95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nálam is belémferdült a gondolat aztán kitérült mikor hallottam pár bezuppált ismerősöm "élménybeszmolóit" a laktanyák állapotáról meg egyebekről. 1 évig el lehetett viselni azzal segond, de 15-ig hallod... ha keresztrefeszítenek se leszek ekkora mazochista.... -
kicsit off de 2. vh rajongóknak ajánlom :)
(ez a verzió jövőre jön ki, de most is letölthető és 2 hétig ingyen kipróbálható) -
kiskorúbézoltán #6674 Olyan mintha éppen darabokra hullana . :DDD -
kiskorúbézoltán #6673
Eryx indul . -
Lobizz Juhász Ferenc helyére :) -
kiskorúbézoltán #6671 Kivéve azt az egy-két marhát aki megtalálta az aknamezőt . -
kiskorúbézoltán #6670 THX ! Valamit elqrtam ... -
Tudtam én mi volt a baj...,és már meg is néztem :P -
BAZ+ :D -
TÉK! -
Akkor így? -
Kellemes dolgok ezek a modern aknák, eddig egy elaknásított terület annyi volt, hogy beküldtek egy aknakifordító ekével, vagy aknataposóval ellátott járművet. Most lassan olyan lesz, hogy kihívják a tűzszerész zászlóaljat, akik távirányítású robotokkal, kézzel, radarral és minden egyébb módon átvizsgálják a gyanus területett. A harcoló egységek ez alatt a pár hét alatt meg mögöttük kártyáznak és malmoznak... :) -
Nálam nem jó -
Családi vállalkozásba fogott, és adófizető polgárként gürizik, a haditechnika meg megmaradt hobbi szinten. :))
De szerintem a topiclakók egy része hasonló cipőben jár... :)
-
kiskorúbézoltán #6662 Na még egyszer ... -
Land Rover Defender.... Egyszer majdnem vettünk egy ilyen "leselejtezett" V8-as angol katonai Defendert :) Királyul nézett ki. Terepfestés, meg rajta a kis angol zászlócska :) -
kiskorúbézoltán #6660 Hmm , maga az oldal ( National Defence is elég jó , ha valakit érdekelnek az aknák .
-
kiskorúbézoltán #6659 Mókás játékszer M93 Hornet , olvassátok el a leírását .
-
Téynleg végül mi lett belőle? Érdekelne, hogy mivel foglalkozik egy olyan ember, akki ennyi haditechnikai tudást szippantott magába :) -
Breey #6657 Thx, hogy nem ellenségeskedéssel szólasz felém -
Breey, ne csodálkozz, ha némi szkepticizmus van a magyar hadsereg felé. Itt nem az elvekről van szó, hanem az állapotokról. Anno 18 évesen, érettségi elött elnéztem a Zrinyi-re, de már ott sem voltam elájulva, ez nem az a katonaság, amit önként és büszkén bevállalnék. A Magyar honvédség megsemmisült! c. Indexes topicot ajánlom figyelmedbe, nem kell az elejétől, csak pár oldalt vissaolvasni.
Ettől függetlenül, ha tényleg katona akarsz lenni, akkor sok szerencsét hozzá. De ha tényleg harcolni is akarsz, inkább az indegenlégió felé vedd az irányt... -
Breey #6655 Nem vagyok annyira süsü, mint ahogyan most meg lettem bélyegezve -
kiskorúbézoltán #6654 A net-en megtalálni mindent ...
-
kiskorúbézoltán #6653 Ja , hogy tiszt óhajtasz lenni ! Úgy más a leányzó fekvése ...
Azt hittem puskával a pampán szaladó bakafántos .
-
-
Breey #6651 Nem tudni, de csak poénnak szántam -
Azt nem hiszem,hogy kibírnád (bár nem ismerlek) -
Breey #6649 Örülök, a tájékozottságodnak, de azért nem oyan szar az....
Az unokatesóm hadnagy és 150.000 körül keres nettóba + ha még missiót vállal, akkor NATO zsold
van ott pénz -
Jó,akkor most így van ez nekem új... -
Asszem van valami minimum korhatár... -
kiskorúbézoltán #6646 "A szerződéses szolgálati idő együttes tartama: tiszti, zászlósi és tiszthelyettesi beosztás esetén: a 20 évet; legénységi beosztás esetén: a 15 évet nem haladhatja meg, és nem lépheti túl a meghatározott felső korhatárt (57 év)."
HM oldalról . -
Breey #6645 Ha meg szrnak ítélem a magyar sereget, akkor irány a Légió!!!!!!!!!!

-
kiskorúbézoltán #6644 Szerződéses katonánál ? -
Kicsit bekempeltek
-
Breey #6642 Én nem így tudom...
De ha rosszul tudom, akkor elnézést
De azért megengeditek, hogy megfontoljam a dolgot?......Köszönöm -
Jöhet az ellen!
-
kiskorúbézoltán #6640 Uppsz az elejéről lemaradt néhány szó ...
De hova tünt ???
Sz'al , a G36 szép is jó is , de azért annyira nekem nem hiányzik . -
Ezt nem tudod jól...25 év után elég tisztességes nyugdijjal el lehet menni. -
kiskorúbézoltán #6638 Ugyan a G36-os szívesen kipróbálnám , de van sok más dolog is amitől egy hadsereg működik ill. nem működik rendesen ilyen pl. a pénz , na az most nincs ... Ha nincs gempa akkor nincs gyakorlat , nincs kiképzés , középkort idéző az épület ahol esetleg laknod kell stb. stb. ...
Annak a nyugdíjnak meg nézz utána , mert 20 (25???) év után kivágnak mindenféle nyögdíj nélkül , ha jól tudom .
Tényleg kell ez neked ? -
Én is elnézést kérek, és remélem soha nem kell megtapasztalnod.