95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Pú... Köszönöm! 
Szép karácsonyi ajándék :) -
Most így hirtelen csak egy videót találtam: Challenger videó 1.
Meg ugye sok képet
ITT. -
[center][b]Mosul
Ramadi
-
Viszont! -
Ja és boldog karácsonyt! -
-
bocs nemtuttam hogy a fiukat szereted :P -
Még hány topikba akarjátok beszúrni?
-
[center] -
Én több orosz harckocsis videot találtam, mint amerikai hk-t. Amiből végképp semmit az az angol... 
Esetleg van vkinek angol hk-król vidioja? -
[center]
MINDENKINEK BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET! -
Ha vannak orosz/szovjet gépekről ilyen videóid/linkeid, inkább azok kellenének. :))
Én is szenvedek attól, hogy amíg amerikai gépekről/fegyverekről annyi videót találok, amennyit nem szégyellek, az európaiakról már sokkal kevesebbett (de azért még lehet), viszont a szovjet/orosz gépekről iszonyú keveset, és általában azok is rém gyenge minőségben találhatóak meg... :( -
Tetszik, hogy ahány oldal, annyi féle verzió van az F/A-22 árára. 70 millió dollártól 330 millió dollárig már mindent láttam... :))) -
Hanyiger kerulgetett ettol a megrendezett propaganda filmtol...pedig ez csak egy IMAX film reklamfilmje....mi lehet a "tellejes" filmben...
http://www.bigmoviezone.com/fighterpilotclips/k2_fighter-pilot_300.wmv
azert szedjetek le...mert nem vagyunk ugyanolyanok... -
auuu ;]
-
A Perui Su-22 esete:
[img]http://iaro.srv.hu/kep/Su-22 crash.gif[/img] -
hehe..jol szetszakadt...
-
hmm
link -
-
fejlövés
-
Azt szépen összeillesztette valaki... -
vólpépör -
Dunno. Azt sem tudom, hogy mennyire gyúlékony a műpókháló. De ha gyúlékony, akkor valamilyen módon meg kell oldani a tűzvédelmet... -
Nincs adat. A Titánium elég könnyű anyag, a kompozitok sem a nagy tömegükről híresek, szóval egy ilyen mellény sem lehet túl nehéz... -
Szóval előreláthatólag, ha megcsinálják a műpókhálós védőmellényt, jönnek a gyújtólőszerek? -
És a titánium kompozitos az mennyivel nehezebb a simánál? -
A P90-re, de főleg a gépkarabélyok ellen mostanság titánium-kompozit és a kerámia betétes golyóálló mellény a válasz. A titán-kompozit mellény egy ~5 méterről kilőtt 7.62x51mm NATO lövedéket is megállít, és a belső felületén csak 9mm-es benyomódás keletkezik:
Ami a mű-pókhálót illeti, emlékeim szerint a pókháló elég gyúlékony. Ha mű-pókháló is ilyen... :))) -
.50-es Barrett mesterlövészpuska
-
A rakétás meg vagy 16-nak :S -
Biztos mindenki olvasta hogy megcsinaltak a mupokhalot!
Gondolom akkor mar a golyoallomellennyel is elkeszultek,ha be van jelentve!
Mar csak azt kell varni hogy mi lesz az ellenlepes?
Anno a P90 volt a valasz a kevlar mellenyekre -
bazze az alsó képen a kölök hány éves lehet? kinéz kb 18-nak -
[center][b]Ramadi
-
kiskorúbézoltán #7409 Bazz , az előző a #7406-ra ... -
kiskorúbézoltán #7408 Mindenesetre én nem teszteltem volna ....
-
Ahhoz nem volt "szerencsém" -
Mi a probléma? A test két oldalán volt egy-egy szép nagy acél kerék. Jó alul van a súlypont, ennyi. -
Inkább Harry Potter. -
Pfff...nevetséges.
Tiszta egri csillagok
-
kiskorúbézoltán #7403 De ha az a bigyó hátul volt még mindíg nem megoldott , hogyan fékezett Hans a lejtőn lefelé ...
-
Igen egy darab megfigyelő katona. Azon a kis résen keresztül nézhetett ki, amit lehet látni rajta. Szép. Kérdés, hogy mennyi értelme van ehhez egy ilyen jármű alkalmazásának. Ugye elég nagy. Rejtőzködni vele nem nagyon lehet, akkor már inkább gyalog. Olyan hú de gyors sem lehetett, pláne sáros vagy havas talajon. Szóval érdekes...