95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
harcu #8338 "1.: Kezdve ott, hogy sorozatlövésre képes fegyver nem lehet civil tulajdonban itthon. "
Ezt azért jelentősen cáfolja a mostani Kaliber Keserű Dealer Full Auto cikke. :) -
steweee #8337 január 16-án volt az ezzel kapcsolatos utolsó hozzászólásom, úgyhogy ilyet ne mondj hogy állandóan ezzel okvetlenkedek. de azért szálka maradt a szememben az idétlen hozzászólásaitok, veled az élen. én már rég befejeztem az erről való vitatkozást,egyrészt nincs miről, a látottak alapján most már TI is ELHIHETITEK hogy nekem volt igazam eddig is.
pl:
seaweed -2004. aug. 11. 22:40 | Privát | Válasz | #4843
Mit csodalkozol! Hisz o az aki egykezzel is megtart egy gepkarabelyt

- válasz neuro üzenetére -
-
Nos mint sejtettem, ujra megy az indiai weblap!
Nah akkor ujra!
Cifu neked foleg:
-
..egyszer mar moderaltam magam...
de csak bent kell hagynom...
Kesz vagyok ettol a tematol...szoljatok ha lecsengett....
(Kezd KURVA UNALMAS LENNI a helyi Rambo-k, okfejtegetese....1x ...2x...meg elviselem..de sokadszorra mar....grrrrr....) -
steweee #8333 nem a gatlingra mondtam, hanem az egykezzel való gépkarabélylövészetre. egy korábbi vita volt. tehát ékes és látványos bizonyítéka hogy egy kézzel is meg lehet tartani rövid sorozatoknál. azt továbbra sem mondom hogy van értelme mert célozni úgysem lehet vele pár méternél messzebbre, de nem is azon volt a vita hogy érdemes e egykézzel használni, hanem hogy fizikailag meg lehet e tartani. és mint látjuk igen -
Igen, épp arra céloztam, hogy publikus videók nem lesznek itthon. :)) -
Szivesen, az Index meg ilyen érdekes sajnos már egy ideje... :( -
Ez egy airsoft 'makett' lehet, nem eredeti AN/PVS-14... :) -
Ugytudom van valamilyen girostabilizalt "ezkoz" benne a merev lebegeshez. (Fly-by-wire elonyei!!) -
kiskorúbézoltán #8328 Ne gondold ... :)))
Születnek ám idehaza is mókás videnyók csak soha nem lesznek publikusak . :DDD -
kiskorúbézoltán #8327 Szerinted van az AH-64x-esekben valami robotpilóta a lebegéshez vagy ez csak a szobapilóták privilégiuma ? A minyók mindíg lötyögnek egy kicsit még szélcsendes időben is , de egyszer látam egy Apache lövészetet és a baromi szél ellenére úgy lebegtek mintha egy üveglapra lettek volna felfestve . -
kiskorúbézoltán #8326 No , no ! Az M-60-sal a fószer csítelt ! Be volt szorítva hónaljba !
Egy másik videnyón egy fószer viszont valóban egy kézzel vereti valami 5.56-os "megymagköpővel" (nem , a homlokom közepébe azért - megymag ide vagy oda nem kívánnám) és valóban egészen jól megtartja . Ennek ellenére még mindig azt mondom 7.62-sel nem menne még X39-el sem , SZVSZ az 5.56 a vége lehet az egykezes lövésnek . -
-
kiskorúbézoltán #8324 Cifu !
A DW manualt leszedtem , ezer köszönet érte !
Az Indexre valami rejtélyes oknál fogva megint nem tudok írni ...
-
Ki nevezte? Én nem mondtam, hogy amit linkeltem az az. Kérdeztem. -
Ja,...
Akko' mért nevezted nightvision scope-nak?
-
Nem hiszem, mert egy olyan $300-nál kezdődik és határ a csillagos ég... :( -
Ez a szar éjszaka is "lát" ?? :O -
ilyen? -
ja tényleg :S -
hát én nem tudom, azért kérdezem :)
egyébként bocs, hogy szar a kép, de nem volt jobb :( -
PVS-14? -
1.: Kezdve ott, hogy sorozatlövésre képes fegyver nem lehet civil tulajdonban itthon.
2.: Ha van is, kizárólag arra alkalmas helyen lőhetsz vele (lőtér, kivéve persze a vadászfegyvereket), itt egyik-másik videónál közút mellett, nem lezárt, nem kijelölt területen lővöldöztek.
3.: A fegyver használatával kapcsolatban is kétséges a helyzet (csőtorkolatt vonala elött tartozkodó személy, a fegyver balesetveszélyes kezelése, stb.)
Így hirtelen ennyi. -
Cifu, itt egy jó kérdés számodra. :) Mi a típusa a képen látható NightVision Scope-nak, ami az AimPoint mögött van? (bal oldali csávó)
[center] -
Mért is? -
Ez naggyon kemény!
Kösz a linket!!! -
minigun vs rx7d :-) -
Automata fegyver nem egyenlő gatling fegyver.... :P
Ezeknek a tűzgyorsasága olyan 700-800 lövés/perc, és már így is alig bírták célra tartani, a gatling azért cirka 8x ekkora erő... -
steweee #8309 na remélem mindenki látta a videókat mostanra, és azoknak főleg ajánlom figyelmébe akik ilyet :
és ilyeneket : 

mondtak mikor megemlítettem, hogy egy kézzel is lehet egy automata fegyvert tartani. itt végül is nincs rá más példa mint egy m60-as és egy hk ump .45-ös lőszerrel két nagydarab, de nem vmi erős ember kezében
-

Kár érte! -
Megszűnik a fegyvergyártás Soroksári úton
:( -

(bár a legjobb manőverek kimaradtak belőle :S) -
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Gpetyus isteníteni fog, nemrég pont ilyen videót kereset. :))
A hátraszaltó elég durva mondjuk... :)) -
Az első M4-es videónál csak néztem, hogy hány másodpercig lő már, aztán figyeltem csak, hogy drum táras :DDD -
Hat nem kell felvenni videora...itt nalunk az alfoldon, azert igen kicsi a nepsuruseg...nah persze nem azt mondom hogy nekem a feszerben, sorban allnak a karabelyok a falitarton...de ha kimesz a pusztaba a kutya meg nem hallja... ezzel megintcsak nem azt akarom mondani hogy vannak ilyenek! De lehetne! 

-
Hát nem igazán, de ha itthon csinálnál egy ilyen kis videót, minimum 5 év börtön (a létező összes, fegyverhasználatra vonatkozó jogszabály megsértése, tárgyi bizonyítékkal súllyosbítva... :))). -
Nem a jol megtermett mcdonalds reklam miatt? :DD