95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kiskorúbézoltán #9232 Én egy kicsit másképp látom ezt a dolgot .
Először is nem a páncélosok mennek elöl , hanem a felderítők . Ha őket egy kicsit megtépik az már nem jó a támadó számára , ha egy kis mélységet is adnak a vonalnak és kombinálják robbanó és nem robbanó műszaki zárakkal akkor az komoly akadály lehet . A tüzérségi tűzzel való átjárónyitás pedig rendkívül lőszer és időigényes , nem beszélve arról , hogy a végrehajtó egységek felfedik magukat és a kifelé menő cucc mellett meg fognak jelenni a bejövők is ...
Mindezek mellett lehet , hogy hosszabb távon olcsóbb a robotok használata az embernél , de ezt csak hasraütve mondom . -
Ez már nagyon politika. De én két lehetőséget látok:
1.: Japán + USA ill. Kína + EU (miután az EU-nak nincs egységes külpolitikája, ez reménytelen)
2.: Európa hátradől, és éles hangú békéltető szónoklatokon kívűl nem fog beavatkozni. -
Azért én némi kétséggel fogadom ezt a dolgot. Azt még megértem, ha megfigyelőrendszert telepítenek. Nade robotokat géppuskával? Könyörgöm, azok ott páncélosokkal fognak jönni, ráadásul előre tudni fogják, hogy mire számíthatnak (egy ilyen védelmi rendszert egy tüzérségi zárótűz pillanatok alatt semlegesíthet). Bár az is igaz, hogy még nagyon a program elején járnak... -
steweee #9229 olyan géppisztolyokról tud vki leírást fényképpel, ami az alábbi kritériumoknak megfelel:
kis méret (pl:mac-10, skorpio), tehát egy hk mp5 már nagy, nem kell fix tus, de legyen kihajthatós/kihúzhatós válltámasza
nagy tárkapacitás (min 20 lőszer) vagy duplatárral szerelhető
9mm para lőszert tüzel, vagy több lőszertípusra átalakítható legyen(akkor úgyis tudja a kilences parát)
szerelhető legyen a cső alá fogantyű, és ha lehetséges rögzítés red dot-nak.
na hát ez elég igényes megközelítés, bár az új nagyobb drága fegyvereken ez mind megtalálható, de éppen hogy a kicsikre lennék kíváncsi hogy létezik e ilyen -
A lényeg, hogy minnél messzebb legyen.. Kérdés ki mellett fog az Eu lándzsát törni?? A nagyon jó export területnek számító Kina vagy a nagyon erős importőr Japán mellett??? -
Szvsz ez tiszta politika, mi köze hozzá Kínának, hogy Japánban mit oktatnak, vagy egy történelemkönyvben mit nem? Ráadásul emlékezzünk csak, itt, nálunk is bizony ki-ki hagytak dolgokat a történelemkönyvekből nem is olyan régen.
Ami azt illeti, én is úgy látom, hogy a "háborús" zóna éveken belül át fog helyeződni a közel-keletről Ázsiába... -
kiskorúbézoltán #9226 Vagy csak én vagyok lemaradva ???
-
kiskorúbézoltán #9225 Hmm , nem is hallottam még erről az oldalról , de jónak néz ki .
Sok sikert hozzá !
-
Tomcat #9224 Dél-Korea bekeményít : felfegyverzett határőr robotok 2011-re?
Végülis semmi extra, csak egy kisebb szösszenet.
-
huhh még azelőtt reagáltam rá, hogy elolvastam volna a cikket, a címből meg kicsit félreértettem a dolgot...
így elolvasva tényleg nehezen érthető, hogy miért ilyen erőszakosan reagáltak rá -
hát ha kötelező tantárgy lenne itthon a román történelem, akkor azért itt is lenne balhé rendesen -
Cat #9221 Tojással vonultak a japán konzulátus ellen Dél-Kínában
érdekes ez a dolog, hogy állítolag a japán történelemtanítás miatt vannak a tüntetések
el tudnátok bármilyen tüntetést képzelni mondjuk magyarországon egy román történelemkönyv miatt, vagy lengyelországban, egy német könyv miatt? Annyira nyilvánvalóan és egyértelműen felheccelték, vagy más módon befolyásolták ezeket az embereket, mégpedig a kinai állam...
