95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
ÉS ez az őrület is az alkotmányból levezethető ugyanis az Amcsi alkotmány kimondja, hogy mindenkinek joga van önmaga és jogai megvédésére és ezt a drága amerikai jogalkotók úgy vették, hogy jogos az otthoni fegyvertulajdonlás.... -
Az USA egyes államaiban meglehetősen lazák a fegyvertulajdonlási szabályok, noha az utcára nem viheted ki, de a saját magánterületeden gond nélkül lövöldözhetsz katonai fegyverekkel, akár géppuskával is. Aztán, ahogy Joxy is írta, a sok fegyvermániás szépen összejön a különféle fesztiválokon (amelyek általában ezen, a fegyverszabályozás terén lazább államokban vannak), ahova mindenki elviszi a saját kis cókmókját, és össznépi lövöldözést tartanak. A látógatók pedig egy kis pénzmag fejében azzal lőhetnek, amivel csak akarnak... -
USÁban vannak olyan frankó fesztiválok, ahol le teszedd a kis pénzedet, aztán löhetsz minden félével, amig birod fizetni a lőszert. -
Honnan a bánatból szedtek össze ennyi fegyvert??? -
A mini shotgun nagyon durva. Bár nem értem, hogy hogy adhatták oda a kis balfasz bilifejnek :) Így képződnek a fasza sulirámbók. -
Iszonyat jó kis videók! :)))
A mázlista még géppuskával is lövöldözhet, én meg még azon töröm magam, hogy egy 9x19-es pisztoly legyen már nálunk, a lőtéren... :(
Sadist: A 7inch videónál a HK33(?)-nál tényleg van egy olyan, hogy az hüvelyt nem veti ki teljesen (visszaesik a hüvelykivető nyílásba), de szerintem nem emiatt akadt meg, hanem vagy egyszerűen kifogyott, vagy a kivetési probléma másból adódott...
Ami még megragadta a figyelmemet az a HK videó végén lévő, illetve a 7inch videóban is szereplő HK33(vagy 53?) esete, ahol látványos a torkolattűz hiánya - főleg az M4-ekhez viszonyítva. -
Az a mini shotgun nagyon cuki :) Az MG42 meg tényleg nagyon odaver. Brutális a tűzgyorsasága. A lassításban lehet látni, hogy három lövés után a fickó leveszi az ujját a ravaszról, de még két golyót úgy is kilő :). De azért az M4 és az MP5 sem piskóta. Szép gyűjtemény
-
Állatmegabrutálkirály videók
A 7inch of joy-nál az MP5-ös beragadt? Mert mintha nem vetette volna ki az egyik hüvelyt és megszorult volna.
-

-
switch #4863 AZTAKURVA !!!!!
Videók a "menyországból"
Kibaszott jó kis videók
MG42 ROXX
Büntetés 1000L -
ok :D -
Ott van a smiley :))) Ha egy ilyen
vagy egy
ilyen volna ott, na az sértés lenne :) Őt is csak azért ismerem, mert America's Armyzik.
-
Ezt vegyem sértésnek? :) -
Gondoltam hogy nem csak ő, de őt ismerem :) -
Van AIRSOFT fórum a sport részlegben is, itt az SGn. -
Nem csak ö. :)
SoftAir.hu -
Nincsenek, mert lehet kapni őket. Keresd meg reprot. Ő szokott airsoftozni úgy tudom. -
neuro #4855 Nem tudja valaki, hogy az airsoft puskák/pisztolyok, bevannak tiltva Magyarországon? -
Az AK megszentségtelenítése is súlyos bűn ebben az esetben>:( -
De betiltották, mert kilőheted vele valaki szemét (mondjuk az igazival is) 
-
Cat #4852 lőjjetek ilyennel :) -
Nuh bekk tu ontupicsku:

-
neuro #4850 :) -
Meg sukka fos az idea...fizetni kell emeltdijjas sms-ben erte, hogy par percig a post utan meg modosithass...de ez se volt regen...
Amugy mar bocs az offert!
DE A BARCA ALLJON BELE A KURVA SG FORUMBA MEG A CTNETWORKOS REKLAMJABA....
Mukodjon mar az aszar es ne 2 masodpercenkent kelljen oket nyomnom mert baszik menni..es hibat ir ki...
faxom..5x kelett viszanyomnom post iro feluletre emiatt.. -
neuro #4848 nem értem miért nem lehet szerkeszteni egy már elküldött szöveget -
aha :P -
he?
-
neuro #4845 Így akartam :)

-
neuro #4844 http://www.nadir.org/nadir/initiativ/aal/anti_nazi.gif -
Mit csodalkozol! Hisz o az aki egykezzel is megtart egy gepkarabelyt
-
neuro #4842 királyak az ilyen rasszista hozzászólások.. gratulálok -
antijedi #4841 miért? nem arról volt szó hogy élesben...., gyakorlat közben meg miért ne? :)) -
Jaja az nem lenne rossz, csak utána sugárzás jön ami miatt nem lehet ujraépiteni, és elhordja a szél is ugyhogy találj ki valami mást. -
steweee #4839 a 2.vh után az usa haderejében rendszeresített ágyúból/gránátvetőből kilőhető atomrobbanótöltettel.méghozzá cigányputrikra :))))))) -
De de nem találtam az elmentett cikkben ilyen kifejezést... Visszalapoztam, és az egyik kép alatt volt ilyen magyarázat amit nem másoltam ki.
-
Azért a tömegpusztító fegyvereket én kihagynám a repertoárból. :))) -
Anno írtam egy kis esszét a belső sérülésekről, már nem emlékszel rá? A lövés energiája által a testszövetek rövid idő alatt gyorsan kitágulnak és összehúzódnak, ami adott esetben akár további sérüléseket is okozhat. -
antijedi #4835 hát gondoltam ha már lúd legyen kövér, ha ragaszkodnak hozzá hogy repülő is kell hozzá egye fene :P
de pl bármiylen atomtengeralattjárót is elvezetgetnék (vagy legalábbis betölteném valamilyen posztot) iylen téren nem vagyok finnyás :D -
Maverick-et vállról akarod kilőni? Vagy már a repülőt is ki szeretnéd próbálni?
-
antijedi #4833 *maverick... :)