95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Hat valami "muszerre" voksolok en is!
  • Seaweed
    NGC "Vadaszgepek csataja" most:

"...X35 hangsebesseget atlepve, majd fuggolegesen leszallva tortenelmet alkotott..."

Falhaborito hogy ugy csinalnak mintha a Yak-141 nem is letezett volna soha!
  • [NST]Cifu
    [center]
    Itt egy másik kép ugyanerről a harckocsiról.
    Ezen jól láthatóak ezek a kis dobozok, de más képen nem láttam őket.
    Talán lézerbesugárzás-jelzők?
  • traXion
    akkor nyertem? :)
  • ghost cb
  • ghost cb
    Szerintem reflektor.
  • Sadist
    Olyan mint a Saddam aranyozott AK-ja?
  • [NST]Cifu
    Aranyozott. :)
  • Seaweed
    Ketoldalt fent mi az a ket doboz?
    (hmmerdekes a rendszamtabla...ilyet nem is tudtam hogy raknak tankokra is :P)
  • traXion
    nagy és sárga

réz ágyú?
  • [NST]Cifu
    [center]
    Na ki szúrja ki, mi a különleges ebben a harckocsiban? :)
  • [NST]Cifu
    [center]
  • [NST]Cifu
    Ghost találtam neked valamit, de túl nagy, hogy beszúrjam... :)
  • [NST]Cifu
  • [NST]Cifu
    [center]

• [NST]Cifu
  • [NST]Cifu
  • traXion
    [center][b]FN SCAR-H (heavy, CQC)

FN SCAR-L (light)

Fallujah

Iraq’s Khawr Al Amaya Oil Terminal

Baghdad

• ghost cb
    Érdemes megnézni, van benne fantázia!
    metalstorm videók
  • kiskorúbézoltán #7542
    Nagyon jó kis linkgyüjtemény a Magyar OFP Scene honlapján páncélzatokról ill. különböző lőszerek/fegyverek páncélátütő képességéről .

Remélem az oldal készítői nem veszik véremet amiért belinkeltem ide ...
  • traXion
    Boldog Születésnapot Adam II! :)
  • kiskorúbézoltán #7540
    :DDD
    Sok monitorhuszár , hogy tud kritizálni ...
    :DDD
  • Glpetyus
    Ezek vmi mélynövésü katonák? :)
  • ghost cb
    htx
    Egyébként akik mellette vannak azok védik? Vagy lehet nem is 1 team, csak baráti fotó?
  • Placebó
    Mesélték..:)
  • Sadist
    Hm, nekem úgy mesélték, hogy mesterlövészeknél alap követelmény a jó látás, szal aki szemüveges vagy kontaktlencsés az eleve bukta.
  • [NST]Cifu
    Link
  • ghost cb
    Én nem találtam meg, belinkelné valaki?
  • [NST]Cifu
    Attól még lehet, hogy olyan sziklaszilárdan tartja a fegyvert, hogy 10-ből 10x a kör közepébe talál 300 méterről, a távcső miatt pedig tökmindegy, hogy milyen a látása...
  • ReTeK
    0969 (sniper team) kép: a középső fazon a szódás üveg alja szemüvegben háát félelmetes
  • ghost cb
    Én végignéztem, mert volt közte sok harckocsi... Hát a végefelé nagyon brutális.
  • 42nd Intruder
    Töröld ki a linket a .com-ig és keresd meg 465-ik képet
    53-54-ik oldalon vannak brutális képek arról, hogy milyen is egy háború.... :(
  • ghost cb
    Ez minek a belseje lehet?
  • metlogen
    Itt lehet guberálni képeket

http://www.undermars.com/
  • Seaweed
    Szvsz a temaban (haditechnika) kicsit is otthonosan mozgo juzernek egyaltalan nem ujdonsag a ez a hir!
    (Bocs Cat, nem ellened iranyul..inkabb mocsok sajto ellen...hogy ez is "hir"..mert ugye ha mas nincs akkor irunk minderrol ami az orrunk ele kerul....)

Szerencsetlen lama ujsagiro azt mar nem is tudja hogy pl a szoban forgo ezkozok sok esetben sokkal jobb minoseguek mint az orosz osok, es igen osok..hisz a legtobb esetben igen komoly fejleszteseken esnek ezek a hadtech felszerelesek(pl J-7) a nagy es csunya "kina fenymasoloban"....
    Persze a fo cikk nem errol szol..ezt csak mint "jolertesult" hozzateszi...telljesen felelotlenul...

s ha mar index.hu szinvonal! :
    http://index.hu/gazdasag/magyar/lidlhelyreig/
    (persze ez is egyertelmuen akkor mikor a legkevesebben latjak..es nem egesz 1 napig volt kint foldal aljan...)
  • ghost cb
    Már fegyverekben is terjed a Made in China?!
    Az azért elég kiábrándító lenne, hogy a fegyverembargó feloldásával lassan megjelennének az európai fegyverek kínai másolatai...
  • Cat #7525
    Kínában a számítógépszoftverek, luxuscikkek, golffelszerelések és gyógyszerek mellett a haditechnika sincs biztonságban. A távol-keleti ország például több millió Kalasnyikov (AK-47) géppisztolyt adott már el a szabadpiacon egyetlen fillér jogdíj fizetése nélkül, de hasonló sorsra jutott az 1960-as években rövid időre a Szovjetuniótól licencbe kapott MIG-21-es vadászgép is. A kínaiak Jianjiji-7 (J-7) néven becslések szerint közel ezer gépet adtak el többek között Szudánnak, Pakisztánnak és Iraknak, miközben arra hivatkozva, hogy a Szovjetunió megszűnt, senkinek sem fizetnek jogdíjat.
    http://index.hu/gazdasag/magyar/kina041230/
  • ghost cb
    htx
  • [NST]Cifu
    Az USMC csak M1A1 és M1A1(HA) Abrams-okkal rendelkezik, idén írtak alá egy szerződést, miszerint a tengerészgyalogság összes tankját (ami elvileg nemrég még 403db M1A1 és M1A1(HA)-t jelentett) alávetik egy tűzvezetőrendszer fejlesztésen és kapnak egy digitális adatkapcsolatra épülő célpontlokalizációs rendszert.
    Az US ARMY-nak 588db M1A2SEP és 586db M1A2-ese volt 2002-ben, valamint további 4393db M1A1-ese, 2004 és 2005 folyamán a sima M1A2-esek közül 129db-ot feljavítanak M1A2SEP szintre.
  • ghost cb
    Hogy kerül oda egy M1A1?
    Úgytudtam már mindegyik A1-est "feljavították".