95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Yetike #3167 A kép a T80 -> T-84 képtárában van, a T-80 és annak variációinak leírása pedig a már említett második linken található.
A képet amúgy nem kommentálják különösebben. -
kiskorúbézoltán #3166 Biztosan én vagyok láma , de nem találom a linkeken a képhez tartozó szöveget . F1 pls ! -
Yetike #3165 A vizsgált harckocsi Biztos, hogy T-84. Innentől már csak a másik két harckocsi típusa lehet kérdéses. -
pffff....
-
kiskorúbézoltán #3163 Ha összefoglaljuk a dolgot akkor is max annyit tudunk mondani : van egy 2A46(M) lg-gel felszerelt ruszki hk-nk ami valamilyen löszerrel képes megs. egy M-1-est (mármint alap M-1 ugye , ha a lövegre ráfogjuk , hogy az egy M-168-as) ? Nekem kicsit sántít ez a dolog . -
Yetike #3162 A vizsgált harckocsi az T-84.
Az elsődleges fegyverzet egy 125 mm - es 2A46M típusjelzésű simacsövű harckocsi ágyú, ebből lehet kilőni :
- 3VBM7 és 3VBM8 APFSDS
- 3VBK16 HEAT-FS
- 3VOF-36 HE-FRAG-FS
- 9M119 (NATO: AT-8) rádióvezérlésű ágyúcsőből indítható pct. rakéta
Másodlagos fegyverzet :
- 7,62 mm koaxiális PKT géppuska
- 12,7 mm AA NSVT (légvédelmi) géppuska
A képen a repülők kivételével be tudom azonosítani még a két alakot, ők sztem katonák
, a harckocsikat pedig M1-esnek azonosítanám... de ez korántsem biztos.
források:
http://www.army-technology.com/projects/t80/index.html
http://www.aeronautics.ru/archive/armored_vehicles/
Illetve az #11. -
nekem mondod?? 

-
kiskorúbézoltán #3160 Az alkalmazott lőszer még így is kérdés marad . :( -
kiskorúbézoltán #3159 64 ? 84 ? 90 ? hosszú a sor . :) -
kiskorúbézoltán #3158 Ebben a témában SZVSZ nem szokás célozgatni , ha konkrét dologról szóla a kép akkor pontosan megadnák a részleteket , másképp nem igazán látom értelmét .
Természetesen ez csak az én véleményem . -
mér sztem is az...(najó vagy t80 v. 72) -
kiskorúbézoltán #3156 Mindig örülök ha találkozom olyan emberekkel akik egy elnagyolt körvonalból pontosan megmondják a típust . :))) -
A tankok 2 M1 Abrams, a főszereplő pedig egy T-80-as szvsz. -
kiskorúbézoltán #3154 Ez esetben az A-10A (és a katonya) kivételével meg tudnád mondani milyen típusok vannak pontosan a képen ? Ill. azt , hogy milyen lőszerekről/lövedékekről van szó ? -
Yetike #3153 Hát, szerintem azokat a kis piktogrammákat az A-10 - ről meg AH-64 - ről nem véletlenül rakták oda :) Mondjuk úgy, hogy erősen célozgatnak valamire. -
kiskorúbézoltán #3152 ... a hk különböző fegyvereinek ... sry -
kiskorúbézoltán #3151 SZVSZ az ábra csak a hk különböző fegyverek lőtávolságáról szól , nem konkrét típusok elleni hatékonyságról ... -
semmifélét...:) -
Yetike #3149 Arra gondolok, hogy a 12.7 mm - es toronygéppuska milyen védelmet tud biztosítani a harckocsi számára az A-10 vagy egy AH-64D ellen. -
kiskorúbézoltán #3148 ??? -
Yetike #3147 Érdekes elgondolás, bár nem tudom, harci körülmények között mennyire járható út :). -
Yetike #3146 
-
kiskorúbézoltán #3145 SRY , feladom ...
http://sill-www.army.mil/FAMAG/images/Photos/MOTARNOVDEC02 -
kiskorúbézoltán #3144 -
kiskorúbézoltán #3143 -
kiskorúbézoltán #3142 :DDD
Egy ősöreg M-20-as ?
Azt hittem már rég kivonták ezeket az antik motyókat , vagy lehet , hogy valami raktár mélyén találták a helyszínen ? -

-
Special Forces, Pesh Valley - Afghanistan
-
Azt meg hogy mért ott,és mért akkor azt bármely a témával foglalkozó könyvből megtudhatod.... -
Volt egy csomó elterelés...
pl:egy hullát beöltöztettek tengerésznek,és egy csomó kamu iratot adtak neki egy kamu partraszállásról...a németek persze kihalászták...
-
steweee #3137 tényleg, mindig is érdekelt hogy miért egy kiépített, megerősített partszakaszon kellett partraszállni.vagy végig ki volt építve végművekkel a francia partvonal? nem lett volna jobb egy kamu partraszállást csinálni vhol, felvonulni nagyszámú erővel, aztán mikor a németek átcsoportosítják a szárazföldi erőiket, egy másik szakaszon a készenlétbe állított főerő partraszáll? vagy hülyeséget mondok? -
Hát nélkülük nemigen lett volna... -
Ott kellett hogy legyen, Az amik elég sok partszakaszon ott voltak, sőt az inváziós erő nagy részét ők képezték a kanadaiak és a brittek mellett. -
Miért ne lehetne ott? Az amerikaik igen jelentösen köszönhetö a partraszálás. -
Putyinnak biztos.... -
és minek örül? -
faszt keres ott Bush... -
hmmm.... -
Cat #3129 érdekes élmény lehet megérinteni ujra azokat a köveket
-
Cat #3128 
Gerhard Schröeder a sirok között

Chirac, Bush és Putyin a 60 éves megemlékezésen