95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Sadist
    Amikor elkezdtem keresni még nem linkelte be a royal marines commando-s képet :P
  • Glpetyus
    L96...közben nekem is eszembe jutott :P
  • Sadist
    Én erre tippelek: AI Arctic Warfare / L96
  • Glpetyus
    Nagyon jó kép néhány angol hajóról.
  • Seaweed
    Mellesleg csak enyit irtam be a google-ba:

"Royal Marines Commando sniper rifle"

es lam az elso talalat:
    http://www.royal-navy.mod.uk/static/pages/3453.html

..es a kerdesedre a valasz:
    L96A1 Sniper Rifle

"A lutasag nem ereny!
  • Seaweed
    "Tavcsoves puska"..???
  • Glpetyus
    vazzz...20mm

• Glpetyus
    hmmm...nem tudom.
  • Sadist
    Milyen fegyó?
  • Glpetyus
    Itt van jópár király videó!
  • Adam II
    Hmm és az SA80asok bírják a homokot???
  • Glpetyus

• Glpetyus
    pfff...Brutál

• Glpetyus

HÁHÁ :D

• Sadist
    Legfölső milyen fegyó?
  • Glpetyus
    Képrengeteg

• antijedi
    nyamm
  • Cat #6499
    Harci hálózatba kötnék a katonákat

Az amerikai katonákat összekapcsoló globális információs hálózat (Global Information Grid, GIG) első tesztüzeme hat éve kezdődött, írta a New York Times. A beszámoló szerint a rendszer mintegy 20 év múlva lesz teljes egészében bevethető. A költségekre a következő 10 évben 200 milliárd dollárt szánnak.
    http://index.hu/tech/hardver/warnet1117/
  • Bucser
    neuro:) Ő is elég sokat jár pedig erre:)
  • Glpetyus
    Vááá :D
    A fekák nagyon komolyak :DD
  • Tetsuo
    Gratula Cifunak a honlapjához! Lehet h régi, csak most fedeztem fel.. jah meg Seaweednek is gratula! A többieket Lfelejtettem. :)
  • antijedi
    miért nem az? szvsz telejsen pozitivum hogy az is kap rendes malót aki semmi másra nem jó :PPPP
  • Seaweed
    Vegulis nem negativum, csak ez nem az a csillogo villo "ameriken driim" ...es meg "druvabban" hangzott egy odavalosi fekete sractol hallani..
  • Seaweed
    Igen a csalad is
  • Cat #6492
    és ez mért negatívum? nálunk is ez lesz, nézd meg a szerződéseseket, szinte csak az ország keleti részéből mennek oda, mert ott soknak számít, amit a katonák kapnak

(ugytudom amcsi katonáságnál botrány volt abból, hogy "jutattásként" még ingyenes plasztikai műtéteket is végrehajtottak a katonanőkön, ha kérték)
  • antijedi
    hát akinek nincs pénze kint tanulni annak tényleg csak a sereg marad..., és nem is egy rossz alternativa nekik :)
    ráadásul akik asszem becsületrendet kapnak azok gyerekei automatán felvételt nyernek vagy a westpointra, vagy annapolisba, vagy a repkedőkhöz akiknek az akadémiai részlegük most nem jut az eszembe :)
  • Sadist
    Náluk legalább megéri katonáskodni, mert a hadsereg fizeti az oktatásukat, ingyenes orvosi ellátásban részesülnek (úgy hallottam, hogy még a családjuk is, de ebben nem vagyok biztos), megfizetik őket stb.
  • Seaweed
    (Persze ez csak a "legalja", tisztesek es a felett mar mind "oda keszult"...es nem sima szoldzser..)
  • Seaweed
    Az a kep elmehetne:

"Heej "wazzup niggaz"?! Latod itt meg te is nagymeno lehetsz...hoo..jeah....pissz"

reklamszlogennek :D

(Munkam soran igen jopar amerikai allampolgarral altam, es allok kapcsolatban, es megdobbenve halgattam, hogy kint a szegenyek kenyere a sereg, meg azoke akinek nincs penze pl iskolara(gyak. az is szegeny)...es vannak fekete csaladok akik egesz nemzetseguk szinte katona volt, mert a gettobol es a rossz utrol csak ez az 1 kiut van nekik...legtobbje iskolazatlan, van koztuk aki az elemit sem jarta ki...mas nem marad csak a sereg....ez a nagy "amerika"...mondta ezt egy fekete amerikai.)
  • Sadist
    5. Niggák a gettóból, átlagon felüli fegyverzettel :D
  • traXion
    [center][b]Fallujah

(az igen:D)

Mosul

• antijedi
    pfff :)
  • steweee
    húha, ez tényleg igaz. na mindegy, mostmár akkor tárgyaljuk ki. :)
  • antijedi
    itt irod hogy igen ez nem ide vág erre folytatod, ehh...
  • steweee
    léccilécci állítsátok le magatokat, ez a HADITECHNIKAI TOPIC !

írjatok a terrorba vagy nyissatok egy balhék című rovatot ! :)))
    ismerősen cseng vkinek? korábban én kaptam ilyeneket 1db nem témábavágó hozzászólásért !

ami engen illet, sztem helyesen tette. ez háború, mégha olyn szörnyű is. ki tudja hány amerikai katona halálát okozták ezek az iraki fegyveresek, vagy éppen akarták okozni. nem lehet vkit sebesültként kezelni ha másodpercekkel korábban még megpróbál megölni. egyébként valószínűleg az ottani orvosi ellátást figyelembe véve jobban járt a gyors halállal, mint a talán percekig vagy órákig tartó szenvedéssel. a katona helyesen cselekedett hogy lelőtte. ott emberek harcolnak, hogy miért vannak ott az másik téma
  • kiskorúbézoltán #6481
    Mer' má' megin' politikába fog torkolni az egész ha tovább bolygatjuk a dolgot .
  • [NST]Cifu
    Ez miért off? Amúgy agyvérzésnek most ott a Half-Life2 topic...
  • kiskorúbézoltán #6479
    Cifu megint agyvérzést fog kapni , hogy szétoffoljuk a topicot .
  • kiskorúbézoltán #6478
    SZVSZ rájukverik a balhét , manapság a média sokkal fontosabb mint az , hogy mi lesz néhány bokorugó további sorsa ...
  • Seaweed
    "...add ide vagy szetlovom a seggfejed..." ...."..es majd azt mondjuk hogy keresztuzbe kerultel..."

;]

Komolyra forditva aszot igaz...de ki tudja min mentek ez elott es ez utan keresztul...nemkizart hogy a legkevesbe se mez erdekelte...es eszebe se jutott...