Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hát a BMP-2 nem túl nagy elõrelépés a BMP-1-hez képest (a teknõ csaknem teljesen ugyanaz). Akkor már inkább CV90 vagy BMP-3...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Molnibalage
Lenne egy idióta kérdésem. Miért van az, hogy egy kisebb méretû viharban is a mûholdas TV csatoránk fele lazán elmegy? Egy komoly viharban nincs semmi. Nos a katonai GPS mûholdak esetén és kommunikációval mi a helyzet ilyenkor? És a kereskedelmi GPS-szel? Azok is szenvednek ettõl vagy csak a TV adások ilyen "bénák"?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
És van olyan mozgékony mint egy Merci G?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem szeretem a "miletvolnaha" hozzaszolasokat de ez lehet hogy egy ilyen upgrade kijott valna a "golyoallao" Merci G-kbol.
http://www.primeportal.net/apc/yuri_pasholok/bmp-2m_w_kornet/
Fenrir
Lángszóró az jó, mert abba a paraszt tuti nem fog beleállni mondván, hogy ez csak víz 😊

A halál csupán a kezdet...

Lángszórós tömegoszlatás és segway-es terrorelhártók. Háát, elég egyedi megközelítés.

[NST]Cifu

A legalsó kép az valami ujfajta motorsport , különleges erõknek ??
Ilyet még nem láttam katonaságba !
Az elsõ képen a lángszoró tényleg nem rossz ötlet , mert ha oszamára rágyujtjuk a házat és nincs poroltoja biztos kinyuvad !
Scottt
😊))

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

degenerator
mi az a pici vacak az utolsón a kezükben?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

[NST]Cifu
Az elsõnél csak felvontam a szemöldököm, de az utolsón már csak nevetni tudtam...

Fenrir
Kínai anti-terrorista kiképzés 😊

A halál csupán a kezdet...

Tigristank
Szerintem az Arietére gondolt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Centauro?

ez is hasonló elképzelés mint a cv90120

Azon az oldalon se jártam vagy négy éve. <#mf1>

Bucser
az mno-t gondolom minden reggel átnyálazod😊<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Énvagyokazapád
arra jó lesz, hogy akciódús youtube videokat nézhetünk majd ezáltal ^^

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Fegyverrel se lehetne kényszeríteni, hogy népszabadság online-t olvassak... <#vomit>

Pluskast
És az olaszoknak a tankja? Nem jut eszembe, hogy hogy hívják de az is eléggé modern és van annyira jó mint a francia Leclerc.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Palinko
én is gondoltam rá. a fegyverre telepített verzió lámpával és lézer irányzékkal csak a swattos egységeknek tudnám elképzelni.
Amerikai üzletpolitika: Az új kamerához természetesen egyedi kialakítású tokot is kell rendelni, külön, felárért.

Punker
jaja jobb sisakra vagy szemüvegre telepíteni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem egyszerûbb lenne az intézkedõknek a sisakjára/fejére rögzíteni egy kamerát. A stukker alól közvetített kép jószerével a földet fogja mutatni, illetve a lövés elõtt egy kicsivel a célt.

Igaz, ha a rendõr már egy ideje célratart, akkor látni, hogy mit tesz az elkövetõ. De a fej akkor is a cél felé néz, ha a fegyver nem. Ráadásul talán könnyebb ott hordani, mint a pisztolyon... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hassel606
Nem beszélve arról, hogy egy elhúzódó rendõri akciónál, pl. tússzabadítás, a kollégának mondjuk cirka 2 és fél órát kell célra tartani az események rögzítésére. 😊)

A légvédelem azért lelõtte, 2 centis gépágyúk ellen a páncélozása nemigen segített, a repeszek és lentrõl felfele lövöldözõ, opportunista géppuskások ellen annál inkább..

