Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.primeportal.net/apc/yuri_pasholok/bmp-2m_w_kornet/
A halál csupán a kezdet...
Ilyet még nem láttam katonaságba !
Az elsõ képen a lángszoró tényleg nem rossz ötlet , mert ha oszamára rágyujtjuk a házat és nincs poroltoja biztos kinyuvad !
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ez is hasonló elképzelés mint a cv90120
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Igaz, ha a rendõr már egy ideje célratart, akkor látni, hogy mit tesz az elkövetõ. De a fej akkor is a cél felé néz, ha a fegyver nem. Ráadásul talán könnyebb ott hordani, mint a pisztolyon... =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nem volt rossz gép a Sturmovik, a koncepciója pedig tényleg egyedi volt akkoriban, de az ellenkezõ végletbe sem kell esni, lõttek le belõle rendesen.. láttam élõben, elég nagy gép ám.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kisebb országok haditengerészte ellen viszont elég komoly cucc. Az árára kíváncsi lennék, mert az oroszok ceruzája elég vastagon fog általában...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ne várj szabatos, magyar nyelvû fogalmazást...
Azt nem hiszem, hogy az adatok hamisítottak lennének, és inkább csak az számít.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Repülõ konzerv az il-2...
Már itt láttam, hogy gyenge minõségû, komolytalan cikk lesz. Nemtudom ki írta, de roppant gyermeteg a fogalmazása és a mondatszerkesztése.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hogy lehet véletlenül éles lõszert tárazni vaktöltény helyett? Elképzelhetõ, hogy nem saját maguknak táraznak?
Meg ha én lõttem volna véletlen az élessel a gyakorlat alatt, akkor valószínûleg egy rövidsorozatnál több nem ment volna ki a fegyverembõl. A torkolat tûzbõl, a hangból, a visszarúgásból, nomeg a nézõk eldõlésébõl rögtön észre kellett volna venni, hogy gáz van. Hogy sérülhetett meg tucatnyi ember? Franciaországban ráadásul! <#ijedt>#ijedt>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De a helikopter szerintem is jobb megoldas 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a páncélelhárítást meg úgy értettem, ogy nem feltétlenül tankba kéne beruházni, hanem helibe, vagy páncéltörõsdzsipbe.