95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    ez mar ismerosebb iranbol..
  • Seaweed
    hehh
  • Seaweed
    Hat hem ;)
  • kiskorúbézoltán #7038
    Gondolom a tárhelyetek meg nem végtelen . :(
  • Seaweed
    Ha van ilyen gyujtemeny akkor szerintem Neuro felteszi szivsen...
    (Nekem is volt..de azt legalabb havonta ellenorizni kell, mert sok link bedoglik idokozben..)
  • Seaweed
    Titkos szolgalotk is a DoD ala tartoznak?
    (Gondolok itt az olyan szigoruan titkos programokra amiket a titkosszolgalatok penzelnek, es meg kormanyzati szinten se sokan tudnak a letezeserol)
  • kiskorúbézoltán #7035
    Jut eszembe , ha magukat a videnyókat nem is de nem akartok feltenni egy linkgyűjteményt a bop-ra ?
  • Seaweed
    Meg 1991-bol...huhh felsorolni is nehez lenne amit abban az eveben bemutattak a TV-ben es "nem kellett volna".....
    De sokak szerint, es sokkal inkabb, mar kinos hogy hivatalosan megynyertek a haborut, es a "rendfentartas", es "stabilizacios folymatok" kozepette tobb amerikai katona hal meg mint az egesz "haboru" alatt....ezt nem venne be mar a buta hotdog zabalo jenki nep sem...ezert kell csondben maradni a hireknek...
  • [NST]Cifu
    Akkor félreérthetően fogalmaztam: a DoD költségvetésében benne vannak a fekete programok, csak részletezve nincsenek.
  • antijedi
    tanultak vietnámból :PPP
  • kiskorúbézoltán #7031
    Örülj , hogy van valami , amúgy meg az aláfestő zenéket nehéz lenne űberelni , különösen ha a "Barátom a gázálarc" típusú oktatófilmek is eszedbe jutnak róla !
  • Seaweed
    Hat jah...10 billio gemkapocsbol kijon agy Aurora? :D
  • [NST]Cifu
    Ez a DoD költségvetése, ebből cirka 50 milliárd a "fekete programok"-é, azt nem tudni, hogy pontosan mire mennek el ezek a pénzek, de a DoD-nak azért el kell számolnia vele.
  • Seaweed
    Bocs :D
    Azert mert igy szoktam meg es igy tudok tenyleg gyorsan irni...ekezettel egy honap lenne ezt mind bepotyognom :))
  • [NST]Cifu
    Jó videók, csak azért a minőségük... hát... izé...

Ilyen szintű videókat el tudnék viselni bármikor az orosz vasakról...
  • Seaweed
    Jah..ez a nyilvanos adat..es menyit invesztalhatnak a hivatalosn nem is letezo ugynevezett "Black Poject"-ekbe...????
  • ghost cb
    Rájöttem, hogy azért írsz ékezet nélkül, hogy minél tovább olvassuk amit írtál! sry
  • antijedi
    szerintem ahoz is kell..., legalábbis egyszel aao patch keresgélés közben rákeveredtem egy toborzo honlapjukra és azt irták hogy csak only amerikaiakat veszenk fel... :P na nem mindha én ilyen helyekre akarnék menni :D melelseg a game is elég gagyesz volt ;p
  • Seaweed
    Tv azert nincs mostanaban tele mert jol mukodik a cenzura...
  • Seaweed
    Kivancsi vagyok hogy valojaban miert mondott le... mert teny amit alitott hogy o a legjobb tudasa szerint szolgalta Bush-t...de nekem valami buzlik itt...
    De nagyon ne menjunk bele, hisz ez kemeny mafiozoi szinten uzott amerikai politika..es arra itt nincs szukseg...csak ugy prozailag mondom hogy "kivancsi lennek a valos okokra"...
    ...ha szerencsem van, akkor 3-5 ev mulva (mar ha nem Republikanusok lesznek hatalmon...illetve szukitek..ha nem a Bush familia erdekore lesz hatalmon) megjelenik egy konyv majd Rumsfeld-tol..vagy egy elemzotol, a valos vagy megkozelitoen valos okokrol....
  • ghost cb
    Öööö... Aha!
  • ghost cb
    Én le is töltöttem mind az 50× ugyhogy most hagyom is :DD
  • [NST]Cifu
    Szerintem ha évi (ugyemlékszem) 430 millió...

