95112

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
mert megváltozik a súlypont....
Akkor az M16/M203 esetén mi a helyzet? :)
A kiáramló lőporgázok áramlását változtatja meg a (rosszul megtervezett) feltett szurony :) -
bizonyos szinten hasznos ha a penge beszorul a bordák közé vagy rácsavarodnak a belek hasonlók akkor egyszerűbb 2-t még bele durrantani mint ráncigálni -
kiskorúbézoltán #2147 Bazz' , ehhez tényleg be kell kattanni egy kicsit ... :( -
elmeroggyant -
kiskorúbézoltán #2145 A "kattant" mint elmeroggyant vagy mint besült puska ? -
Vietnám-ban a kattantak szúrtak és utánna lőttek... -
kiskorúbézoltán #2143 Gratula Magyar Honvédség ! Szép volt ...
-
Mért? :) -
nekünk volt rendszeresítve SZU-22????? -
kiskorúbézoltán #2140 Ja , ha van a fegyverben lőszer ill. a fegyver működik ! Ez esetek jelentősen szűkítik a megodások körét ... :D -
Yetike #2139 
Szu 22 - két darabban -
nincs Végső Igazság, katonától függ hogy használja e, amúgy pszihésen biztos könnyebb lelőni valakit mint késsel/szuronnyal leszúrni -
kiskorúbézoltán #2137 Nos a szuronyos témáról csak annyit , hogy a szükségessége még szakmai körökben is erősen vitatott de mivel a katonáknak amúgy is kell adni egy kést és a csőre felszerelhetőségét nagyon könnyű megoldani (a britek elqrták , de ez más kérdés) így napjaink szinte összes gépkarabélyára/automatapuskájára fel lehet szerelni . Aztán , hogy a katona felteszi vagy nem majd a helyzet eldönti . Persze ha valaki tudja a "Végső Igazságot" ne tarsa magában !
-
peet69 #2136 énnem jártam arra fele amerre a mufti ugy hogy lemaradtam a zsernyák inváziótól is :((( :DDD -
Nem kell rá kiváncsinak lenni, ahhoz, hogy az egész várost ellepű zsaruk ne szúrjanak szemet :) -
Hagyjuk már ezt a témát, ti nem így gondoljátok, én meg így. Szerintem abszolútt logikátlanabb hadonászni közelharcban a szuronnyal, minthogy ugyanolyan állásban elsütni a fegyvert. -
peet69 #2133 Jaham nem vótam kicsáncsi a Izraelita pasira -
Yetike #2132 Egyértelmű
-
Bocs, akkor nem vagy kemény. -
-
Amikor az izraeli főmuffti is itt volt, akkor is reggel lehetett látni pár ilyen bőröndös zsarut. -
Mindenki lama, aki nem IC RAM, mert ő szurony nélkül is kemény!!!!! -
Yetike #2127 Lámák...? Lehet ám, hogy nálad egy picivel tapasztaltabbak, és nem csak poénból használják a szuronyt.:) -
peet69 #2126 Ezt pl nemtuttam :D -
Magyar rendőrség is ilyen dobozokban szállítja a snipa'kat. Nem csak azért, hogy ne állítódjon el, sőt azt úgyis mindig újra szokták állítani. -
Nem hívnám lámának azért azt, aki szuronnyal felfegyverezve harcol. Persze igazad van, több szurony nélküli kép van. -
Vagy ne szúrd ki a BKVn az utasok szemét :D -
peet69 #2122 aham -
ennek az a lényege hogy szállítás közben ne állítódjon el a belőtt puska irányzéka -
peet69 #2120
-
De a puska, az L96A1? :D -
peet69 #2118 Ha valki valamit nem tudna mint ÉN akkor itt -
kiskorúbézoltán #2117 Igényes puskuhoz igényes sállító/tároló doboz . -
nem a leírás szerint az L86/86A1-n optikai célzó van az L96A1-n pedig távcső, az utóbbi egyértelmű -
Nalátod! De nem a harcra! -
kiskorúbézoltán #2114 Talán azért mert - ahogy Te is mondtad - a modern háborúkban ritkábbak a közelharcok , nem ? -
ez mi? -
peet69 #2112 MY FAVORIT :
-
nyilván a zoom. Úgytudom, hogy az optikáson, max 2x-es zoom van, míg a távcsőn nagyobb.
Az optikai zoom csak arra jó, hogy megkönnyítse a cézást, és ne takarja el az irányzék a fél "képernyőt" -
Távcsó, az távcső.
Optikai célzó alatt a "reddot"-ra gondolsz? Annak az a lényege, hogy ahova néz a fegyver, ott a reddot. :D