95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hat valami "muszerre" voksolok en is! -
NGC "Vadaszgepek csataja" most:
"...X35 hangsebesseget atlepve, majd fuggolegesen leszallva tortenelmet alkotott..."
Falhaborito hogy ugy csinalnak mintha a Yak-141 nem is letezett volna soha! -
[center]
Itt egy másik kép ugyanerről a harckocsiról.
Ezen jól láthatóak ezek a kis dobozok, de más képen nem láttam őket.
Talán lézerbesugárzás-jelzők? -
akkor nyertem? :) -
-
Szerintem reflektor. -
Olyan mint a Saddam aranyozott AK-ja?
-
Aranyozott. :) -
Ketoldalt fent mi az a ket doboz?
(hmmerdekes a rendszamtabla...ilyet nem is tudtam hogy raknak tankokra is :P) -
nagy és sárga
réz ágyú?
-
[center]
Na ki szúrja ki, mi a különleges ebben a harckocsiban? :) -
[center] -
Ghost találtam neked valamit, de túl nagy, hogy beszúrjam... :) -
-
[center]
-
-
-
[center][b]FN SCAR-H (heavy, CQC)
FN SCAR-L (light)
Fallujah
Iraq’s Khawr Al Amaya Oil Terminal
Baghdad
-
Érdemes megnézni, van benne fantázia!
metalstorm videók -
kiskorúbézoltán #7542 Nagyon jó kis linkgyüjtemény a Magyar OFP Scene honlapján páncélzatokról ill. különböző lőszerek/fegyverek páncélátütő képességéről .
Remélem az oldal készítői nem veszik véremet amiért belinkeltem ide ...
-
Boldog Születésnapot Adam II! :) -
kiskorúbézoltán #7540 :DDD
Sok monitorhuszár , hogy tud kritizálni ...
:DDD -
Ezek vmi mélynövésü katonák? :) -
htx
Egyébként akik mellette vannak azok védik? Vagy lehet nem is 1 team, csak baráti fotó? -
Mesélték..:) -
Hm, nekem úgy mesélték, hogy mesterlövészeknél alap követelmény a jó látás, szal aki szemüveges vagy kontaktlencsés az eleve bukta. -
Link -
Én nem találtam meg, belinkelné valaki? -
Attól még lehet, hogy olyan sziklaszilárdan tartja a fegyvert, hogy 10-ből 10x a kör közepébe talál 300 méterről, a távcső miatt pedig tökmindegy, hogy milyen a látása... -
0969 (sniper team) kép: a középső fazon a szódás üveg alja szemüvegben háát félelmetes
-
Én végignéztem, mert volt közte sok harckocsi... Hát a végefelé nagyon brutális. -
Töröld ki a linket a .com-ig és keresd meg 465-ik képet
53-54-ik oldalon vannak brutális képek arról, hogy milyen is egy háború.... :( -
Ez minek a belseje lehet? -
metlogen #7528 Itt lehet guberálni képeket
http://www.undermars.com/ -
Szvsz a temaban (haditechnika) kicsit is otthonosan mozgo juzernek egyaltalan nem ujdonsag a ez a hir!
(Bocs Cat, nem ellened iranyul..inkabb mocsok sajto ellen...hogy ez is "hir"..mert ugye ha mas nincs akkor irunk minderrol ami az orrunk ele kerul....)
Szerencsetlen lama ujsagiro azt mar nem is tudja hogy pl a szoban forgo ezkozok sok esetben sokkal jobb minoseguek mint az orosz osok, es igen osok..hisz a legtobb esetben igen komoly fejleszteseken esnek ezek a hadtech felszerelesek(pl J-7) a nagy es csunya "kina fenymasoloban"....
Persze a fo cikk nem errol szol..ezt csak mint "jolertesult" hozzateszi...telljesen felelotlenul...
s ha mar index.hu szinvonal! :
http://index.hu/gazdasag/magyar/lidlhelyreig/
(persze ez is egyertelmuen akkor mikor a legkevesebben latjak..es nem egesz 1 napig volt kint foldal aljan...) -
Már fegyverekben is terjed a Made in China?! 
Az azért elég kiábrándító lenne, hogy a fegyverembargó feloldásával lassan megjelennének az európai fegyverek kínai másolatai... -
Cat #7525 Kínában a számítógépszoftverek, luxuscikkek, golffelszerelések és gyógyszerek mellett a haditechnika sincs biztonságban. A távol-keleti ország például több millió Kalasnyikov (AK-47) géppisztolyt adott már el a szabadpiacon egyetlen fillér jogdíj fizetése nélkül, de hasonló sorsra jutott az 1960-as években rövid időre a Szovjetuniótól licencbe kapott MIG-21-es vadászgép is. A kínaiak Jianjiji-7 (J-7) néven becslések szerint közel ezer gépet adtak el többek között Szudánnak, Pakisztánnak és Iraknak, miközben arra hivatkozva, hogy a Szovjetunió megszűnt, senkinek sem fizetnek jogdíjat.
http://index.hu/gazdasag/magyar/kina041230/ -

htx
-
Az USMC csak M1A1 és M1A1(HA) Abrams-okkal rendelkezik, idén írtak alá egy szerződést, miszerint a tengerészgyalogság összes tankját (ami elvileg nemrég még 403db M1A1 és M1A1(HA)-t jelentett) alávetik egy tűzvezetőrendszer fejlesztésen és kapnak egy digitális adatkapcsolatra épülő célpontlokalizációs rendszert.
Az US ARMY-nak 588db M1A2SEP és 586db M1A2-ese volt 2002-ben, valamint további 4393db M1A1-ese, 2004 és 2005 folyamán a sima M1A2-esek közül 129db-ot feljavítanak M1A2SEP szintre. -
Hogy kerül oda egy M1A1?
Úgytudtam már mindegyik A1-est "feljavították".