Ugye ~430 milliárd $-t akartál írni?
  • kiskorúbézoltán #7018
    Volt már vagy 50X de az újaknak az orosz medve fogai.
  • ghost cb
    Szerintem ha évi (ugyemlékszem) 430 millió dollárt költenek hadászati célokra, akkor már használják is fel hadianyagukat. Azért nincs tele a tv azzal hogy irak elleni tüntetések, stb.. És azért elég jó haszna lehet amerikának (kétségkivül bokornak a legnagyobb) az ottani olajból is.
  • kiskorúbézoltán #7016
    SRY ! Én is beleszaladtam egy kis politikába ...
  • kiskorúbézoltán #7015
    Nálunk a pol vezetés sokkal rutinosabb :
    - még egy-két kormányváltás utáni kisebb-de-korszerűbb-átszervezés és megszűnik a hadsereg maradéka is
    - nem beszélnek a katonákkal
    - he mégis beszélnek ... ezt ne feszegessük ...

• traXion
    mek az Olaj
  • Seaweed
    Nah igaz hogy itt elvileg a logog miatt nem latszik..de ki van irva hogy politika kicsikva..de azert csak reagalok ra...

Kinek? Mert ebbol leginkabb egy szuk kor profital..elen a Bush csaladdal..es a Szaudi "partnereikkel"....
  • ghost cb
    Tudod, kell nekik a pénz. Ez a szent cél!
  • ghost cb
    Degáz!
  • Seaweed
    Arra leszek kivancsi mikor legelik meg Bush jatszadozasait/haracsolasat, amit most a terrorizmus elleni iraki haborunak hivnak...
  • [NST]Cifu
    Rumsfeld (az amerikai védelmi miniszter) egy botor cselekedetre vetemedett Kuwaitban nemrég, az amerikai (főleg tartalékos és NG) katonákat arra buzdította, hogy tegyék fel azokat a kérdéseket, amik Irakkal kapcsolatban nyomasztják őket. Erre Thomas Wilson szakaszvezető ezt kérdezte:

Miért kell nekünk, katonálnak a helyi roncstelepeket feltúrnunk hulladék fémlemezekért és töröt golyóálló üvegekért, hogy felpáncélozhassuk a járműveinket?

A kérdésre a jelenlévő 2300 katona nagy helyeslésbe kezdett, Rumy pedig zavartan arra kérte a szakaszvezetőt, hogy ismételje meg a kérdését, a válasz:

Nincs megfelelő páncélzott járművünk, amivel felmehetnénk északra (Irakba)!

Rumy válaszolt:

A Hadsereg veled megy a háborúba (Irakba).

Majd folytatta:

A világ összes páncélzatával rendelkezhetsz a világon, de még ettől is felrobbanthatnak.

Hát... úgytünik nem csak a magyar katonáknak vannak gondjaik a politikai vezetéssel... :)
  • ghost cb
    Örülnék ha tisztogathatnám! Lőszer legyen a legkevesebb
  • Sadist
    Akkor már én is kívánok valamit :D
    Mondjuk egy ilyen Lego-t
    Vagy ha már H&K, akkor jöhet egy ilyen is:

• kiskorúbézoltán #7006
    Ahh , de nehezen esett le mi ez a ték-es dolog ...
  • Cnut
    már csak 995 hozzászólás és eljön a Te időd!
  • traXion
    fákkjú...

megyek is aludni

[pők]
  • Cnut
  • traXion
    take