Nem volt rossz gép a Sturmovik, a koncepciója pedig tényleg egyedi volt akkoriban, de az ellenkezõ végletbe sem kell esni, lõttek le belõle rendesen.. láttam élõben, elég nagy gép ám.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Sadist
Elég nagy bumszli vacak, pisztolytokba nem fér bele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Molnibalage
Elvileg egy viszonylag potens fegyver, de azért van egy nagy hátránya. Hatótávolsága szerintem messze nem üti meg azt a szintet ami egy potenciális ellenfél ellen (amiben van komoly rakétás cirkáló vagy hordozó) kell. 150km az elég kevés. Ilyen közel jutni egy hordozóhoz szerintem lehetetlen AWACS támogatás mellett.

Kisebb országok haditengerészte ellen viszont elég komoly cucc. Az árára kíváncsi lennék, mert az oroszok ceruzája elég vastagon fog általában...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Animefox
SS-N-22 Sunburn-rõl mit lehet tudni? Angol tudásom nem a legjobb...

Ha megnézed a lokalizációját: .sk

Ne várj szabatos, magyar nyelvû fogalmazást...

Azt nem hiszem, hogy az adatok hamisítottak lennének, és inkább csak az számít.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

degenerator
és tudod, hogy miért volt zementer a neve? mert alig lehetett légvédelemmel lelõni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Animefox
Ha meglátták a németek, akkor felsóhajtva csak annyit mondtak hogy "jajj már megint konzerv?"
Repülõ konzerv az il-2...

" Még sokan emlékeznek a géptipus háború alatti és utáni dicsõitésére. Ez volt a sztálini "sólymok" legnagyobb számban gyártott gépe, az egyedülálló "fekete halál", melytõl a német repülõk annyira rettegtek. A német harckocsik - a propaganda szerint azonnal elbújtak, ha az IL-2 árnyékát meglátták."

Már itt láttam, hogy gyenge minõségû, komolytalan cikk lesz. Nemtudom ki írta, de roppant gyermeteg a fogalmazása és a mondatszerkesztése.

Ezt azért nem baj, ha elolvassa az ember...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Véletlenül nem lehet. Csak szándékosan. a kettõ eléggé eltérõen néz ki, lévén a vaktöltényben nincs lövedék.

Nem értem, hogy történhetett meg ez!

Hogy lehet véletlenül éles lõszert tárazni vaktöltény helyett? Elképzelhetõ, hogy nem saját maguknak táraznak?

Meg ha én lõttem volna véletlen az élessel a gyakorlat alatt, akkor valószínûleg egy rövidsorozatnál több nem ment volna ki a fegyverembõl. A torkolat tûzbõl, a hangból, a visszarúgásból, nomeg a nézõk eldõlésébõl rögtön észre kellett volna venni, hogy gáz van. Hogy sérülhetett meg tucatnyi ember? Franciaországban ráadásul! <#ijedt>

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Azt hittem dragabb a Leo2. Bar itt inkabb az uzemeltetes a fo koltseg.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

[NST]Cifu
Cirka fele annyi, mint egy alap Leo2A6.

Elsore kicsit megdobbentem a 2,7 millio euros aron, de ha belegondolunk az csak 650 millio ft. Azert sokmindent nem kapni. A CV90 meg egy kimondottan jo tipusnak tunik, es mivel eleg univerzalis, igy mindent lehetne raalapozni.
De a helikopter szerintem is jobb megoldas 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Bucser
sturmovik meg az oroszoknál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

degenerator
igaz.

Punker
stuka viszont akadt a németeknél 😄

degenerator
de sajnos, az elkövetkezõ években nem valószínû, hogy bekövetkezik a kurszki ütközethet hasonló újra, szóval a bmpt irányvonalat se kéne elfelejteni.

degenerator
ok, de a franciáknak akkor nem voltak helijeik.

Punker
hát nem ártana pár rendes heli ja, szegény 24-esek széthullanak már.

degenerator
8 db múzeumi t-55ös maradt, a többit szétvágták.

a páncélelhárítást meg úgy értettem, ogy nem feltétlenül tankba kéne beruházni, hanem helibe, vagy páncéltörõsdzsipbe.

Hát igen, ez a Magyar Honvédség lényege. Egy rossz vicc az egész.

azért sajnos néha még mindig a naptárhoz kell öltöznünk...