95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ghost cb
    Nemtudom miből szűrted le ezt, semmi ilyet nem írtam! De tessék kifejtem bővebben: Ezzel pont azt akartam bemutatni, hogy mennyivel kisebb a T-80, - ami amugy Challanger mellett kedvenc tankom - ami nyugodtan fölvehetné a harcot a 2 másik szemléltetett tankkal...
  • Cat #5555
    és miért véled ugy hogy a nagyobb = jobb ?
  • ghost cb
    Ja, ez index-ről van szal biztos valami láma fényképezte. Mindenesetre joak kis gép.
  • ghost cb
    Bocs, T-80.
  • ghost cb
    Nos egy-két érdekes kép a kedvencemről, mekkora is, ha hozzámérnénk egy nyugati társához:

T-84 és Abrams

T-84 és Leopard 2
  • ghost cb
    htx
  • Seaweed
    (es soha sem volt vadaszgep...ez egy kikepzogep)
  • Seaweed
    T-28 Trojan
  • ghost cb
    USA gyermeke:

Van rola valami info?
  • ghost cb
    Mindenesetre joakul néz ki.
    Mi kíséri a B-25-öst ezen a képen? A farka az tiszta P-51 Mustang, de az eleje inkább egy SBD-re hasonlít...
    KÉP
  • traXion
    Ezek az ukránok...
  • [NST]Cifu
    Hogy egyesek mikre nem vetemednek: az ukránok kínálják az 'Oplot' fantázianevű tankot (korábbi tipusjele: T-84/120), amely alapjaiban egy T-84, átalakított toronnyal, amelyben egy 120mm-es NATO löveg található, töltöberendezéssel együtt, a tűzvezető rendszere francia, megegyezik a 'Leclerc' harckocsiéval (ill. igény szerint a Leopard 2A5-ben is lévő német rendszert is beépíthetik).

• [NST]Cifu
    Nem leselejtezett darabok, a CETME G3 pl. spanyol kit-ből lett összerakva. Amerikában tényleg ilyen árak vannak...
  • [NST]Cifu
    Dehogynem.... És az eredeti Mauser K98, ott van a kép alatt a szöveg, és a képeken is látni a feliratokat (nincs hozzá tisztitókészlet, stb.). Egy cseh utángyártott K98 kb. 30.000Ft lenne, csakhát behozni, engedélyeztetni, stb. egy kész tortúra... ha nem így lenne, már én is behoztam volna egyet... (baba kis fegyver.:))
  • Seaweed
    jo latni hogy legalabb tudnak "mosolyogni" magukon... ;)
  • Glpetyus

Szegénykék :D
  • Glpetyus

Hát ez qrva nagy :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Skyflash
    Partraszállás angol módra
  • I.C.ram
    Ezek elvileg használt rendes fegyverek. Gondolom valami leselejtezett darabok lehetnek.
  • I.C.ram
    Egy mauserre én is benveznék, de ezek nem működésképtelen fegyverek?
  • steweee
    miért? lehet hogy vmi kisipari üzemben utángyártott másolat, nem éppen a legjobb minőségű anyagokból. de hát nem is hadi célokra kell, nem kell hogy annyira strapabíró legyen. és egy fegyverben sosem az előállítás a drága, hanem a rátett haszon
  • I.C.ram
    Ezek a fegyverek még használtnak is baromi olcsók. Nincs bnne valami trükk? Mausert még európában is iszonyat drágán kapod, nemhogy amcsiban, ahova elég nehezen kerülhetett.
  • I.C.ram
    Ez valami kamu. tuti nem kapsz eredeti Mausert 40k forintért... Főleg nem amerikában.
  • Skyflash
    Air 04 Payerne airshow-ról nagyon szép képek itt.
  • Glpetyus
    Van ám választék :P
  • [NST]Cifu
    Itt is érdemes körülnézni: Gunsamerica

Ehh.... Csak csorgatom a nyálam...
  • Glpetyus
    Van Einfield is
  • Glpetyus
    máshol
  • Glpetyus
    Annyiért máshól még légfegyvert sem kapni
  • [NST]Cifu
    Banyek, ha én amerikában élnék...

Egy vicc, G3 cirka 60.000Ft-ért ($289.95)... (de van itt eredeti II.VH-s Mauser K98 $209.95-ért, eredeti II.VH-s Moszin-Nagat $59.95-ért (!!!), és Román AK-47 másolat $289.95-ért...)

• Grenzjager
    jól belevágva a fába
  • Grenzjager
    s ime az egyik lefgontosabb eszköz A GYALÁSÓ

• Sadist
    Mér'? Babakékben, hupililában, vagy rózsaszínben tök jól nézhet ki
  • Seaweed
  • Yetike
    (meg rondább is)
  • [NST]Cifu
    Nekem úgy tünik, most alaposan visszafogta magát... Talán olvasta az Index.hu fórumát... :DDD
  • [NST]Cifu
    Semmi ilyesmi. Egyszerűen a műanyag sokkal olcsóbb, mint a sárgaréz. :D
  • Sadist
    Ezeknek van valami jelentősége? Például éjszakai speciális bevetéseknél nem csilingel vagy valami?
  • Seaweed
    rozsaszint akarooook :D
    (megvettem az uj aranyverebet...kivancsian varom megint azt a par felemelo cikket herr szakertotol :D)
  • Punkerwork
    pedig nincs is annál szebb hang