95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet lelőni :) -
tmate6 #4094 majd eggyet ha gyakorlatoznak lekapok -
tmate6 #4093 http://www.huaf.hu/haditechnika/mi24/index.html -
24-es az te...es tudjuk.. Szenkiralyszabadjat bezartak oda koltoztek...Ancsak meg jonnek ide :P (kecskemet) -
Mindamelett vicc hogy a sportrepulo legierolkodesunk weblapjan van kep a kivont es szebb sorsot erdemelt gepek is! (Mig-21, Su-22) -
tmate6 #4090 Szolnokon lakok és 12 MI-21 est vagy milyen helikoptereket telepitettek ide -
hmmm
nem is tudtam...
szegyen reszemrol hogy egy amerikai forumon kell megtudnom.....
www.huaf.hu
...
-
Kis irani kirandulas ;)
-
jó az már a magával a tárral is le lehet csapni valakit :) -
Hat az kisse tulzas lenne..de miert ne :P -
hozzá 30-as extra tár mi? -
Viszont ha engem kerdeznek akkor csakis Glock 19C 
-
meg amúgy se használhatják a fegyvert... -
Vegulis nem tok mind1? A legtobb birka meg rendesen loni sem tud vele, csak aroganciat meg agyatlansagot tanulnak az iskolaban!
(Ez most komoly! NEM viccelek! Volt egy ismerosom (volt mert jo 5 eve nem talakoztam vele), aki tulkepp kollegam volt..nah de ez nem is lenyeges, szal o mindeig rendor akart lenni, jelentkezett is rendortisztire, es felvettek, cegtol elment..tenulni rendornek. Azutan mar mikor egy ideje jart oda, bejott hozzank "meselni"...nah akkor o ott mondtah ogy az elso szeminariumon a tanar (valami docens), ezzel kezdte, az elso mondatai kozott(szoszerint idezem): " Legyenek arogansak! Tanuljak meg!"....nah ENYIT a magyar rendorsegrol...minek ezeknek jofegyver...a gyokerektol kell a fejekben elobb megvaltoztatni mindet.azutan johet a JO fegyver.) -
tmate6 #4081 A Los Angelesieknek a jó -
Ugy emlékszem nemrég szerváltak elég drágán CZ-75-öst. -
ma mindenkinek ez a mániája? -
tmate6 #4078 részletesebben? -
sz@r -
tmate6 #4076 tényleg, itt Magyaországon a rendes közredöröknek nem a nyomozoknak a rendes rendoroknek milyen csuzlijuk van? -
Visszaterve a lenti tablazathoz: Nem tudom milyen elektronikat rakhatnak bele az EA-18-ba, de valami uber brutalnak kell lennie hogy majdnem egy Raptor ara a gep... -
tmate6 #4074 2000. HOZZÁSZÓLÁSOM
-
tmate6 #4073 na jó hadjuk nem akarok azt de amugy agolulse tok -
Osztan' meseld mar el miert japan oldalt akarsz nezni mikor tele van anet angol leirasokkal a FAMAS-rol?!!
-
tmate6 #4071 tom pont azért mondtam mert japán -
tessek egy jobb link, nem tudomm iert angolt emlegetsz mikro az oldal japan...
http://world.guns.ru/assault/as21-e.htm -
tmate6 #4069 na jó van-e valahol rendszeresitve, lőtáv... -
Doma #4068 Nagyon helyes meglátás!
-
tmate6 #4067 Famas, leforditanád? -
Ki nem akarja? Ha megkéred szépen szerintem megcsinálja, egyébként meg oda sem irtad mi kéne! Fogalmazz konkrétabban, és kicsit értelmesebben.
"Neke egy ugy nevezettt FAMAS-rol kéne meg a desert eagle valahogy igy irjuk" -
tmate6 #4065 de ha nem akarja ugyse csinálja -
tmate6 #4064 és a jó infok angolok -
tmate6 #4063 de nem tok angolul -
Hat ha beirod a gugliban hogy FAMAS talal 82000+ talalatot.
Ha meg hogy Desert Eagle 695000+ talalat.
De Cifut ismerve osszedob ugyis egy jokis anyagot ;) -
tmate6 #4061 ezt nekem mondtad? -
Na ezt konkretizáld. -
tmate6 #4059 Neke egy ugy nevezettt FAMAS-rol kéne meg a desert eagle valahogy igy irjuk
Elore is thx -
Cifu!
Barminemu repulogepfedelzeti (nem nagybombazo) orosz atomfegyverzetrol van valami infod?
Vagy tudnal segiteni hogy nezelodjek? -
Viszont ha az FC-1(F-17) ilyen olcso lesz, akkor szinte biztos hogy tomegesen fog elterjedni! (Fejlodo orszagok, es olyanm orszagok akik nem tudnak vagy nem engedhetik meg az amerikai/EU technikat, es az orosz se "jo" nekik) -
Nekem ez a tablazat szerint nagyon baratsagos az ara a Rafale-nak!
(van par uj video Rafale-rol az alairasomban, a forumban)