95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Muhahahaha :D
  • [NST]Cifu
    Itt a másik: az USAF tervezi 144db új Predator UAV vásárlását 5.7 milliárd $-ért.

Idáig összesen 46db Predatort vesztett el a légierő (ennek nagyobbik részét nem ellenséges tűztől), amely a teljes állomány mintegy 1/3-a. Mivel egyre inkább szeretnék az UAV-okra építeni a jövőbeni alkalmazásokat, ezért a pótláson túl új Predator-ezredeket hoznak létre.

[center]
  • [NST]Cifu
    LoL...

Az angolok vásároltak nyolc darab vadonatúj Chinook HC.3 helit, ám azok mégsem felelnek meg az angol katonai előírásoknak, igaz, a vásárlási szerződés sem tartalmazott ezekkel kapcsolatban semmit. A szépsége a dolognak, hogy pl. át kéne adniuk a fedélzeti számítógépek szoftvereinek forrását, amire a Boeing nem hajlandó (utólag). A gépek így aztán korlátozott kiképzési feladatokon túl másra (jelenleg) nem használhatóak...

[center]
    Egy angol Chinook HC.2
  • Seaweed
    Jah ok ;) Akkor en nemet Type VII-nek nezem :D
  • Zsolo007
    Köszi!
  • Zsolo007
    Nem viccelek :)
  • kiskorúbézoltán #9066
    Nézz szét itt !
  • Seaweed
    Most viccelsz ugye? Ebbol a rendelert kepbol mit lehet szerinted kideriteni? "Type VII"-nek latszik, de akar masik 10-20 fele tengeralatjaro is lehet.
  • Zsolo007
    Szevasztok!
    Kérnék egy kis segítséget, valaki meg tudná mondani, hogy ez a sub melyik típus és hogy melyik évből való? THX
  • [NST]Cifu
    Ez hatalmas.... :))))
  • katz
    Svájci traktor
    svájci traktor 2
  • Bucser
    jáá volt régebben egy amelyik az orrára állt:D nekem az tetszett a legjobban:D
  • Cnut
    teccik ez a gép!
  • Punkerwork
    azt a kevés füvet is kitapossák a barmok :)
  • [NST]Cifu
    Izraeli hadgyakorlat:

[center]

• Punker
    tavaly vagy tavaly elött volt.
  • [NST]Cifu
    Tudtommal lehet sportcélből is használni, agyaggalamblövészetre.

Kimondtad a varázsszót: sportcélból. Én a vadászfegyvereknél soroltam fel, ott érvényes a 3 lőszeres korlátozás.
  • [NST]Cifu
    Hopp, pardon, köszi a kiigazítást, hamu a fejemre és elnézést mindenkitől, akit megtévesztettem...
  • Seaweed
  • kiskorúbézoltán #9053
    Átlag 2 havonta már , remélem nem akarják fokozni ...
  • Seaweed
    Amugy is van loveszetetek evente nem?
  • kiskorúbézoltán #9051
    Na egy olyanért adnék annyit de ami időbe és pénzbe kerülne a hozzávló körítés (tanfolyam vizsga stb) , köszönöm inkább nem , annyira azért nem érdkelnek a fegyverek , hogy végigcsináljam és kifizessem ...
  • katz
    "Sörétes vadászfegyver: öntöltő, tárja maximum 3 lőszert fogadhat be"
    IZMASH Saiga 12-t is lehet idehaza kapni (~80k, olcsobb, mint a CO2-s Junkers-3) és ahhoz van akár 6/8/10-es tár is. Tudtommal lehet sportcélből is használni, agyaggalamblövészetre.
  • Adam II
    Kössz!
    Sejtettem ,hogy elsősorban a pénz miatt állították le.
  • Seaweed
    Gugli?
    http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/comanche_040224/
  • Adam II
    Hát én sajnálom a Comache-ot. Szép helikopter lett volna. Miért is függesztették fel?
  • Seaweed
    Jolerted, de nem minden allamban.
    Felfuggesztettek mar joideje, vege konyec.
  • Adam II
    Akkor most amcsiban lehet automata fegyvert kapni ha jól értem. Jól értem?
    Más:
    A Comanche project még létezik vagy már fefüggesztették?
  • Seaweed
    Akkor nincs mas mod, mint tenyleg ultragazdagga kell valnom, es majd megyunk a jueszejbe a rancsemre lovoldozni...nah ot lesz am minden ami "szem-szajnak ingere"...

De lehet sokkal egyszerubb lenne politikusnak menni es megvaltoztatni a magyar fegyvertorvenyt
  • Seaweed
    Doh
  • JohnnySmith
    Bocs Cifu! Ki kell hogy javítsalak (így suliból unatkozom)
    Maroklővegyver:
    Olyan lőfrgyver amelynek a csöve nem haladja meg a 30cm hosszúságot vagy amelynek a teljes hossza nem haladja meg a 60cm-t. és offkorsz "és amely nem képes a sorozatlövésre."
    Tod most tanultam.:)
  • JohnnySmith
    Miért ne lehetne???
  • [NST]Cifu
    Persze, minden maroklőfegyvert, amelynek csöve nem éri el a 20cm-et, a teljes hossza a 40cm-et, és amely nem képes a sorozatlövésre.
  • Sadist
    H&K USP Match-et lehetne Magyarországon sport célra használni?
  • [NST]Cifu
    Jó, ez már kapcsolatok kérdése, tény. :))
  • [NST]Cifu
    Akkor fog szívni vele, ha megint el kell vinnie vizsgáztatni (5 vagy 10 évre adták meg val'szeg neki), márpedig elöbb-utóbb el kell vinnie...
  • Punkerwork
    fater-nak viszont qrva sok ismerőse és volt betege van ergó az egész országban tud simán menni vadászni :)
  • Punkerwork
    1 haver átaalkítatta nem öntöltőre, levizsgáztatta, aztán visszalakítatta :)
  • [NST]Cifu
    A 'legalja' értelmezése itt, hogy ez a belépő lehetőség, én is ilyen státuszban vagyok. :)
    Viszont egy VT tagjának sokkal szélesebbek a lehetőségei, 'elitebb' a vadászhierarchiában, bár ez a része azért annyira nem fog meg. :))
  • Punkerwork
    "A legalja lehetőség, ha bérvadász vagy, ekkor csak meghívásos / invitálásos alapon vadászhatsz, illetve lehetsz vadásztársaság tagja is (ez elég zűrös, nem térnék ki a részletekre)."

fater ez :) és nincs vele semmi zűr, nem kell tagdíjat fizetni stb.....