95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
ez mar ismerosebb iranbol..
-
hehh
-
Hat hem ;) -
kiskorúbézoltán #7038 Gondolom a tárhelyetek meg nem végtelen . :( -
Ha van ilyen gyujtemeny akkor szerintem Neuro felteszi szivsen...
(Nekem is volt..de azt legalabb havonta ellenorizni kell, mert sok link bedoglik idokozben..) -
Titkos szolgalotk is a DoD ala tartoznak?
(Gondolok itt az olyan szigoruan titkos programokra amiket a titkosszolgalatok penzelnek, es meg kormanyzati szinten se sokan tudnak a letezeserol) -
kiskorúbézoltán #7035 Jut eszembe , ha magukat a videnyókat nem is de nem akartok feltenni egy linkgyűjteményt a bop-ra ? -
Meg 1991-bol...huhh felsorolni is nehez lenne amit abban az eveben bemutattak a TV-ben es "nem kellett volna".....
De sokak szerint, es sokkal inkabb, mar kinos hogy hivatalosan megynyertek a haborut, es a "rendfentartas", es "stabilizacios folymatok" kozepette tobb amerikai katona hal meg mint az egesz "haboru" alatt....ezt nem venne be mar a buta hotdog zabalo jenki nep sem...ezert kell csondben maradni a hireknek... -
Akkor félreérthetően fogalmaztam: a DoD költségvetésében benne vannak a fekete programok, csak részletezve nincsenek. -
antijedi #7032 tanultak vietnámból :PPP -
kiskorúbézoltán #7031 Örülj , hogy van valami , amúgy meg az aláfestő zenéket nehéz lenne űberelni , különösen ha a "Barátom a gázálarc" típusú oktatófilmek is eszedbe jutnak róla !
-
Hat jah...10 billio gemkapocsbol kijon agy Aurora? :D -
Ez a DoD költségvetése, ebből cirka 50 milliárd a "fekete programok"-é, azt nem tudni, hogy pontosan mire mennek el ezek a pénzek, de a DoD-nak azért el kell számolnia vele. -
Bocs :D
Azert mert igy szoktam meg es igy tudok tenyleg gyorsan irni...ekezettel egy honap lenne ezt mind bepotyognom :)) -
Jó videók, csak azért a minőségük... hát... izé...
Ilyen szintű videókat el tudnék viselni bármikor az orosz vasakról...
-
Jah..ez a nyilvanos adat..es menyit invesztalhatnak a hivatalosn nem is letezo ugynevezett "Black Poject"-ekbe...???? -
Rájöttem, hogy azért írsz ékezet nélkül, hogy minél tovább olvassuk amit írtál! sry
-
antijedi #7024 szerintem ahoz is kell..., legalábbis egyszel aao patch keresgélés közben rákeveredtem egy toborzo honlapjukra és azt irták hogy csak only amerikaiakat veszenk fel... :P na nem mindha én ilyen helyekre akarnék menni :D melelseg a game is elég gagyesz volt ;p -
Tv azert nincs mostanaban tele mert jol mukodik a cenzura... -
Kivancsi vagyok hogy valojaban miert mondott le... mert teny amit alitott hogy o a legjobb tudasa szerint szolgalta Bush-t...de nekem valami buzlik itt...
De nagyon ne menjunk bele, hisz ez kemeny mafiozoi szinten uzott amerikai politika..es arra itt nincs szukseg...csak ugy prozailag mondom hogy "kivancsi lennek a valos okokra"...
...ha szerencsem van, akkor 3-5 ev mulva (mar ha nem Republikanusok lesznek hatalmon...illetve szukitek..ha nem a Bush familia erdekore lesz hatalmon) megjelenik egy konyv majd Rumsfeld-tol..vagy egy elemzotol, a valos vagy megkozelitoen valos okokrol.... -
Öööö... Aha!
-
Én le is töltöttem mind az 50× ugyhogy most hagyom is :DD -
Szerintem ha évi (ugyemlékszem) 430 millió...
Ugye ~430 milliárd $-t akartál írni? -
kiskorúbézoltán #7018 Volt már vagy 50X de az újaknak az orosz medve fogai. -
Szerintem ha évi (ugyemlékszem) 430 millió dollárt költenek hadászati célokra, akkor már használják is fel hadianyagukat. Azért nincs tele a tv azzal hogy irak elleni tüntetések, stb.. És azért elég jó haszna lehet amerikának (kétségkivül bokornak a legnagyobb) az ottani olajból is. -
kiskorúbézoltán #7016 SRY ! Én is beleszaladtam egy kis politikába ... -
kiskorúbézoltán #7015 Nálunk a pol vezetés sokkal rutinosabb :
- még egy-két kormányváltás utáni kisebb-de-korszerűbb-átszervezés és megszűnik a hadsereg maradéka is
- nem beszélnek a katonákkal
- he mégis beszélnek ... ezt ne feszegessük ...
-
mek az Olaj -
Nah igaz hogy itt elvileg a logog miatt nem latszik..de ki van irva hogy politika kicsikva..de azert csak reagalok ra...
Kinek? Mert ebbol leginkabb egy szuk kor profital..elen a Bush csaladdal..es a Szaudi "partnereikkel".... -
Tudod, kell nekik a pénz. Ez a szent cél! -
Degáz! -
Arra leszek kivancsi mikor legelik meg Bush jatszadozasait/haracsolasat, amit most a terrorizmus elleni iraki haborunak hivnak... -
Rumsfeld (az amerikai védelmi miniszter) egy botor cselekedetre vetemedett Kuwaitban nemrég, az amerikai (főleg tartalékos és NG) katonákat arra buzdította, hogy tegyék fel azokat a kérdéseket, amik Irakkal kapcsolatban nyomasztják őket. Erre Thomas Wilson szakaszvezető ezt kérdezte:
Miért kell nekünk, katonálnak a helyi roncstelepeket feltúrnunk hulladék fémlemezekért és töröt golyóálló üvegekért, hogy felpáncélozhassuk a járműveinket?
A kérdésre a jelenlévő 2300 katona nagy helyeslésbe kezdett, Rumy pedig zavartan arra kérte a szakaszvezetőt, hogy ismételje meg a kérdését, a válasz:
Nincs megfelelő páncélzott járművünk, amivel felmehetnénk északra (Irakba)!
Rumy válaszolt:
A Hadsereg veled megy a háborúba (Irakba).
Majd folytatta:
A világ összes páncélzatával rendelkezhetsz a világon, de még ettől is felrobbanthatnak.
Hát... úgytünik nem csak a magyar katonáknak vannak gondjaik a politikai vezetéssel... :)
-
Örülnék ha tisztogathatnám! Lőszer legyen a legkevesebb
-
Akkor már én is kívánok valamit :D
Mondjuk egy ilyen Lego-t
Vagy ha már H&K, akkor jöhet egy ilyen is:
-
kiskorúbézoltán #7006 Ahh , de nehezen esett le mi ez a ték-es dolog ... 
-
Cnut #7005 már csak 995 hozzászólás és eljön a Te időd! -
fákkjú...
megyek is aludni
[pők] -
Cnut #7003
-
take