95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
HUmanEmber41st #8707 Sok boldog szülinapot Cifu ! és cifuatwork-nak is :) :) :) -
kiskorúbézoltán #8706 Csak át van dobva - egy kb. 50-es - tag a varrógépen szvsz ... -
Tetszik az utolson a ket szem :))) -
kosz-kosz mindenkinek! -
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! 

-
Szerintem a taktikai mellényén van egy zseb és abban van, de nagyon kicsi a kép és nem látni. -
Boldog Születésnapot! :) -
kiskorúbézoltán #8700 Most , ahogy nézegetem a képket , felmerült bennem egy apró kérdés : a második képen a srác mirt nem használ hevedertárat (rakaszt , ha valakinek úgy jobban tetszik) , ha hasra vágja magát és lő a hevederrel együtt egy rakat mocskot is be fog húzni a fegyverbe aminek - gondolom - nem kell ecsetelnem a következményeit ... Egyébként - ahogy megfigyeltem - ez tipikus ami szokás .
-
Ma már nem akarok sokat írni (nem vagyok olyan állapotban
), ezért csak pár képet pakolok be. :)
[center]
-
boldogot a szülinaposoknak ;)
(egy passzív olvasó) -
thx -
Boldog szülinapot! -
Thx! -
kiskorúbézoltán #8694 Boldog szülinapot neked is Seaweed !
-
Kosz viszont! (en se szoktam ha ez meg nyugtat) -
Ez esetben boldog szülinapot neked is! 
Valamint köszönöm mindenkinek a jókivánságokat (és ég a pofám, mert igazság szerint én sose szoktam figyelni a születésnap jelzőt, erre én most eddig kaptam vagy tucatnyi privit plusz itt a topicbani hbd üzeneteket :)) -
Szerintem csak hatásvadászat. :)
Az AAC eredetileg a légellenállás minimalizálására helyezte a hangsúlyt (pl. a "hagyományos", nyitott fegyverállások, amelyek az MH-60, UH-1, MH-47, stb. heliken vannak, zárt fegyverállások váltották fel, a fegyverek belülről irányított tornyokba kerültek, stb.), és az első 'shock-assault' helikopternek nevezte a gépét, mely 6 katona szállítására is képes volt. -
A Törökök az exportra mennek rá, a saját seregük a "sima" (öt futógörgős) ACV változatot használja, viszont a különféle APC/IFV gyártók új szokása hogy az adott alvázhoz felajállanak két-három-négy különféle tornyot, és a kedves vevő maga dönti el, hogy melyikkel kéri új játékszereit - nekik is át kell venni ezt, ha nem akarnak lemaradni.
Az ACV-SW (a lent látható) változat például most az Egyesült Arab Emirátusoknak szimpatikus. Állítólag az araboknak az a bajuk a BMP-3-al, hogy nem hátsó ajtó van, míg az ACV-SW esetén ugye a hátsó ajtó/rámpa lenyítható, és ítt tudják a katonák elhagyni a járművet. Ugyanakkor az ACV hagyományos fegyvertornyaival szemben nagyon szimpatizáltak a BMP-3 meglehetősen ütős tűzerejével, így született ez a hibrid. -
[center] -
Ezek szerint 1978 Februar 27! Nah elarulok egy "titkot"...amit nem szoktam neten hiresztelni...mert minek?!:
1978 Februar 26. 20 ora 10 perc. :))))) -
[center][b]Mosul
Baghdad
Afghanistan
Germany
Baqubah
Non-Combatant Evacuation Operation exercise (NEO) on Onslow Beach at Camp Lejeune, N.C.
Ramadi
Special Reaction Team exercise held in the jungles of Guam on Feb. 17.
-
-
Isten éltessen sokáig!
-
Boldog szülinapot!
-
Boldog születésnapot! -
kiskorúbézoltán #8682 Boldog szülinapot ifjú titán !
-
kiskorúbézoltán #8681 SZVSZ jobban jártak volna ha megveszik az alját is ... -
kiskorúbézoltán #8680 Minek egy "anti MI-24"-nek ilyen "lopakodó" kialakítás ?
-
Boldog születésnapot! -
Cnut #8678 Grat! -
Köszönöm mindenkinek!
Egyébként a 27. életévemet sikerült megkezdenem.
-
Boldog szülinapot Cifu! -
Jee Cifu! Csatlakozok előttem szólóhoz, és boldog szülinapot kívánok! :D Hányadik? -
Cat #8674 boldog szülinapot :) -
-
Mármint ezzel a képpel.
-
Mivel? Bison-al?
-
Tessék, hátha ha még nem találkoztál volna vele:
[center] -
"...es vegul kapunk egy egesz emberes harcjarmuvet.." :DD -
Fura dolgok vannak a világon: fogjunk egy török gyártmányú, az amerikai M113-on alapuló PSZH-t, az ACV-S (Armoured Combat Vehicle - Stretched), és kalapáljuk rá a BMP-3 tornyát. Ezt kapjuk: