95112

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Egy pár kép a francia Vextráról:
Uyg néz ki a franciák ebben az esetben előnyösebbnek tartották a kereket, mint a lánctalpat. Egyébként terepjáró képessége elég jónak tűnik.
1.
2.
3.
4.
5.
Egyik kedvenc:
6.
Másik kedvenc:
7.
Cifu, leírást kaphatunk???

Egyébként erőssen emlékeztet a jármű a Striker-re... Föleg az 5. képen. -
Cat #2559 érdemes megnézni az általam beirtat, jót lehet rajta röhögni :) -
Volt régebben egy sokkal jobb Honvédséges oldal, ami tele volt infóval. Hasonlított kicsit a német Bundeswehr oldalára. -
Erre:
Honvédség
Bár régen máshogy nézett ki, de ez sem rossz. -
Nem tudom sajnos, hogy mi a problémád.
Teljesen ontopikok voltunk, mert ugye az Idegenlégió nem egy vallási szekta. -
Nem tilthatod meg neki.
Szerintem képeket és témákat kéne feldobni, akkor kezdem.
-
Cat #2554 ugye nem erre gondoltál?
http://www.hadkiegeszites.hu
ennél gányabb honlapot 6-7 éve láttam utoljára :) -
Yetike #2553 

Mindazonáltal jó lenne ontopciolni is egy picit.
-
harcu #2552 Höh, Számvéber Norbi meg átment a PCDome II világháborús fegyverek topicjba. Úgy látszik, minden fórumban lesz valami háborús topic. -
MAR CI plz ne irj a következő 50 üzenetig, hátha ujra FELlendül a topic. -
Még mindig legiós vagy? Unokatesóm barátja is volt légiós, de két év után dezertátlt, mert elege lett. -
Én pont azok közé tartozom, akik beszélik :)
Arra értettem, hogy "gány", hogy nem egy szépen kivitelezett oldal. Lehet, hogy sok az infó, de a design az nulla :) Megnézed mondjuk a magyar honvédség oldalát, mérföldekkel szebb, pedig az is katonai weblap :) -
mondtam mar, nem szantam tahosagnak. amugy megis miert ganya az a link ?Minden informacio ott van amire csak szugseged lehet, azonkivul rengeteg minden a regi es a mai ezredekrol, a legio tortenete, bevetesei a kezdetektol napjainkig, a tradiciok, unnepek. Igaz franciaul,es ugye az emberek alltalaban nem beszelik ezt a nyelvet. -
Csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen tahóul válaszólni, hogy felvilágosítalak, meg stb. Mikor én illdelmesen megköszöntem, hogy adtad a linket, és én úgy tudtam, hogy az a hivatalos, mert a te linked kicsit gánynak tünt, ahhoz, hogy egy hadsereg honlapja legyen, és ezért gyanakodtam.
Ne izgulj nem akarok légiós lenni. -
Nem neked írtam :) -
Honnan a francból tudjam, hogy ott szolgált? Ha úgy kezdi, hogy én légiós voltam, akkor gond nélkül elhittem volna. -
Nem volt szandekomban bunko lenni, de ha egyszer valamit nem tudsz akkor, hogy a feneben allithatod annak ellenkezojet:-)))
Kulonben sem szimpik az irasaid, ne is legyel legios :-)
Amugy a volt egysegem : escadron de reconnaissance vagyis felderito lovassag. Tehat nem szalok le a lorol :-))) -
kiskorúbézoltán #2543 Nem állt szándékomban "ilyen tahó stílusban leírni" , sry ha ha mégis így sikerült volna .
Én arra gondolok , hogy lehet , hogy mind a kettő hivatalos de az angol nyelvű oldal mintha csak toborzással foglalkozna , a másik pedig átfogóbb . A lényeg : én csak tippelgetek , de látom te jobban értesz hozzá . -

-
Yetike #2541 IC nemigazán akar összejönni neked ez a fórumozás :-). -
Jah, értem. Thx
-
cap179653 szolgált a légióban, és jelenleg irakban dolgozik, mint biztonsági főnök. Az Index.hu "katonai" illetve itt az SG.hu-n a "Terror" topicban aktív leginkább jelenleg. :) -
Kiskorúbézoltán szolgált a légióban? Télleg? Vagy az a smile azt jelzi hogy fake? vaze. 

-
Neked kéne leszálnod arról a lóról, miután vagy olyan ostoba, hogy még visszabeszélsz egy olyannak, aki a légióban szolgált...
-
Pedig ott a hivatalos francia hadsereg logó, meg a védelmi minisztériumé is. Míg a másikon, még csak utalás sincs a hivatalosságra. Bár lehet, hogy az a hivatalos, de akkor sem kéne ilyen tahó stílusban leírni. -
kiskorúbézoltán #2535 Ez inkább egy toborzóiroda oldalára emlékeztet ... -
Yetike #2534 LOOOOOOL 
-
Hékás! -
-
Ez a hivatalos: http://www.br-legion.com/ang/
Lelehet szállni a magaslóról. -
Yetike #2530 Én nem is a baleset következtében felrobbant töltetekről beszélek, hanem a harci helyzetben felhasznált nukleáris robbanófejjel ellátott torpedókról. Azok felrobbannak, nem ? -
Tényleg az!
MAR CI te hülye... -
Megvilagitom elmedet, ez a hivatalos. -
Cat #2527 iszonyat kicsi az esélye hogy egy atomfegyver véletlenül felrobbanjon
megerősití ezt azt is, hogy az utóbbi 50 évben EGY ESET SEM VOLT, amikor baleset vagy bármilyen hiba során felrobbant volna egy töltet
lezuhant már b52es repülő, véletlenül elejtette már vadászgép, de sose robbant, és csak az amcsiknál tucatnyi ilyen dokumentált, nyilvánosságra hozott eset volt (gondolom oroszoknál duplája), és mégsem fordult elő véletlen robbanás. -
Yetike #2526 Ahham. Tehát gyakorlatilag kicsi az esélye annak, hogy komoly nukleáris szennyezés jöjjön létre, még éles harci körülmények között is.
Ami még szúrja a szemem, hogy beszéltünk itt nukleáris robbanófejjel ellátott torpedókról. Ezeknél viszont mindenképp bekövetkezik az atomrobbanás, ez mennyire súlyosan és maradandóan károsítja a környezetet és az élővilágot ? -
Cat #2525 http://www.szon.hu/szabadido/humor/local_article.asp?textid=96725 -
Túl nagy itt gravitáció... :D -
#2512: Kétségtelen, de vedd figyelembe azt is, hogy tengeralattjárók már maradtak örökre a tenger fenekén, míg repülőből eddig egy sem maradt fent, előbb-utóbb mind lejött... :) -
#2499: Akkor ezt a felszerelést a Csillagflottánál is be lehetne vezetni... :D -
szerintem meg nem :D
egy tengeralattjárot nehezebb megtalálni :D