95141

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
miért dobnának? -
Milyen T-72 változat. A karlendítés meg remélem, hogy nem az, amire gondolhat az ember... -
party time
-
Donyeck-i milícia
-
HTKA-n van topik az ukrán helyzettel kapcsolatban, ott volt a forrás hetekkel ezelőtt, amikor a szakadárok elfoglalták valamelyik légvédelmi egység bázisát, az ukrik hátrahagytak egy üzemképtelen BUK Telar-t. Ha ott megkérdezed, valaki biztosan tud forrást mutatni. -
JanáJ #64877 Szerintem T-72-es vagy 80-as is van a kezükön.
A BUK-ról hol olvastad, hogy üzemképtelen? -
-
Nehéz fegyverzetet az ukránoktól zsákmányoltak. Van 1db SU-25(kényszer leszállt szakadár területen, megjavították), 1db BUK TELAR(üzemképtelen), BM-21 Grad, különböző orosz IFV-k és APC-k, ezen kívül T-64-ek is vannak az arzenáljukban(+1db IS3 és pár darab T-34-85, mint mozgó géppuskafészkek). Azt hiszem van pár páncéltörő ágyújuk is. A gyalogságnál pedig a szokásos AT, AA rakéták, gránátvetők, géppuskák, stb. -
horthy #64874 Az Orosz szeparatistáknak milyen emlitésre mélto fegyverük van ? Mármint nehéz fegyverekre gondoltam , tüzérség harckocsik , páncél elháritás stb . Dobtak át Putyin-ék nekik valami kevés használhatot vagy csak csuzlikkal lövöldöznek ? -
JanáJ #64873 Shock and awe -
akkor ezt a videót még nem láttad...
VFA-27's Shoot 'Em If You Got 'Em Cruise Video Teaser
enjoy.... -
Köszönöm, egy isten vagy! : ) -
Mintha valaki írta volna, hogy az iraki vagy afganisztáni háborúban az amerikaiak gyarló bombákat dobtak fegyverekre a járulékos veszteségek alacsonyan tartása céljából. Olyan fegyvereket romboltak, amiket a városokban közel az épületekhez helyeztek el. Már nem emlékszem biztosan miket pusztítottak el velük. Gondolom gyorsan mobilizálhatókat, ZPU-k, teherautókra telepített bármik. -
Valami ilyesmire voltam kíváncsi. Azért voltam rá kíváncsi mert lakott területet lőnek és azért annyira nem mind1, hogy melyik tömbházat találják el. -
Ez így túl általános kérdés. A lézervezérlésű bombák szórása alkalmazástól és típustól függően 1-10 méter, a GPS vezérlésű bombánál már méter alatti szórást is sikerült elérni. -
Lehet tudni valamit azoknak a rakétáknak a pontosságáról, amikkel az Izraeliek lövik a földi célpontokat? -
-
Armored UAZ vehicle for frontier guards
englishrussia.com
komment? XD -
X–32 jobban tetszett. De a F–8 Crusader is valahogy jobban megragadott a korszakának gépei közül. Ez csak a külcsín alapján. -
komment? XD
-
Ez ugye pontosan modellezi a Glock alakját. Akkor egy ilyen bármilyen Glock carbine kit-tel is működik. -
JanáJ #64861 @Molni: Köszi.
@fade: Azt tudom, hogy a BUK le tudná szedni, azt nem tudtam, hogy egy indító jármű elég-e erre. Molni linkje szerint jó eséllyel igen. -
fade2black #64860 tavoron ilyen városi hadviselés elött csőt cserélnek? Mert így röviddel baromi ideálisnak tünik adott feladatra.
Janáj: A BUk elődje a KUB egy szállítógépnél jóval komolyabb manőverezőképességgel rendelkező szuperszonikus F-4ekre is halálos veszély volt, nemhogy egy utasszállítóra.
Mondjuk itt a ki volt nem kérdés... Ugyanaz jelentette be elsőként aki az Ukrán Su-25 és An-26 lelövését is bejelentette. Csak ő még úgy hitte, hogy egy újabb AN-26ot löttek le.
http://www.oroszvilag.hu/?t1=posztszovjet_terseg_hirei&hid=5222
A dolgot amúgy jól tükrözi mennyire hatalom által kézivezérelt az Orosz média... lassan már nem lehet tagadni, de majd átírják a tegnapi újságokat. -
Cnut #64859 OVERWERK-Daybreak -
Megtudna valaki mondani nekem a zene cimet? -
H&K G36 used by Czech Police
Ez pofon a CZ-nek. Vagy úgy is tekinthető, hogy ott nem olyan nagy a korrupció, mint máshol? -
Eközben a közel-keleten -
Lásd itt. -
JanáJ #64854 Egy járművel (BUK) leszedhető volt a civil gép? Nem értem mi kell a minimum működéshez. Ami rajta van 4 rakéta, azt gondolom el tudja engedni és valami radar is van rajta. Ahogy nézem van még töltő jármű, meg plusz radar. -
JanáJ #64853 Kérdés ki mondhatja azt, hogy lezárja a légteret. Gondolom az adott állam légi irányítói. -
Nem nagyon erezhettek fajdalmat -
pár kép facebookról
!!! 18+ !!! -
Footage of Hamas Terror Attack Being Thwarted
-
idén a második... :( -
flashpointer2 #64848 Szerintem a legújabban előkerült állítólagos felvétel legvége a legtalálóbb : "Fasznak kell röpködni, háború van" : )) -
Penz, sporolas. Mert toth jozsi bevallalja azt a kockazatot hogy egy 777-es 280 utassal es 15 fös legenyseggel haborus öbezet felett repüljön, mivel ö otthon ül a kerekes szekeben vagy a Bentley-ben, vagy akarhol. Az mas kerdes hogy a Malaj legitarsasaggal mi lesz. Bar ez csak az en velemenyem -
fonak #64846 Nem tudom, egy háborús zóna felett, ahol már több repülőt lelőttek, miért engedik az utasszállítókat átrepülni? :( -
igaz, origo, de:
Anton Gerasenko, az ukrán belügyminiszter egyik tanácsadója azt írta a Facebookon, hogy a gépet egy Buk típusú légvédelmi rakéta találta el. Az Associated Press hírügynökség munkatársai láttak is ilyen rakétakilövőt csütörtökön a kelet-ukrajnai Sniznyében.
Kelet-Ukrajnában hónapok óta zajlanak harcok az oroszbarát szakadárok és az ukrán hadsereg között. A szakadárok önhatalmúlag saját népköztársaságot kiáltottak ki, és feltehetően orosz támogatással küzdenek az ukrán biztonsági erőkkel. Korábban az ENSZ és az USA is azzal vádolta meg Oroszországot, hogy tankokat és rakétakilövőket küldenek a szakadároknak.
És most akkor megy a mutogatás hogy ki is lőtte le? -
HTKA fórumot érdemes olvasgatni -