95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Az ilyenek miatt irigykedem kegyetlenül a jenkikre... :)))
  • Seaweed
  • Seaweed
    Az a sok puhos jenki diszno...:DDDD
  • Doma #8295
    Nem tom volt e már, gondoltam megosztom veletek!
  • Seaweed
    bohom merdzso :D
  • [NST]Cifu
    Ez a kép valami hatalmas. :)))
  • Seaweed
    Ugy nez ki hogy india leszakadt a halorol...pedig mikor meg beraktam ment...nah majdcsak visszajon elobb utobb..
    Jokis kabinkep egy indiai Mig-29s-rol...(igy mar elore elarulom hogy bal felso sarok)
  • [NST]Cifu
    Haditechnikában is ott vannak, ráadásul egyszerre több vasat is tartanak a tűzbe, lásd például a Szu-30MKK (oroszhonból vásárolt gépek) és a J-10 (saját gyártás, izraeli segítő kezek a fejlesztésben) párhuzamos rendszeresítése. Ott tartanak, hogy már a 'hátszélből' kezdenek kilépni, például az új Type 094 nukleáris meghajtású ballisztikus rakétahordozó tengeralattjárójuk az orosz Project 667 (NATO: Delta-osztály) következő változatának tűnik, tehát nem egyszerű másolat, hanem fejlesztették...
    Ez is úszikál már fél éve (de még nincs hadrendben), ám még rendes fotót nem láttam róla...

[center]
    Fantáziakép a Type 094-ről.

Erről mondjuk van fotó: a Jüan-osztályú diesel-elektromos tengó, melyet tavaly májusban bocsátottak vízre, és az orosz Project 636 (NATO: Kilo-osztály) továbbfejlesztése...
  • ghost cb
    Lehet, hogy nem várni kéne, hogy halljál róla, hanem utánaolvasni. (Persze csak ha érdekel... )
  • Placebó
    De má rég lehagytak bennünket vazz. Lemásolták szinte sz összes félvezetőtechnikát már, a Sun, a Sisco teljes termékskáláját, a Sony Trinitronképcsövét a viagrát, a mobiltelekommunikáciban is odabbasznak már. 20 év alatt felépítették a kínai silicon völgyet 11milló ember átlagéletkor 28 év Hong Kong-tól 60km-re. Szal be lehetünk szarva. A hadiipara sem piskóta ezekszerint...:)
  • [NST]Cifu
    Ajánlom figyelmedbe a SinoDefence.com oldalt, talán a legjobb az adott témában.
  • Adam II
    Kínai haditechnikáról igen ritkán hallok ,nem egy dicsekvő nép.
  • SZU
    http://index.hu/politika/bulvar/wedding1013/

"Ahol nem hal meg senki, az nem is igazi esküvő"... wooaah =)
  • Seaweed
  • Seaweed
  • [NST]Cifu
    Ja, de közben észrevettem, hogy ott van a neve, csak nem láttam a szememtől. :)
  • Seaweed
    Gripen Story I. -re gondolsz?
  • [NST]Cifu
    [center]
    .45 ACP lövedék útja a ballisztikus gélben.

Kína válasza az OICW-re és a Land Warrior-ra:

• [NST]Cifu
    Tényleg érdekes, sőt, nekem úgy tünik, hogy ő követte el a Gripen cikket (ofkoz név nélkül, ilyenhez azt nem adná :))).
  • Seaweed
    erdekessegkeppen:

(ugye mint tudjuk kaptak pakisztantol legalabb 1 F-16-ost tanulmanyozas celjabol....ez a kep a tisztalanatas vegett: egy szelcsatorna modellrol keszult.)

Magyar Grippen:

• Seaweed
    Allah Ahbaaar!
    (Erre gondoltatok? )
  • XCoMA
    Nem közvetlenül, de érné a csóva!
  • Seaweed
    Miert? szerintem nem mogotte van a masik...
  • Sadist
    Aranyos volna, ha most így elsütné.
  • Seaweed
    UP!
  • Adam II
    Nem is beszélve arról ,hogy a szán alig vagy egyáltalán nem ugrik hátra ,a fegyverek végtelen lőszert használnak az üres tárakat csak úgy elhalyigálják és a kezük meg se rezzen lövés közben.
  • XCoMA
    Az is megesik!:)
  • traXion
    Vagy hogy nem töltik csőre...
  • XCoMA
    Sajnos így van, sok Rambo filmet bámuló lámának teccik ahogy az arca előtt repked a sok hüvely! Én még azt panaszolom hogy minden elővételnél csőre töltik a fegyvert!
  • Adam II
    Tudom kicsit off de úgy útálom ,hogy egy csomó FPSben a fegyverek bal oldalán van az aminek a jobb oldalán kéne lennie ,gondolok itt a hüvelykivető nyílásra stb...
    Plusz egy csomó olyan grafikát látok a játékok csomagolásán ahol ugyanez a helyzet: a csávó jobb kézzel fogja a markolatot de a hüvelykivető a belső oldalon van.
  • kiskorúbézoltán #8268
    Néhány szép kép pisztolyokról tüzelés közben itt .
  • ghost cb
    Lejött. Én is fizetnék azért, hogy pocsékolhassak egy kis lőszert így. :)
  • ghost cb
    A lap nem található.
  • Zs0lt1
    Mókás kis videó, ammo pocsékolásról :-))
  • ghost cb
    Thx!
  • [NST]Cifu
    Ezt sem fogom sose megérteni, úgy saccra hány M16/M4 változat lehet rendszerbe az amerikai fegyveres erőknél? :))))
  • traXion
    Szerintem az SR-16 az M4A1RIS-hez hasonlítható legjobban. :)
  • traXion
    thxvm :D
  • [NST]Cifu
    És miben különbözik az SR-16-tól? Annyi, hogy RIS, és kakuk?
    Mondjuk az is elég vicces, hogy a KAC-nek nem tellik egy normális honlapra, mert EZ legalábbis szegényes...
  • [NST]Cifu
    A 'szokásos' helyekről :))

MilitaryPhotos.net fórum
    HKPro.com fórum