95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • cifuatwork
    Banyek, a /db lemaradt, tehát az utolsó két sorban /db a végén, illetve az AGM-65G esetén is $/db értendő.
  • cifuatwork
    Az AGM-65D esetén:

Fejlesztési költség: 168 millió $
    Előállítási költség: 2.895 milliárd $
    Teljes költség: 3.063 milliárd $
    Beszerzési ár: 129,322 $
    Előállítási költség: 122,230 $

Amúgy az újabb AG-65G Maverick beszerzési ára 269,000 $.
  • ghost cb
    A $17,000 az nem az Air Force oszlopban volt hanem elötte csak sg-n nincs tagolás.
  • ghost cb
    Nézegettem a globalsecutity-n mennyibe kerül az AGM-65 (Maverick) rakéta, de nem tudtam eldönteni. Valaki segitene kiszedni a táblázatból hogy végülis a sorozatgyártásra szánt végső (repülőre felszerelhető változat mennyi? (Air Force árait copyztam + az a 17E USD nemtom mi)

COSTS Air Force
    AGM-65D/G
    Development cost $168 million
    Production cost $2,895.5 million
    Total acquisition $3,063.5 million
    Acquisition unit cost $129,322
    Production unit cost $17,000 $122,230
  • Dzsini
    oks, te vagy a házigazda ;)
  • [NST]Cifu
    Megbocsáss, de én másképpen látom, ha pár hozzászólásról lenne szó, meg se mukkanok, bőven elfér, de itt 15 perc alatt fél oldalnyi hozzászólás született, és valószinüleg még legalább ennyi született volna ezzel kapcsolatban. Inkább legyen egy külön topicja, ráadásul úgy akit érdekel a téma, az is könnyebben megtalálja.
  • Dzsini
    bocsi cifu, de szerintem ennyire nem kell szigorúan venni a dolgokat... ha van más téma be kell írni, ha nincs akkor meg hadd menjen a topic...
  • [NST]Cifu
    Utolsó figyelmeztetés! A Törökbálinti robbanást tessék máshol megbeszélni, nyissatok neki egy topicot!
  • Grenzjager
  • Dzsini
    naaaagy bada bumm :P

remélem nincsenek és nem lesznek áldozatok
  • Seaweed
    Lesz este majd terrortamadas megy naymtuykja..parhuzam az ukran loszeraktarral..sok sokl szagerto urologus a tiviben..
    kesz elvezet lesz nezni...
    (szenzacioooooooooo)

• Seaweed
    keszinek volt.
  • Joxy
    jutt eszembe, a kecsói mig-eknek, mindig "titán" a hivójel eleje?
  • Dzsini
    hazafele biciklizve én is láttam... azóta hallom hogy kb 5000 m2-en ég a gyárterület, plusz néhány környező ház is :/
  • Seaweed
    Nezd meg a kanadai hornetest is! az se rossz! ;)
  • Joxy
    Az index szerint:
    2004. augusztus 5., csütörtök 17:18

A Finommechanikai Művek pirotechnikai üzeme robbant fel Törökbálint-Pistályon. Helyszíni tudósítónk jelentése szerint öt óra körül egy hatalmas, ablakokat megrázkódtató robbanást lehetett hallani, majd több kisebbet. A fegyverropogásra emlékeztető hangokat továbbra is hallani.

A környéket sűrű füstfelhő borítja, az ég felé emeletnyi lángok csapnak fel.

A tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy ötös fokozatú, legmagasabb készültséget rendeltek el.

• Seaweed
    Olvastam en is hogy kedden adtak at az utolso par gepet..
    Hogy all a sorozatgyartasa a typhoonnak?
  • Reaper
    Amúgy nemtom, hogy feloszlatták e őket, de a héten adták át a maradék 9db gépet a lengyeleknek. Én olyasmit olvastam, hogy kapnak Typhoon-t...
  • Reaper
    Bocsi, JG73-at akartam írni!

Amúgy megnéztem a svájci Mirage-IIIRS videót! Vadállat! Nemtom honnan szedted, de nagyon kerály! Ilyen jöhet még dögivel!
  • Joxy
    Köszönm szépen a gyors válaszokat!
    Még az első "nagyobb" Kecskeméti repnapon kapta apukám egy pilcsitől, aztán oda hozzta nekem, de azt se tudta, hogy kiadta, honnan adta :)
    Aztán csak most tudtam le fotozni.
  • Seaweed
    Hat nincs valami sok a Luftwaffe JG73-ra mutato dns-en....
    Nem oszlattak fel ezeket veletlenul mar? (1euroert/db)
  • Seaweed
    http://www.jg73.de/
  • Seaweed
    (De zek szerint akkor vegyesen repultek a ket tipust...)
    (az igazat megvalva csak "nyomokban" remlik valami roluk..ezert tapogatozom most...)
  • Seaweed
  • Seaweed
    nah meg kis info roluk:
    http://www.airshots.com/jg73aa/jg73aagallery.htm
  • Seaweed
  • Seaweed
    http://www.flyjets.de/patches/P_Luftwaffe.html
  • Seaweed
    igen..jobban utanezve..
    JG73 amugy A Steinhoff (JG74 az a Molders)
    De a Jg 74nek es a JG35-nek is ez volt a szazadjelvenye:

(akkor szinte biztos, hogy JG35 neven repultek a Phantomot, azutan JG73 neven is, es vegul 29-est repultek ugyanezen neven, ugyanezen szazdjelvennyel)
    De az biztos hogy a kerdezett patch az JG73 Steinhoff
  • Reaper
    Azért annyit az előéletükről, hogy a Phantomról átállás is stimmel!
  • Reaper
    Tudtommal JG74 "Steinhoff", előéletüket nem ismerem, de ez az ő jelvényük. És jól emléxel ez az exMIG-29 század! Üdv!
  • Guest
    Huhh, te ezt így vágod? Mert az F-4-et én is felismertem, meg most, hogy mondtad, hogy német, a vaskereszt is megvan, de akkor is :)
  • Seaweed
    oksa
  • Seaweed
    (ez jo regi dolog..mert ha jol remlik ezek repultek a 29-eseket is..miutan atadtak masik szazdnak az F-4-eseiket)
  • Reaper
    Nah majd szólj én is kimegyek!:) Amúgy mi valszeg be is megyünk, szal szólok ha téma van!
  • Seaweed
    http://www.breitenthal-online.de/images/goosebild.JPG
  • Seaweed
    bocs!
    JG35
  • Seaweed
    Nemet Phantom szazd.. asszem JG4..demingya utanaezek
  • Joxy
    Van nekem egy csinos, arasznyi hosszú felvarróm, meg tudná valaki mondani, hogy hová tartozhat?
  • Seaweed
    ooo nem...ezt ugy ertem hogy "miota megyek ki"...indulok...csak nem ertem ki soha...pedig lett volna mit fotozni...
    Nem voltam kint vagy 6 honapja...nem tobb az..lesz az mar 8 is..
    De most majd!!
  • Bucser
    "augusztus 22-én kezdődő nemzetközi hadgyakorlaton "

Hova mész már most?? madarat fotózol?:)