seaweed
Visszaterve a lenti tablazathoz: Nem tudom milyen elektronikat rakhatnak bele az EA-18-ba, de valami uber brutalnak kell lennie hogy majdnem egy Raptor ara a gep...
2000. HOZZÁSZÓLÁSOM

na jó hadjuk nem akarok azt de amugy agolulse tok

Seaweed
Osztan' meseld mar el miert japan oldalt akarsz nezni mikor tele van anet angol leirasokkal a FAMAS-rol?!!
tom pont azért mondtam mert japán

Seaweed
tessek egy jobb link, nem tudomm iert angolt emlegetsz mikro az oldal japan...
http://world.guns.ru/assault/as21-e.htm
na jó van-e valahol rendszeresitve, lõtáv...