95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Muhahahaha :D -
Itt a másik: az USAF tervezi 144db új Predator UAV vásárlását 5.7 milliárd $-ért.
Idáig összesen 46db Predatort vesztett el a légierő (ennek nagyobbik részét nem ellenséges tűztől), amely a teljes állomány mintegy 1/3-a. Mivel egyre inkább szeretnék az UAV-okra építeni a jövőbeni alkalmazásokat, ezért a pótláson túl új Predator-ezredeket hoznak létre.
[center] -
LoL...
Az angolok vásároltak nyolc darab vadonatúj Chinook HC.3 helit, ám azok mégsem felelnek meg az angol katonai előírásoknak, igaz, a vásárlási szerződés sem tartalmazott ezekkel kapcsolatban semmit. A szépsége a dolognak, hogy pl. át kéne adniuk a fedélzeti számítógépek szoftvereinek forrását, amire a Boeing nem hajlandó (utólag). A gépek így aztán korlátozott kiképzési feladatokon túl másra (jelenleg) nem használhatóak...
[center]
Egy angol Chinook HC.2 -
Jah ok ;) Akkor en nemet Type VII-nek nezem :D -
Köszi! -
Nem viccelek :) -
kiskorúbézoltán #9066 Nézz szét itt ! -
Most viccelsz ugye? Ebbol a rendelert kepbol mit lehet szerinted kideriteni? "Type VII"-nek latszik, de akar masik 10-20 fele tengeralatjaro is lehet. -
Szevasztok!
Kérnék egy kis segítséget, valaki meg tudná mondani, hogy ez a sub melyik típus és hogy melyik évből való? THX -
Ez hatalmas.... :)))) -
katz #9062 Svájci traktor
svájci traktor 2 -
jáá volt régebben egy amelyik az orrára állt:D nekem az tetszett a legjobban:D -
Cnut #9060 teccik ez a gép! -
azt a kevés füvet is kitapossák a barmok :) -
Izraeli hadgyakorlat:
[center]
-
tavaly vagy tavaly elött volt. -
Tudtommal lehet sportcélből is használni, agyaggalamblövészetre.
Kimondtad a varázsszót: sportcélból. Én a vadászfegyvereknél soroltam fel, ott érvényes a 3 lőszeres korlátozás. -
Hopp, pardon, köszi a kiigazítást, hamu a fejemre és elnézést mindenkitől, akit megtévesztettem...
-
-
kiskorúbézoltán #9053 Átlag 2 havonta már , remélem nem akarják fokozni ...
-
Amugy is van loveszetetek evente nem? -
kiskorúbézoltán #9051 Na egy olyanért adnék annyit de ami időbe és pénzbe kerülne a hozzávló körítés (tanfolyam vizsga stb) , köszönöm inkább nem , annyira azért nem érdkelnek a fegyverek , hogy végigcsináljam és kifizessem ... -
katz #9050 "Sörétes vadászfegyver: öntöltő, tárja maximum 3 lőszert fogadhat be"
IZMASH Saiga 12-t is lehet idehaza kapni (~80k, olcsobb, mint a CO2-s Junkers-3) és ahhoz van akár 6/8/10-es tár is. Tudtommal lehet sportcélből is használni, agyaggalamblövészetre. -
Kössz!
Sejtettem ,hogy elsősorban a pénz miatt állították le. -
Gugli?
http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/comanche_040224/
-
Hát én sajnálom a Comache-ot. Szép helikopter lett volna. Miért is függesztették fel? -
Jolerted, de nem minden allamban.
Felfuggesztettek mar joideje, vege konyec. -
Akkor most amcsiban lehet automata fegyvert kapni ha jól értem. Jól értem?
Más:
A Comanche project még létezik vagy már fefüggesztették? -
Akkor nincs mas mod, mint tenyleg ultragazdagga kell valnom, es majd megyunk a jueszejbe a rancsemre lovoldozni...nah ot lesz am minden ami "szem-szajnak ingere"... 

De lehet sokkal egyszerubb lenne politikusnak menni es megvaltoztatni a magyar fegyvertorvenyt
-
Doh
-
Bocs Cifu! Ki kell hogy javítsalak (így suliból unatkozom)
Maroklővegyver:
Olyan lőfrgyver amelynek a csöve nem haladja meg a 30cm hosszúságot vagy amelynek a teljes hossza nem haladja meg a 60cm-t. és offkorsz "és amely nem képes a sorozatlövésre."
Tod most tanultam.:) -
Miért ne lehetne??? -
Persze, minden maroklőfegyvert, amelynek csöve nem éri el a 20cm-et, a teljes hossza a 40cm-et, és amely nem képes a sorozatlövésre. -
H&K USP Match-et lehetne Magyarországon sport célra használni? -
Jó, ez már kapcsolatok kérdése, tény. :)) -
Akkor fog szívni vele, ha megint el kell vinnie vizsgáztatni (5 vagy 10 évre adták meg val'szeg neki), márpedig elöbb-utóbb el kell vinnie... -
fater-nak viszont qrva sok ismerőse és volt betege van ergó az egész országban tud simán menni vadászni :) -
1 haver átaalkítatta nem öntöltőre, levizsgáztatta, aztán visszalakítatta :) -
A 'legalja' értelmezése itt, hogy ez a belépő lehetőség, én is ilyen státuszban vagyok. :)
Viszont egy VT tagjának sokkal szélesebbek a lehetőségei, 'elitebb' a vadászhierarchiában, bár ez a része azért annyira nem fog meg. :)) -
"A legalja lehetőség, ha bérvadász vagy, ekkor csak meghívásos / invitálásos alapon vadászhatsz, illetve lehetsz vadásztársaság tagja is (ez elég zűrös, nem térnék ki a részletekre)."
fater ez :) és nincs vele semmi zűr, nem kell tagdíjat fizetni stb.....