95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A zászló nem érdekes?
-
Jah :P
Probalom menteni a munder becsuletet...de mar keso
Fake? on not fake?
-
akkor tényleg a nézők voltak az érdekesek, nyertem :) (H) -
Szal kijelenthetjuk, hogy kurvara semmi erdekes nincs a kepen..en meg jol beegtem
-
Nah keresgeltem..es mea culpa..en vagyok a hulye
Ezen ak epen lathat SB023 egy Su-30MKI es annak is szuletett. Nem Su-30K mint az elozoleg leszalitott papiron MKI tipusok...
Megkavaropdtam...bocs
-
Uhh..elkezdtem keresgelni...es tobb regi mar vinyon levo kepen veltem felfedezni a dolgot...
Most akkro en vagyok felreinformalodva..vagy tenyleg irtak olyanokat bizonyos szaksajtoban hogy problemak vannak az uj AL-31FP hajtomuvek korul?! -
sry, nem frissítettem
-
Szerintem a sugárhajtóműve.
[tudja, hogy a fegyverzetben van valami különös] -
Hurraaa :D Mi miert nem vettunk semmit a csatlakozas oromere? :D
(bocs ha idevago politikus olvassa es o tudja hogy o vett az allam penzem..en nem tudhatom :P) -
Kosz hogy enyire felertekelsz
..de tenyleg...es megsem
Valojaban a negy darab fektuskora gondoltam ami mar mar beteges biztosnsagra utal

-
R-77-et tudtuk hogy elkezdtek vag mar le isszallitottak :)
A hajtomu...amit ugye tudjuk hogy ezek a gepek utolag kaptak meg mivel nem ezze llettel leszallitva...
Tehat ezek szerint (mivel a kep uj..egy nemregiben megrendezett indiai repnapon keszult) szallitjak vagy mar le is szallitottak oket!
(ami szinte biztos hogy nem tegnap...mevel azokat beszerelni berepulo is kell..ami nem 2 perc....es igy osszesegeben jopar hiresztelest meghazuttol eme kep :)) -
Ez egy Indiai Szu-30MKI, tehát valóban van tolóerővektor kormányzása. De ilyen könnyű rejtvényt ne várj Seaweed-től... :DD -
Idén vásároltak 6db PC-9 M Turbo Trainer kiképzőgépet és egy PC-12 kis személy- és teherszállító gépet, 50 millió svájci frankért, a NATO csatlakozás örömére. -
Bár a végén inkább olaszos :DDD -
Magyar zászló. -
R-77M? :) -
Hajtómű???? Segíta kormányzásban (tolóerővektoros) esetleg??? -
sok a néző -
Cifu van valami infod a Bulgar PC-9-esekrol? (airlinersen epp lattam kepet roluk..es nekem tok uj hogy vettek) -
Nah ki latja az erdekesseget ezen a kepen? :))
-
A topik átkerült a Tudományos eszmecsere részlegbe
-
Két új videó a Grounchymedia-tól:
Harrier Boom
Bombshell -
Honnan származik a kép? Szerintem ez valami házi Airsoft-tuning. A távcső, a tár (műanyag patentos tár?!) és a lángrejtő (lepattogzott festék?!) elég gagyin néz ki. -
metlogen #7338 van még egy kép de ez is olyan szögből van hogy semmit nem látni -
Szerintem a másik oldalon van. Valami pontosabb név vagy típusszám nincs, hogy lehessen más képet is keresni róla? -
metlogen #7336 Biztos hogy famas,de kicsit átdobták más fazonra,csak azt nem értem mivel az eredeti famasnak fellűl van a felhuzója,akkor ennek hol?
Amúgy szerintem rohadt jól néz ki! -
Ez valami FAMAS klón?
-
metlogen #7334
na és ezt most hol kell felhúzni??? -
pfujjj
-
Még most is hugyozok a röhögéstől!
-
Jahahhaaajjj, szegények! -
Ezt CSAK erős idegzetüeknek...Seaweed-nek,Kiskorúbézoltán-nak abszolút nem ajánlom :DD -
Szép háttérnek való. -
Óóó... dehogy nem hiszem el. :D -
Így már OK. :) -
kiskorúbézoltán #7326 IRL kevésbé mókás , talán el se hinnéd mennyire igaz amit mondtál : "A kézigránát nem való láma kezébe..." 
-
Így? -
hmmm,nálam jó -
File not Found -
Érdekes háttérkép.