95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
tudod ki a F akar private-ként meghalni irakban :) -
..es ha mar a karacsonyal tartunk..aki ismer egybol vaja hogy nekem melengetne meg a szivem... 
...es meg mielott felmerulen... Talanak neki helyet nyugalom :)))) -
kiskorúbézoltán #6958 OK , de a mezei bakafántoshoz nem , és szinte azonnal mehetsz Irakba lövöldözni ! -
a tiszti akadémiához kell :'( -
kiskorúbézoltán #6956 Nem kell hozzá állampolgárság ! -
azért a RoE befigyel :) -
kiskorúbézoltán #6954 Pedig pont arra készült ! 
-
Dehogynem..legyel hozza amerikai allampolgar es jelentkezz az armiba
-
azzal nem lövöldözhetsz ember társaidra önfeledten :D -
Kicsivel többért megkapod az eredetit... :))) -
fémből baszod :D -
antijedi #6949 ja akkor már értem :D -
antijedi #6948 az nem is sok, papirból van? :DDD -
kiskorúbézoltán #6947 SRY ! Bazz ... nem értek én az ilyesmihez ! :))) -
áz! De nem izé! Ez AZ AirSoft fegyver! :) -
kiskorúbézoltán #6945 Ez valami airsoft izé ? -
ja az ára lemarattö :D
472$ :) -
Ha már karácsony, akkor én-e ilyet kérek! :)
[center][b]G&G GR16 R5 (a.k.a. M16A4 MWS)
-
petik szerintem tök szép :D
-
kiskorúbézoltán #6941 Na jó , egy kicsit X-lába van ; viszont okos megoldása van a cső szintezésére és fele olyan nehéz mint a ruszki .
-
Miért, a tied melyik szépségversenyt nyerte meg?
-
kiskorúbézoltán #6939 Ez nagyon randa .
-
kiskorúbézoltán #6938 Bazz ...
-
kiskorúbézoltán #6937 81mm-es M252 -
Na ezzel mondjuk elég, ha hozzávetőleg eltalálod a lőlapot... :)))
Nekem ilyen is elég lenne:
[center]
-
Figyelembe véve, hogy egy jobb .22LR sportpuska félmillától kezdődik...
-
kiskorúbézoltán #6934 Ha már karácsony :
Én ilyet szeretnék kapni !
-
kiskorúbézoltán #6933 "1524 Euro, nem is olyan drága." ???
Ennyiből új gépet tudnék venni !

-
steweee #6932 én szerintem ez olyasvalami lehet, mint ahogy a küzdősportban videóról elemzik az összecsapást. nézve is sok mindent lehet tanulni, levonni a következtetéseket. sztem itt is hasonló a helyhet, ha egy éles gyakorlattal nem is ér fel, de néhány ilyen elméleti oktatás az alapoknak hasznos lehet és valószínűleg olcsóbb és rövidebb időt vesz igénybe mint a terepgyakorlat. valószínűleg nem a célzást gyakorolják itt, hanem különböző szituációkban pl konvoly esetén melyik kocsiállásból ki merre fedezzen, mikor merre manőverezzen vagy fogja menekülőre stb. -
Ghost, találtam egy jó helyet a sityakokról, igaz csak képeket tartalmaz, de mindenféle ország sisakjairól, beleértve minket is (az oldal spanyol nyelvű). Ide klikk -
1524 Euro, nem is olyan drága.
Elhiszem, hogy olyan profin lehet vele lőni, mint semmi mással, és abban is biztos vagyok, hogy messze jobb szórása van, mint akár a Toz-8-nak (jó, rövid távon), de nekem az ilyen szuper-sportfegyverek már inkább absztrakt műtárgynak, mint fegyvernek tünnek... -
Cnut #6929 Mielőtt jönne a kérdés, ez egy légpuska. -
Cnut #6928 Ha már ilyen jól megy a képbeszurkálás akkor karácsonyra meglephetnétek egy ilyennel:
-
Cnut #6927 Enyimén még az is érdkes, hogy nekem nagyon rövid eredetileg a tus, vagyis inkább a kezem hosszú, természetesen ezt lehet állítani, csak 2 hosszú csavar kell hozzá meg alátétek, nos ez utóbbival én nem rendelkeztem, úgyhogy a válltámasz előtt egy 3cmes méretrevágott telefonkártyaréteg foglal helyet :) -
-
:DDDDDDDDDDDDD -
kiskorúbézoltán #6924 Érdekes elsütőbillentyűje van , ilyen egyenes fajtát nem is láttam még ! -
Cnut #6923 Teccik? -
kiskorúbézoltán #6922 Amikor utoljára rászántam magam , hogy pisztollyal lőjjek (utálom a pisztolyokat és feltűnően pocsékul is lövök velük) - a már ismertetett elvet alkalmazva egy konzervnyi lőszerrel - elbattyogtam a pisztolyszektorba megkértem a lőtereseket hogy ugyan adajanak már fel célt pisztolyhoz (szg. vezérlésű a lőtér) fél perc múlva visszaszólnak , hogy jön föl ! Sasoltam ezerrel - 25-50m csak észreveszem a célt - de semmi , egyszer csak látom 600-on emelkedni a helo célt ...
Bazz ... útálom a lőtereseket ! :DDD
-
Cnut #6921 Dicsekszem ha már így szóba került, ilyen puskám van, csak piros tussal:
+ez engesztelés az off-ért.