95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Breey #6556 Nem nyert, 19 múltam és én komolyan fontolgatom, hogy belépjek
-
hány éves vagy 12? :) -
Legyél! -
Breey #6553 Kedves Haditechnika fanok!
Miután megszűnt a sorkötelezettség, hazánk Zsoldoshadsereget szervez. Én arra lennék kíváncsi, hogy pl ennek a topicnak a táborából hányan szeretnének katonák lenni. Itt mindenkinek nagyon bejönnnek a fegyverek, de gondolom leginkább az az erő ami a fegyverek által van képviseltetve. Szal, itt a lehetőség, hogy igazándiból belekóstoljunk a katonaéletbe és mi magunk is fegyvert ragadva oltalmazzuk a világbékét és elősegítsük a nyugati világ totális felülkerekedését a Keleti "barbárok" felett.
Rajta hát bajtársak, legyünk mi is Katonák!!!!!!!!!!
-
-
kizspisztoly
-
Kispisztoly
-
kiskorúbézoltán #6549 Talán arrafelé sem bíznak nőre ilyesmit ...
-
:D -
Milyenpisztoly? -
Nagyon hatásos, de az elrettentő erejét némileg csökkenti, hogy a géppuskába nincs befűzve heveder, sőt, egyáltalán semmi nyoma lőszernek... :)) -
Néni
-
-
én mennék de most nincs rá pénzem :(
tavasszal megyünk majd a klántársaimmal Bovington-ba a tankmúzeumba elméletileg. -
Megy valaki közületek erre? (Csak érdeklődöm ...) -
Cat #6541 EU-haderő: olasz-magyar-szlovén elitegység?
Az EU-tagországok védelmi miniszterei ma döntenek arról, hogy az EU 165 ezer fős haderejéből gyorsan bevethető alakulatokat állítanak fel, amelyeket világszerte be lehet vetni békefenntartás céljaira.
Szakértők előzetes értékelése szerint a miniszterek elég katonát ajánlanak fel ahhoz, hogy 11, egyenként 1000-1500 fős harci csoport jöjjön létre. Ezek a csapatok 10 napon belül a világon bárhol bevethetők lesznek. Az alakulatok az elvárások szerint 2007-re állnak fel, és feltehetően az ENSZ mandátuma alatt dolgoznak majd. A bevetésről az EU miniszteri tanácsa egyöntetű szavazással dönt.
Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Nagy-Britannia saját alakulatot is felállít, emellett vegyes csapatok létrehozásában is részt vesz. Saját egységeik már 2005-re bevethető állapotban lesznek. További hét csoport megalakítását tervezik, a magyar katonák az olaszokkal és a szlovénokkal együtt szolgálnak majd.
Kiszivárgott értesülések szerint a hét hadtest összetétele a következő lesz:
- német, holland, finn;
- lengyel, szlovák, litván, lett, német
- olasz, magyar, szlovén;
- olasz, spanyol, görög, portugál;
- svéd, finn, norvég;
- brit, holland;
- francia, német, holland, belga.
Minden „vegyes” alakulatot a résztvevő nemzetek egyike vezet majd. Bizonyos egységekben szakosodott katonák is lesznek: a finnek a vegyi háború szakértőit küldik, a litvánok víztisztítási szakértőket, a görögök pedig tengeri szállítási szakembereket. A csoportokban nem lesznek ott az összes EU-ország képviselői. Belpolitikai viták miatt az osztrákok egyelőre távol maradnak, a cseh katonaság átalakítása miatt a csehek csak 2007 után tud katonákat küldeni, az ír kormány pedig bejelentette ugyan, hogy részt kíván venni a közös akcióban, de jelenleg nem tud katonákat adni. A nem uniós tag Norvégiában vitatják, hogy nem alkotmányellenes-e a függetlenséget deklarált ország részvétele a tervezett haderőben. -
-
Ja az optikáról van szó? :D
Az egy M2(?) Aimpoint optika...
www.aimpoint.com -
LizardX #6538 Hehe, pont ezt akartam mondani: ilyen arcokat nehezen bírnék elképzelni az amerikai seregben
, bár azok se olyanok, mint a matyóhímzés...
-
Szvsz egy M16A3/4, aminek az elejére szerelt fel a srác valami saját reflexirányzékot...
Ami az AK-t illeti, az egy RPK-47 golyószóró/könnyű géppuska egy helyi változata lehet, behajtható váltámasszal (az RPK-k eredetileg egy behajtható fa váltámasszal rendelkeznek) -
Hmm nekem gyanus..de majd jon Cifu, ojobban vagja ezeket :) -
AKS-47 ez, a másik képen pedig akkor gondolom AKS-74
-
ejtőernyős :D -
Nem nagyon látom, de lehet hogy M16A3/4 MWS(talán, gyk: Modular Weapon System) -
Én balról is szoktam...
Szerintem kényelmesebb ha van mindkettőn, úgy könnyebb fekvő helyzetbe "vetődni" is - persze ha van könyökvédő is. -
De az az AK se piskota ami a "betorom az ajtot jol nagykalapaccsal" kepen a faszi mogott a falnak van tamasztva...
Behajthato valtamasz..hosszu cso..es alatamasztas is...hmmm ammeg milyen ak' ? :D -
Ami nekem feltunt..az az utolso kep ahol a Sniper celoz a Humwee "motorhaztetejen"...
A mogotte allo (?"fedezo"?) katona fegyvere... a tavcso, a csohossz, a markolat,...a zavarzat viszont egyertelmuen "Colt"...
Hmm? Milyen fegyver az? -
Ahhh igy sem gaz...epp masik gep 133K val tolt (1 megas net ;)), es igy se tartott sokaig...pedig most ezen a gepen igencsak szukos a net keresztmetszet ;)) (sajat weblapom lassabban jott be :P) -
Ezeken a kepeken mar jol elkulonithetoek az AK-s regi semaju egyenruhas Iraki katonak ;) -
Ha jobb kezes vagy, és térdelésből lősz, akkor melyik térded éri a földet? :) -
Még jó, hogy most lett 1.5Mbites netem, így csak pár másodperc, amíg lejönnek a képek... de aki ISDN-el néz be...
-
Azért figyelitek, a legtöbb katonának csak jobb oldalon van térdvédője. Nincs pénz rá? :D -
[center][b]FALLUJAH
MOSUL
-
[center][b]FALLUJAH
BAGDAD
-
antijedi #6522 jah azóta már énis rájötem :( csak megláttam a nyitó odlalt és normális munkának nézett ki de nem :( -
Sztem az Abrams néz ki a legviccesebben... -
Hát azért elég szomorú, hogy még a CNN sem tud egy normális fegyverismertetőt összehozni, csak párba néztem bele, de az is sok volt, a Szu-25-ösnél a kép egy Szu-25T-t ábrázol, a T-72-esnél meg egy Lengyel vagy Cseh feljavítócsomaggal felszerelt harckocsi van, a torony hátulján két 20mm-es légvédelmi gépágyúval... -
Igen a legtöbben ők vannak. -
Szerintem az osszes(?) kepen RMC-s katonak vannak..csak csomon nincs alakulat es rangjelzes (valoszinu egy hadszinteren keszultek ezek). -