95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Az ilyenek miatt irigykedem kegyetlenül a jenkikre... :))) -
-
Az a sok puhos jenki diszno...:DDDD -
Doma #8295 Nem tom volt e már, gondoltam megosztom veletek! -
bohom merdzso :D -
Ez a kép valami hatalmas. :))) -
Ugy nez ki hogy india leszakadt a halorol...pedig mikor meg beraktam ment...nah majdcsak visszajon elobb utobb..
Jokis kabinkep egy indiai Mig-29s-rol...(igy mar elore elarulom hogy bal felso sarok) -
Haditechnikában is ott vannak, ráadásul egyszerre több vasat is tartanak a tűzbe, lásd például a Szu-30MKK (oroszhonból vásárolt gépek) és a J-10 (saját gyártás, izraeli segítő kezek a fejlesztésben) párhuzamos rendszeresítése. Ott tartanak, hogy már a 'hátszélből' kezdenek kilépni, például az új Type 094 nukleáris meghajtású ballisztikus rakétahordozó tengeralattjárójuk az orosz Project 667 (NATO: Delta-osztály) következő változatának tűnik, tehát nem egyszerű másolat, hanem fejlesztették...
Ez is úszikál már fél éve (de még nincs hadrendben), ám még rendes fotót nem láttam róla...
[center]
Fantáziakép a Type 094-ről.
Erről mondjuk van fotó: a Jüan-osztályú diesel-elektromos tengó, melyet tavaly májusban bocsátottak vízre, és az orosz Project 636 (NATO: Kilo-osztály) továbbfejlesztése... -
Lehet, hogy nem várni kéne, hogy halljál róla, hanem utánaolvasni. (Persze csak ha érdekel... )
-
De má rég lehagytak bennünket vazz. Lemásolták szinte sz összes félvezetőtechnikát már, a Sun, a Sisco teljes termékskáláját, a Sony Trinitronképcsövét a viagrát, a mobiltelekommunikáciban is odabbasznak már. 20 év alatt felépítették a kínai silicon völgyet 11milló ember átlagéletkor 28 év Hong Kong-tól 60km-re. Szal be lehetünk szarva. A hadiipara sem piskóta ezekszerint...:) -
Ajánlom figyelmedbe a SinoDefence.com oldalt, talán a legjobb az adott témában. -
Kínai haditechnikáról igen ritkán hallok ,nem egy dicsekvő nép. -
SZU #8286 http://index.hu/politika/bulvar/wedding1013/
"Ahol nem hal meg senki, az nem is igazi esküvő"... wooaah =)
-
-
-
Ja, de közben észrevettem, hogy ott van a neve, csak nem láttam a szememtől. :) -
Gripen Story I. -re gondolsz? -
[center]
.45 ACP lövedék útja a ballisztikus gélben.
Kína válasza az OICW-re és a Land Warrior-ra:
-
Tényleg érdekes, sőt, nekem úgy tünik, hogy ő követte el a Gripen cikket (ofkoz név nélkül, ilyenhez azt nem adná :))). -
erdekessegkeppen:
(ugye mint tudjuk kaptak pakisztantol legalabb 1 F-16-ost tanulmanyozas celjabol....ez a kep a tisztalanatas vegett: egy szelcsatorna modellrol keszult.)
Magyar Grippen:
-
Allah Ahbaaar!
(Erre gondoltatok?
)
-
Nem közvetlenül, de érné a csóva! -
Miert? szerintem nem mogotte van a masik... -
Aranyos volna, ha most így elsütné. -
UP!
-
Nem is beszélve arról ,hogy a szán alig vagy egyáltalán nem ugrik hátra ,a fegyverek végtelen lőszert használnak az üres tárakat csak úgy elhalyigálják és a kezük meg se rezzen lövés közben.
-
Az is megesik!:) -
Vagy hogy nem töltik csőre... -
Sajnos így van, sok Rambo filmet bámuló lámának teccik ahogy az arca előtt repked a sok hüvely! Én még azt panaszolom hogy minden elővételnél csőre töltik a fegyvert! -
Tudom kicsit off de úgy útálom ,hogy egy csomó FPSben a fegyverek bal oldalán van az aminek a jobb oldalán kéne lennie ,gondolok itt a hüvelykivető nyílásra stb...
Plusz egy csomó olyan grafikát látok a játékok csomagolásán ahol ugyanez a helyzet: a csávó jobb kézzel fogja a markolatot de a hüvelykivető a belső oldalon van. -
kiskorúbézoltán #8268 Néhány szép kép pisztolyokról tüzelés közben itt . -
Lejött. Én is fizetnék azért, hogy pocsékolhassak egy kis lőszert így. :) -
A lap nem található. -
Mókás kis videó, ammo pocsékolásról :-)) -
Thx! -
Ezt sem fogom sose megérteni, úgy saccra hány M16/M4 változat lehet rendszerbe az amerikai fegyveres erőknél? :)))) -
Szerintem az SR-16 az M4A1RIS-hez hasonlítható legjobban. :) -
thxvm :D -
És miben különbözik az SR-16-tól? Annyi, hogy RIS, és kakuk?
Mondjuk az is elég vicces, hogy a KAC-nek nem tellik egy normális honlapra, mert EZ legalábbis szegényes... -
A 'szokásos' helyekről :))
MilitaryPhotos.net fórum
HKPro.com fórum