95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    http://www.airliners.net/search/photo.search?placesearch=In%20New%20York&distinct_entry=true
  • Sadist
    És bármelyik átalakítható, vagy pedig csak bizonyos típusok? Ha csak bizonyos típusok akkor léci azt is írd már meg! Meg van még a Beretta 93. Azt is át lehet alakítani full autora?
  • Punkerwork
    3-as sorozat nincs, ezért kell a 30-as tár :)
  • Sadist
    És az tud 3-as sorozatot lőni vagy pedig csak full autoban? Mert valahol úgy olvastam, hogy csak full auto módja van, de azzal a táradnak 1 másodperc alatt sanyi.
  • Seaweed
    Meg ekkora blamazst..ami a huaf.hu-n van a videok kozott:
    Egy Lengyel Mig21 New-York-ban a USS Intrepid hordozon, ami muzeum ma!
    ..es raadsul ez nem PF, hanem PFM!!!
    http://www.huaf.hu/videoalbum/mig-21pf.mpg

• Punkerwork
    van átalakított automata
  • Sadist
    A Glockok közül melyik az amelyik tud sorozatlövést leadni? Vagy az csak a Counter-Strikeban van?
  • Sadist
    Nem HK Mark23-asokat kaptak? Mert az MP5-ösök biztos, hogy a kommandósoknak mennek majd. Úgy tudom, hogy a legtöbb kommandós alakulat Mk23-at használ.
  • Glpetyus
  • Sadist
    Ja jólvan leesett. Hirtelen nem értettem mi az a Bloff. Most már vágom, hogy a Blöff-re gondolsz. Nagyon állat film.
  • Glpetyus
    :DD
  • Sadist
    Amit meg a FAMAS-ról tudok nagy vonalakban:
    A francia haderőnél rendszeresített gépkarabély. 5.56mm-es NATO szabványú lövedékeket zabál. Bullpup dizájnja miatt (a tár a tusban, a markolat mögött van, így a cső hosszabb, ugyanakkor a fegyver rövid marad) alkalmas közelharcra is. Könnyedén átalakítható balkezes használatra is. A tűzgyorsaságot meg egyéb dolgokat még találsz a Seaweed által írt url címen is.
  • Seaweed
    .50 caliber az 50.caliber..
    De az etalon a Bloff !! ...
    bumbumbum.... .50 caliber D E S E R T E A G L E ...bumbum bum...es azok a bizonyon acsok halmazallapota.

• tmate6
    ne photoshoppal csináld
  • tmate6
    kéd meg Ottoékat biztos megcsinálja nagyon rendes
  • tmate6
    nekem is :D
  • Sadist
    Ja én csináltam, hirtelen nem jutott más az eszembe és ez a kedvenc fegyverem. Majd olyat akarok, hogy a szánon végigcsillan a napfény, kibiztosítódik, majd az oldalára betűnkét elővillan a nevem. De sajnos nem tudok mozgo gifet csinálni, mert az a photoshopos cucc elég bonyolult nekem.
  • tmate6
    énis tok olyat
  • tmate6

• tmate6
    köszi amuyg te csináltad a logod?
  • Sadist
    Desert Eagle Na itt van a Desert Eagle-ről egy kis info. Amit én tudok róla, hogy az amcsik "minél nagyobb kaliberű, annál jobb" mániájuk miatt jött létre. Szinte minden filmben valakinek van egy ilyen hurkatöltő mordálya (pl. Mátrixban az ügynököknek). Persze a filmeken elég gagyi, mert egy kézzel szórják az ólmot, valójában akkora a visszarúgása, hogy eltörné az ember kezét, ha nem tartaná rendesen.
  • Seaweed
    Illetve ugy mindenestul a pakisztani hadero.
  • Seaweed
    Ha valakit erdekel a pakisztani legiero:
    http://www.pakdef.info/
  • Seaweed
    Pakisztani Anza MK I es MKII Panceltraktor...

• JohnnySmith
    Vagy 9mm Parabellum.
  • JohnnySmith
    Asszem HK (fasztudja milyen, nem usp) vagy valami FÉG álltal gyártott másolat :) Az viszont biztos hogy MP5 és HK pisztolyok érkeztek nem kis tételben. Persze nem közrendőröknek.
  • Seaweed
    Nah ezt vagom..de "mi-minden" lehet belerakva..hogy enyibe kerul ;) (globalsec-en azota utanaolvastam ;)
  • cifuatwork
    Az EA-18 az EA-6 utóda lesz, azért lesz az ára várhatóan ilyen brutál, mert tele lesz pakolva az elektronikai hadviselés eszközeivel...
  • Seaweed
    Azert Koszonom !
  • cifuatwork
    Ismét nagy csalódást fogok okozni - másfél óra keresés után az eredmény szinte a nullával egyenlő. Egyetlen aprócska "fegyvertényt" tudtam elkövetni:

Kh-15 (AS-16 "Kickback") (~350kt) - Szu-30Mk, Szu-27KUB, Szu-35, (Szu-32/34?)
    AS-16 @ missile.index)

Ajánlott oldal: missile.index, Missiles @ Aviation.ru
  • Seaweed
    Hehh.. LOL ez az egesz huaf.hu..
    Ha csak tenyleg azok a tipusok lennenek fent amik uzemben allnak, akkor lenne talan 2 oldal az egesz weblap..
    "aszongya Krug...heeeeeeeee mikor kivontatok gecik"...
    ...
    bocs ki vagyok akadva
  • ghost cb
    Csak 6 röhögő smile-t tettem ki, hogy jelezze: VICCELEK! :D
  • Seaweed
    Ez a gep mar nem letezik, lezuhant!

Ez a kedvenc kepem azok kozul amit eddig lattam..kint is van szobam falan ;)
  • Seaweed
    Ne legy alma.. a sorok szamitanak, ami 1 sorban van az igen
  • Seaweed
    ..es ami lenyeges..a jobb oldalon azok a raketak...
    iranyitott panceltoro raketak.. Kh-25ML, Kh-25Mr, Kh-25MP(lokatorgyilkos)..
    ..es ezen a kepen nincs is rajta a felderito kontener..
    Kivonasuk ota tulkepp nem volt a legieronek csapasmero kapacitasa..de VOLT!
    Most meg erolkodhetunk max Maverick-el majd...
  • ghost cb
    Ez mind ráfééér?! Fuh nagyon király.
  • Seaweed
  • Seaweed
    Tiszetelt holygeim es uraim!
    A bicska nyilik ki a szebemben a mai napig!
    Keremszepen ezt a a kapacitast vontuk ki tobbmiliardos nagyjavitas utan kozvetlenul...

VICC! Mostanra meg szetrohadtak a papai betonon, meg hatul a vasutallomason...a masik felet meg a cigok eloptak..
    Mert ugye papan az ures epuleteket orizni kell! Mert az az Allam vagyona... de a csikon meg az allomason allo gepeket azt nem..az nyugodtan dezsmalhattak evekig a cigok...

Vicc..ugy fel tudom baszne neha magam ezen ami itt megy nalunk evek..mar evtized ota...legierolkodes/honvedelem cimen!
  • tmate6
    de nem is rossz ötlet (vicc)
  • tmate6
    lefényképezni