95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hát tudja fene... egy spec. osztagnál inkább egy nagy tárkapacitású, félautomata maroklőfegyvert (vagy rövid lőfegyver, vagy hogy a rákba hívja az új fegyvertörvény) várnék, Sig 229, HK USP, Glock 22, FN Five-seveN tactical, stb.
Bár az is igaz, hogy a revolver igen megbízható jószág, és ha ennyien vannak ott, akkor az 5-6 lőszer több, mint elegendő... -
Igen,GIGN...
Mi olyan érdekes benne?
-
Ezek is a franciák? Érdekesen a forgótáras revolver... -
-
KSK rulez :D -
Vólpépőr
-
-
-
[b][center]MOSUL
Hamman Al Alil
-
BMP-3 'Kaktusz' reaktív páncélzatának tesztje (valaki, aki ott van oroszban fordíthatna:))):
És a "felszerelt" BMP-3:[center]
-
antijedi #6746 reklám rullah... :P
bár legalább jó helyre irtad, én még me gis nézem asszem :) -
Tomcat #6745 Gondolom akik ezen topicot látogatják, tudják honnét szerezzenek be nagyfelbontású háttérképeket, ha épp olyanjuk van, de azért ajánlom az érdeklődők figyelmébe a http://militarypapers.hu oldalt. Most indult, még nincs is egészen kész, de azért már van egy kisebb gyűjtemény, ami terveim szerint folyamatosan bűvülni fog.
Esetleg lehet véleményezni is az elképzelést. -
V-22 nehéz születése -
jaj. máskor privátban jó? 
thx -
Skyflash #6742 :))
-
Walther P99 -
Cifu a Walther P99-ről tudnál irni nekem egy kis izsmertetőt? -
Nekem anno alapkikepzesen be kellet loni az AMD-65-osom, mert valami eszkombany kopter elottem elallitotta...
50 meterre levo celra alliottak be pontlovesre...
(nah utana le is lottem sorozatbol a bukocelt...de mar nem emlekszem hogy hany szaz meterre volt...100, 200, vagy 300....???....ehh 7 ev, az 7ev ez ;/) -
Alaphelyzetben, alap AK-val 100 méter.
De itt ugye egy felspécizett fegyverről van szó, gondolom azért 300 méter elvárható lenne, nemde? -
kiskorúbézoltán #6737 Mert mennyiről is kéne belőni egy 7,62-es AK-t ? -
nem mindegyik :D -
Há' nekem van egy FÉG légpuskám,...annál nehogymá' egy érszoft erösebb legyen! -
antijedi #6734 teljes volt csak numlock nem votl bekapcsolva :/
szal 60 az elejére :D -
Gyerekkoromban nekem is volt ilyen szarom,hát az vitt vagy 20 méterre :P
Ott már lejtett!! :D
Jó persze a komolyabbak biztos(?) elvisznek 60 méterre..
(úgyse hiszi L):) -
Hop-up mire való? :D -
faszt nem... Te RSoftozol vagy én? :D -
hát ez az, ha 1000 méterre elvinne, akkor leesne az állam de így... :D -
Hmmm? :)
Ha esetleg teljes mondatot írnál,érteném,hogy mit mondasz :PP -
antijedi #6728 mellesleg nyomozástan tanár? hova jársz te maffiozo képző? :D -
antijedi #6727 métere még a lgépuska is elvisz csak repülési ivet kell számolnii hozz :PPPP -
:lál
60 méterre el se visz az a szar :P -
1000 méter már egy kicsit erős lenne egy 7.62x39-es lőszernek, nem gondolod?
Ettől függetlenül a 100 méter tényleg nem túl nagy szám, még akkor is, ha azt vesszük, hogy gépkarabélyról van szó... -
csak 100 méter? nem felejtettél le egy 0-át?
Rsofttal 60 méterre oda lövök ahova célzok :D -
a nyomozástan tanárom mesterlövész.
nem tetszett neki az AK (gondolom a sorozatlövések meg stb)
megcsinálta pontlövőre. 100 méterre oda lő ahova céloz. nem gyenge a csávó -
kiskorúbézoltán #6722 Jah , talán az egyetlen normális fegyverük ami - a milliónyi apró kis alkatrész ellenére - megbízhatóan működik ...
-
Ez a baloldali fegyó elég űber :))
-
[center][b]Fallujah
Mosul
Baghdad
/Amerikai tank ég a háttérben, az országúton támadás érte/
Ubaiti - Nyugat-Irak
-
-
-
harcu #6717 Csak egy rövid történet, anno 1996-ból.
Egy új srác jött az albérletünkbe, akinek már nem jutott ágy. -semmi gond sem volt, az apja tábornoki rangban szolgált, hát küldött egy tábori ágyat. Ceglédről Szegedre az egy ágyért jött 4 kiskatona. és egy tiszt. Egy katona vezette a teherautót, kettő hozta az ágykeretet, egy a matracot, a tiszt feladata volt aláíratni az átvételi papírt. Ennyiértmár kb ott is lehetett volna venni egyet.
Na, de az is jó volt, mikor bementünk lakni a nőtlen tiszti szállóba. Egy hónapra 110 (száztíz) forintba került!!! De ahogy kinézet... Az egyik helyről megállapítottam, hogy az lehetett régen a kazánház, amíg nem vált életveszélyessé. Kiderült, hogy az nem kazánház, hanem a zuhanyzó, és azt kell használni. Oh. Ezek után már semmin sem lepődtem meg.