95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • HUmanEmber41st
    Sok boldog szülinapot Cifu ! és cifuatwork-nak is :) :) :)
  • kiskorúbézoltán #8706
    Csak át van dobva - egy kb. 50-es - tag a varrógépen szvsz ...
  • Seaweed
    Tetszik az utolson a ket szem :)))
  • Seaweed
    kosz-kosz mindenkinek!
  • XCoMA
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
  • traXion
    Szerintem a taktikai mellényén van egy zseb és abban van, de nagyon kicsi a kép és nem látni.
  • traXion
    Boldog Születésnapot! :)
  • kiskorúbézoltán #8700
    Most , ahogy nézegetem a képket , felmerült bennem egy apró kérdés : a második képen a srác mirt nem használ hevedertárat (rakaszt , ha valakinek úgy jobban tetszik) , ha hasra vágja magát és lő a hevederrel együtt egy rakat mocskot is be fog húzni a fegyverbe aminek - gondolom - nem kell ecsetelnem a következményeit ... Egyébként - ahogy megfigyeltem - ez tipikus ami szokás .
  • [NST]Cifu
    Ma már nem akarok sokat írni (nem vagyok olyan állapotban ), ezért csak pár képet pakolok be. :)

[center]

• joebacsi
    boldogot a szülinaposoknak ;)
    (egy passzív olvasó)
  • Seaweed
    thx
  • ghost cb
    Boldog szülinapot!
  • Seaweed
    Thx!
  • kiskorúbézoltán #8694
    Boldog szülinapot neked is Seaweed !
  • Seaweed
    Kosz viszont! (en se szoktam ha ez meg nyugtat)
  • [NST]Cifu
    Ez esetben boldog szülinapot neked is!

Valamint köszönöm mindenkinek a jókivánságokat (és ég a pofám, mert igazság szerint én sose szoktam figyelni a születésnap jelzőt, erre én most eddig kaptam vagy tucatnyi privit plusz itt a topicbani hbd üzeneteket :))
  • [NST]Cifu
    Szerintem csak hatásvadászat. :)

Az AAC eredetileg a légellenállás minimalizálására helyezte a hangsúlyt (pl. a "hagyományos", nyitott fegyverállások, amelyek az MH-60, UH-1, MH-47, stb. heliken vannak, zárt fegyverállások váltották fel, a fegyverek belülről irányított tornyokba kerültek, stb.), és az első 'shock-assault' helikopternek nevezte a gépét, mely 6 katona szállítására is képes volt.
  • [NST]Cifu
    A Törökök az exportra mennek rá, a saját seregük a "sima" (öt futógörgős) ACV változatot használja, viszont a különféle APC/IFV gyártók új szokása hogy az adott alvázhoz felajállanak két-három-négy különféle tornyot, és a kedves vevő maga dönti el, hogy melyikkel kéri új játékszereit - nekik is át kell venni ezt, ha nem akarnak lemaradni.

Az ACV-SW (a lent látható) változat például most az Egyesült Arab Emirátusoknak szimpatikus. Állítólag az araboknak az a bajuk a BMP-3-al, hogy nem hátsó ajtó van, míg az ACV-SW esetén ugye a hátsó ajtó/rámpa lenyítható, és ítt tudják a katonák elhagyni a járművet. Ugyanakkor az ACV hagyományos fegyvertornyaival szemben nagyon szimpatizáltak a BMP-3 meglehetősen ütős tűzerejével, így született ez a hibrid.
  • traXion
    [center]
  • Seaweed
    Ezek szerint 1978 Februar 27! Nah elarulok egy "titkot"...amit nem szoktam neten hiresztelni...mert minek?!:
    1978 Februar 26. 20 ora 10 perc. :)))))
  • traXion
    [center][b]Mosul

Baghdad

Afghanistan

Germany

Baqubah

Non-Combatant Evacuation Operation exercise (NEO) on Onslow Beach at Camp Lejeune, N.C.

Ramadi

Special Reaction Team exercise held in the jungles of Guam on Feb. 17.

• Punker
  • Nyers
    Isten éltessen sokáig!
  • Sadist
    Boldog szülinapot!
  • traXion
    Boldog születésnapot!
  • kiskorúbézoltán #8682
    Boldog szülinapot ifjú titán !
  • kiskorúbézoltán #8681
    SZVSZ jobban jártak volna ha megveszik az alját is ...
  • kiskorúbézoltán #8680
    Minek egy "anti MI-24"-nek ilyen "lopakodó" kialakítás ?
  • ghost cb
    Boldog születésnapot!
  • Cnut
    Grat!
  • [NST]Cifu
    Köszönöm mindenkinek!
    Egyébként a 27. életévemet sikerült megkezdenem.
  • 42nd Intruder
    Boldog szülinapot Cifu!
  • sz4bolcs
    Jee Cifu! Csatlakozok előttem szólóhoz, és boldog szülinapot kívánok! :D Hányadik?
  • Cat #8674
    boldog szülinapot :)
  • Seaweed
  • [NST]Cifu
    Mármint ezzel a képpel.
  • Seaweed
    Mivel? Bison-al?
  • [NST]Cifu
    Tessék, hátha ha még nem találkoztál volna vele:

[center]
  • Seaweed
    "...es vegul kapunk egy egesz emberes harcjarmuvet.." :DD
  • [NST]Cifu
    Fura dolgok vannak a világon: fogjunk egy török gyártmányú, az amerikai M113-on alapuló PSZH-t, az ACV-S (Armoured Combat Vehicle - Stretched), és kalapáljuk rá a BMP-3 tornyát. Ezt kapjuk: