95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
O.K. Tökéletesen igazatok van, maradjon meg ez a topik annak aminek indult.
-
Yetike #2480 Hasonlóan gondolom, de ez már egy más topic más kérdése. -
Mint oly sok mindent a II.Vh óta -
Azért ez nem ilyen egyszerű dolog, de minden esetre hatással van az emberekre. Amerika mit keres ott kezdhetnénk... de ha már ott van akkor nem akar még egy Vietnámot, pedig nagyon hajaz felé már... -
2 hét múlva jön a hírekben, hogy az egészet az USA propaganda szerve rendezte meg. -
Elve kamu volt az is, hogy ugye az Irakiaknak nyiltan kimondták, hogy minden amerikait öljenek le, erre majd pont az emberjogi aktivista terroristák fogják futni hagyni. LOL az egész! -
Yetike #2475 Vagy inkább adott nekik egy liter kólát meg két ingyen bigmac jegyet a megdöncibe...:)
Amúgy az irakiaknak is van eszük, csak annak fejében nem lőtték le/engedték el a 3 olasz túszt, ha az olaszok tömegdemontsrációt tartanak az olasz hadtestek kivonása érdekében(és lásd tartottak is, mégha nem is hatódott meg senki). Ez azért nem semmi. -
Persze leitatta az őröket majd disznósültért elcserélte a kulcsot és csak kisétált fényes nappal mint Leslie Nilsen... -
LOL hallottátok a legújabb kamut, hogy "megszökött" az amcsi teherautó soffőr az iraki rabságból?? -
De azt is csak féllábbal... -
Ja! Olyan reaktorizé :D -
Yetike #2470 Elektromos állomás... ? :D -
Köszi nagyon jók, bár a legalsó a hivatalos oldal, de nem sok infó van rajta. -
http://www.foreignlegionlife.com/
http://www.frenchforeignlegion.org/
http://www.cervens.net/
http://www.br-legion.com/ang/ - Hivatalos oldal (?) -
antijedi #2467 minek ez neked? be akarsz lépni ? :D -
Pl. amit találtam hivatalos oldalt, az egyáltalán nem megy. -
Kerestem, de nem sokat találtam :( -
keress rá.... -
Légyszi segítsetek!
Sürgősen kéne valami oldal a Francia Idegenlégióról, ami főleg információkkal szolgál, illetve háttéranyaggal. SOK SOK INFÓ KELL a francia idegenlégióról. -
Egy GI őrt áll egy elektromos állomás mellet Irakban.
-
antijedi #2461 ott a pont :) -
Ennek a témának ebben a topicban ITT van vége. Ha esetleg a téma még valakinek fáj, akkor tegye azt meg a "Terror" topicba, helyel-közzel oda tartozik... -
antijedi #2459 a módszerek külömbözőek, és ilyen helyzetben általában már a cél szentesíti az eszközt...
szvsz ha olyan helyzetben lennél valszinű teis ezt tennéd... -
Az bzitos, hogy Sharon a világ legnagyobb "nácija". -
CSak van egy olyan jogrendszer, hogy mindenki mindaddig ártatlan, amíg ezt BÍRÓSÁGON meg nem cáfolják.
Illetve hadatüzenhetnek, és akkor szabadon molesztálhatják őket, de így, hogy nincs polgárháború, vagy bármi... -
Cat #2456 "megvédeni" valamit azzal nem lehet, hogy odamegyek az ellenfél városába, és felrobbantom magam, ezzel polgárok/turisták tucatjait ölve meg -
antijedi #2455 igy van, mongyuk én meg abban sem látok semmi kvietnivalót hogy "szegény" palesztinok meg akarják védeni a saját "országukat" ezt mégis felhántorgatják neki :) -
Amennyiben a nagy Románia Párt vezetői egy terrorista szervezet vezetői, akik a terrorcselekményeket nemcsak megtervezik és megszervezik, de elismerik (sőt! propagálják), és a saját népüket erre kondicionálják, akkor ez teljesen reális és érthető lépés.
De már említettem, hogy egyfelől kegyetlenül nem ebbe a topicba tartozó téma, másfelől az Izraeli-Palesztin konfliktus nem fekete-fehér. Mind a Palesztinok (és a hátuk mögött álló (budosó?) arab államok), mint az Izraelik sok-sok olyan dolgot csináltak, ami bőven belefér a kritizálható kategóriába. Ám ami azt illeti, az, hogy egy terrorszervezet vezetőjét (vezetőit) az Izraeliek látványosan elteszik láb alól, abban én legalábbis semmi kivetnivalót nem találok. -
De a lényeg marad ugyanaz. Milyen alapon vadássza le vezetőket?
Ez majdnem olyan, mintha én átjárnék Hind helikopterrel a románokhoz szedegetni a nagy románia párt vezetőit. -
Cat #2452 sztm a védelmi minisztérium vagy a statisztikai hivatal által adott hivatalos adatokból dolgoznak -
Itt vannak apróbb problémák, pl. szerintük 2002-ben 92 repülőgépünk volt. Nos még a helikoptereket beleszámítva is soknak tünik nekem (hátha még a bevethető egységeket nézzük...). -
1.: Izrael-t az ENSZ kvázi felügyeletével hozták létre.
2.: Izraelt ellenséges arab országok veszik körbe, akikkel már többször is háborúba keveredett, és amelyek többsége nem ismeri el Izraelt, illetve támogatja a Palesztin szélsőségesek harcát Izrael ellen.
3.: Izrael a Palesztin szélsőségesek ellen harcol jelenleg, nem szomszédos országok ellen (Palesztina jelenleg még nem teljes jogú és elismert ország). -
Najó de Izrael, lassan sportot űz abból, hogy átjár a szomszédokhoz gyilkolászni, amit persze az ENSZ le se szar, mert ugye Izrael. -
Cat #2448 marhajó grafikont találtam, az országok katonai költségvetése egy főre lebontva. Izrael arányosan 14-szer annyit költ a seregre mint a magyarok...
http://www.nationmaster.com/graph-T/mil_exp_dol_fig_cap
-
AK-ról jutott eszembe:
"Sokan nem tudják, hogy a fegyver első éles harci helyzetbeni bevetése 1956 őszén Magyarországon történt, amikor a Vörös Hadsereg bevonult hazánk területére" Kaliber 1998/8 -
Cat #2446 nyilván hogy nem igazi... -
Yetike #2445
-
-
fake és nem rég volt a humoros topicban -
Cat #2442