95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
lol :D -
Ez Szaddam elit őrségénél bevett volt, de nem csak AKM-47-eseket, hanem MP5SD-ket is aranyoztak be, lásd a képet:
-
wow, majd átnyálazom holnap, király! -
Sajnos most nem találtam, viszont meglett közben ennek a digitalizált rejtőszin-oldalnak a linkje: TESSÉK. -
A BV kommandósainál a KGP-9 géppisztoly van rendszeresítve. Egy BV-s tiszt szerint amúgy a mostaniak már egész jók, a korai változatokkal még igencsak voltak problémák (állítólag náluk nem egy szabályosan szétesett a lőtéren). -
És azokból nincsenek képek? Ezt nem tudom besorolni sehova, talán a cold tempbe... -
Most nem találom azt az oldalt, de nemrég kisérletezték ki ezt az új "mikromintás" rejtőszint. A lényege, hogy az eddigi nagyobb foltok (makrominta), amelyeket eddig alkalmaztak nem volt ideális sok esetben, az ilyen apróbb mintákkal együtt viszont állítólag nagyon hatásos. Egyébként emlékeim szerint ez a szürkés szint az "Urban" szinváltozat, lesz természetesen Desert, Mid.Temp és Cold Temp változat is. -
A Holdon. :D -
Jah. Ezzel nemtudom hol akar elrejtőzni. Ezek nem is terepszínek. Csak terepminta... -
Hmm jók a funkciói, de nem tetszik a terepszíne.. Lehett volna jobb is. -
Skyflash #3681 Bár nem láttam se képet, se videót a tárgyalásról, gondolom KGP-9-es géppisztoly. -
Milyen fegyver van azoknál a kommandósoknál akik Engel tárgyalálásán védik a rendet???? -
Nem tom ...olyan lengyel piacos giccs hatást kelt bennem -
Cat #3678 
I'll give Saddam one thing -- if you're going to run a brutal dictatorship, you better do it with style. Nothing says, "I have all your money and I'd like a little more" than a gold-plated AK-47.
Aranyozott, Szaddam féle AK47 -
Skyflash #3677 Videó az amerikai hadsereg új egyenruhájárólkatt ide! -
M!=M4 -
ÉN MONTAM HOGY M!:))))))
-
Egy európai spec.osztagnál el tudom képzelni, egy amerikainál nehezen. Egyszerűen annyira bele vannak bolondulva a .45 ACP lőszerbe, hogy még a vele kb. egy hatóerejű, de kissebb űrméretű lőszert is lenézik (pl. .357 Sig)... -
En olyat is olvastam, hogy a szoban forgo kuldetes, sokat szamit. Tehat ha sok loszer kell akkor nem visznek nagykalibert, inkabb viszik a kicsit, es ha kell akar meg a fegyver tipusat is megvaltoztatjak..
(pl Glock-ot visznek konyebb sulya es tobb loszere miatt) -
Nem egészen. A legtöbb spec. osztagnál ugyan a standard katonai egységektől eltérő fegyvereket is használnak, de nem annyira a katonák, mint a feletesseik döntik el, hogy milyen fegyvert használjanak. Persze azért beleszólásuk van, az első öböl háborúban a SAS egységeknek eredetileg az eléggé rossz megitélésű SA80 (L85A1/L85A2)gépkarabélyokkal kellett volna harcba vonulniuk. Ők köszönték szépen, és inkább az M16A2/M4A1-et választották. Jelenleg e két (M16A2/M4) fegyver a standard kézifegyvere a SAS-nek, bár papír szerint az SA80-ak is rendszeresítve vannak.
A SEAL vagy Ranger egységek sem szabadon választhatják ki fegyvereiket, csupán a rendszeresített eszközök között válogathatnak (persze a SOCOM bizonyos egyedi beszerzéseket is engedélyez, mint az Mk.12 pisztoly, vagy az FN MK49 Mod. 0 géppuska, de ezeket sem a katonák választják). -
Skyflash #3671 " Szép ez honnan van, vagy hogyan találtál rá ugyanabban a témában más képre???"
Teljesen véletlenül bukkantam rá egy külföldi fórumban, oda is csak a MiG miatt rakták be. -
M712 Copperhead
-
hát...náluk alap az M4-es,de ha a helyzet megkívánja biztos más fegyverrel is "nyomulhatnak"... -
Ren #3668 A 4-fos osztag is SAS-re utal(hat). Gondolom a "milyen fegyver van naluk rendszeresitva" az hulye kerdes, mert olyan amilyet akarnak nem? -
...ami megint nem egyszerü gyerekekből áll... -
szvsz vagy SAS vagy SBS osztag lehet...
Az egyenruha nem számít,sose a sajátjukat hordják...ala SPECNAZ -

-
De azt is lemerem fogadni hogy dogcedula sincs a bakan :) -
Viszont igy kozelebbrol nezve a Mig-et, szinte 101% hogy mostanaban keszult a kep, mer a gep uzemkeptelen (pl le van szerelve a szarny, es mer elemzok szerint is Irak utolso uzemkepes Mig-25-er valamikor a kilencvenes evek kozepen lehelte ki a lelket! (Naptari uzemido lejart, ill alkatresz szinte biztos hogy alig van, vagynincs is..es ha netan az amugy is rossz mutatokkal(eletartam) biro 25-os repult is, akkor is nagyjavitas esedekesse valt akkor tajt!)
Szoval kerdes megoldva :)) -
no comment...:) -
TUDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(profi vok) 

-
Ez valami nagyon spec alakulat lehet. Kesztyu is amerikai gyartmany, ruhazat nemszabvany, nincs se egy alakulat se egy rangjelzes....
Soot tovabbmegyek.. a fegyver koszossaga alapjan meg azt el tudom kepzelni, hogy mar jo ideje ki vannak "dobva" a hatorszagba.... (ala 1991 SAS) -
:) Szép ez honnan van, vagy hogyan találtál rá ugyanabban a témában más képre???
Akkor csak M4:) Gratulálok Sasszem most Uff át a túlpartra:) -
TUDTAM, hogy AK! 

Csak vicceltem! -
Skyflash #3657 A 'milyen fegyver van a képen" vita eldőlt:
-
Teljesen szétestek... :D -
jó anyag lehetett :) -
Pezzeg szívnak. :D -
ezért van az araboknál szesztilalom :) -
LizardX #3652 Heh, valójában nem is ezt a képet akartam beszúrni, hanem az eggyel lentebbit... na mindegy. Néztétek az új Aranysast? A 35-ik oldalon van egy magyar BTR, valami arab szöveggel az oldalán. Mi a dágványt jelenthet? "Ide kérem nem lőni, mi lenni Mádzsárisztán!"? "A legjobb barátaim mind arabok!"?