95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Bucser
    ÉS ez az őrület is az alkotmányból levezethető ugyanis az Amcsi alkotmány kimondja, hogy mindenkinek joga van önmaga és jogai megvédésére és ezt a drága amerikai jogalkotók úgy vették, hogy jogos az otthoni fegyvertulajdonlás....
  • [NST]Cifu
    Az USA egyes államaiban meglehetősen lazák a fegyvertulajdonlási szabályok, noha az utcára nem viheted ki, de a saját magánterületeden gond nélkül lövöldözhetsz katonai fegyverekkel, akár géppuskával is. Aztán, ahogy Joxy is írta, a sok fegyvermániás szépen összejön a különféle fesztiválokon (amelyek általában ezen, a fegyverszabályozás terén lazább államokban vannak), ahova mindenki elviszi a saját kis cókmókját, és össznépi lövöldözést tartanak. A látógatók pedig egy kis pénzmag fejében azzal lőhetnek, amivel csak akarnak...
  • Joxy
    USÁban vannak olyan frankó fesztiválok, ahol le teszedd a kis pénzedet, aztán löhetsz minden félével, amig birod fizetni a lőszert.
  • I.C.ram
    Honnan a bánatból szedtek össze ennyi fegyvert???
  • I.C.ram
    A mini shotgun nagyon durva. Bár nem értem, hogy hogy adhatták oda a kis balfasz bilifejnek :) Így képződnek a fasza sulirámbók.
  • [NST]Cifu
    Iszonyat jó kis videók! :)))
    A mázlista még géppuskával is lövöldözhet, én meg még azon töröm magam, hogy egy 9x19-es pisztoly legyen már nálunk, a lőtéren... :(

Sadist: A 7inch videónál a HK33(?)-nál tényleg van egy olyan, hogy az hüvelyt nem veti ki teljesen (visszaesik a hüvelykivető nyílásba), de szerintem nem emiatt akadt meg, hanem vagy egyszerűen kifogyott, vagy a kivetési probléma másból adódott...

Ami még megragadta a figyelmemet az a HK videó végén lévő, illetve a 7inch videóban is szereplő HK33(vagy 53?) esete, ahol látványos a torkolattűz hiánya - főleg az M4-ekhez viszonyítva.
  • Sadist
    Az a mini shotgun nagyon cuki :) Az MG42 meg tényleg nagyon odaver. Brutális a tűzgyorsasága. A lassításban lehet látni, hogy három lövés után a fickó leveszi az ujját a ravaszról, de még két golyót úgy is kilő :). De azért az M4 és az MP5 sem piskóta. Szép gyűjtemény
  • Sadist
    Állatmegabrutálkirály videók A 7inch of joy-nál az MP5-ös beragadt? Mert mintha nem vetette volna ki az egyik hüvelyt és megszorult volna.
  • ghost cb
  • switch
    AZTAKURVA !!!!!

Videók a "menyországból"

Kibaszott jó kis videók

MG42 ROXX

Büntetés 1000L
  • traXion
    ok :D
  • Sadist
    Ott van a smiley :))) Ha egy ilyen vagy egy ilyen volna ott, na az sértés lenne :) Őt is csak azért ismerem, mert America's Armyzik.
  • traXion
    Ezt vegyem sértésnek? :)
  • Sadist
    Gondoltam hogy nem csak ő, de őt ismerem :)
  • traXion
    Van AIRSOFT fórum a sport részlegben is, itt az SGn.
  • traXion
    Nem csak ö. :)

SoftAir.hu
  • Sadist
    Nincsenek, mert lehet kapni őket. Keresd meg reprot. Ő szokott airsoftozni úgy tudom.
  • neuro
    Nem tudja valaki, hogy az airsoft puskák/pisztolyok, bevannak tiltva Magyarországon?
  • Adam II
    Az AK megszentségtelenítése is súlyos bűn ebben az esetben>:(
  • Sadist
    De betiltották, mert kilőheted vele valaki szemét (mondjuk az igazival is)
  • Cat #4852
    lőjjetek ilyennel :)
  • Seaweed
    Nuh bekk tu ontupicsku:

• neuro
    :)
  • Seaweed
    Meg sukka fos az idea...fizetni kell emeltdijjas sms-ben erte, hogy par percig a post utan meg modosithass...de ez se volt regen...

Amugy mar bocs az offert!

DE A BARCA ALLJON BELE A KURVA SG FORUMBA MEG A CTNETWORKOS REKLAMJABA....
    Mukodjon mar az aszar es ne 2 masodpercenkent kelljen oket nyomnom mert baszik menni..es hibat ir ki...

faxom..5x kelett viszanyomnom post iro feluletre emiatt..
  • neuro
    nem értem miért nem lehet szerkeszteni egy már elküldött szöveget
  • Seaweed
    aha :P
  • Seaweed
    he?
  • neuro
    Így akartam :)

• neuro
    http://www.nadir.org/nadir/initiativ/aal/anti_nazi.gif
  • Seaweed
    Mit csodalkozol! Hisz o az aki egykezzel is megtart egy gepkarabelyt
  • neuro
    királyak az ilyen rasszista hozzászólások.. gratulálok
  • antijedi
    miért? nem arról volt szó hogy élesben...., gyakorlat közben meg miért ne? :))
  • ghost cb
    Jaja az nem lenne rossz, csak utána sugárzás jön ami miatt nem lehet ujraépiteni, és elhordja a szél is ugyhogy találj ki valami mást.
  • steweee
    a 2.vh után az usa haderejében rendszeresített ágyúból/gránátvetőből kilőhető atomrobbanótöltettel.méghozzá cigányputrikra :)))))))
  • ghost cb
    De de nem találtam az elmentett cikkben ilyen kifejezést... Visszalapoztam, és az egyik kép alatt volt ilyen magyarázat amit nem másoltam ki.
  • [NST]Cifu
    Azért a tömegpusztító fegyvereket én kihagynám a repertoárból. :)))
  • [NST]Cifu
    Anno írtam egy kis esszét a belső sérülésekről, már nem emlékszel rá? A lövés energiája által a testszövetek rövid idő alatt gyorsan kitágulnak és összehúzódnak, ami adott esetben akár további sérüléseket is okozhat.
  • antijedi
    hát gondoltam ha már lúd legyen kövér, ha ragaszkodnak hozzá hogy repülő is kell hozzá egye fene :P
    de pl bármiylen atomtengeralattjárót is elvezetgetnék (vagy legalábbis betölteném valamilyen posztot) iylen téren nem vagyok finnyás :D
  • ghost cb
    Maverick-et vállról akarod kilőni? Vagy már a repülőt is ki szeretnéd próbálni?
  • antijedi
    *maverick... :)