A korábbi fegyverkezésbe kezdett japán cikkből kiindulva nagyon gázos lesz a helyzet egy évtized mulva
nem örülök -
kiskorúbézoltán #9220 nm :) -
Thanatos #9219 meg esetleg bf style gameknél felszerelhető gépek (pl repülő átépités a hangárban, esetleg előr e beálittot config pack-os modszerrel)
durva lenne :) -
Thanatos #9218
jólenne, bármelyik gameban elviselném iylesmit... :)
-
-
Ilyen téren volt jó az Infiltration. Jobb egérgombal egy pillanat alatt magad elé emelhetted a fegyvert (ahogy az OFP-ben a 'V' csinálta), oszt hajrá. :) -
nagyon is értem mit mondasszŰ:D Ebben egyetértünk, csak a számítógépes környezetben kell az a célkereszt:) AA-ban ami volt az nekem nem tetszett mert szarul volt megcsinálva... AA-training lőtéren bohóckodtam rengetegszer volt, hogy ott volt a lyuk a célon és úgyvette, hogy nem találtam...az ilyenek húztak fel AA_ban meg a sok csíter:D Úghogy nálam AA ahányszor felkerült 1-2órán belül le is jött:) Viszont OFP mai napig a legjobban el van találva ilyen téren....
Persze csak számítógépes környezetről beszéltem.
Életben tiszta sor, hogy váállhoz emelve közlekednek mert nincsennek scriptelt fegyver és karhosszok, hanem úgy hajlítja ahogy akarja, vagy egy- egy pillanatra lejjebb is húzhatja magát annyira amennyire akarja szóval csak arról beszéltem, hogy virtuális környezetben amíg nincs teljesen flexibilis környezet és emberi mozgásmodell addig szerintem butaság lenne célkereszt nélküli game-t csinálni:) -
Köszi ismét! ;) -
A valóságban is így van többé-kevésbé, ezért találták ki CQB-ra a Red Dot és a hologramos célzóberendezéseket. Viszont így, hogy nem hajolsz rá az irányzékra, még csak a közelébe se lőnél a célnak.
Tegnap a lőtéren poénkodtunk egy kicsit, hát CZ-75-el 25 méterről a kispuska (4a) táblát (ami úgy 25x25cm-es) alig találtuk el (állva, két kézzel fogva a fegyvert), amikor meg az egyik srác csípőből próbált lőni (Dirty Harry ;)) akkor az 5 lövés szana-szét ment (kb. 7 méterrel elötte csapódott a talajba az egyik, de volt, amelyeik meg kb. 2 méterrel ment a cél fölé...). -
kiskorúbézoltán #9212 Nekem megfelel ahogy mostanában csinálják (OFP , AA:O , stb ; a Vietcong-ban elbaxarintották szvsz) .
Nem vagyok ugyan szagértő de szerintem a valóságban sem közlekednek úgy , hogy állandóan az irányzékba bámulnának , bár ki tudja ... -
Egy távirányított, út mellett elrejtett bomba eredménye. A személyzetből két fő meghalt, négy megsérült. Ez Jan. 10.-én történt, és egy másik Bradley négy nappal korábban szintén bekapott egy ilyen IED bombát, ott viszont a 7 fős legénység odaveszet mindenestül.
Hiába, az ERA-t nem ilyesmik ellen tervezték... -
kiskorúbézoltán #9210 Azt mondja megfogja a PG-9-est (ezt használja a BMP-1 Grom-ja ill. az SzPG-9 is), a másikat sajnos nem értem . -
Az igazi gond az ezzel a No célkereszt dologgal, hogy nem igazán tudod a 2d-ben megvalóstani, hogy a no celkereszt mellett valósághű legyen a célzás (szerintem) tehát vagy úgy kell közlekedned mindig, hogy vállhoz van emelve a fegyver és párhuzamosan látsz rá a fegyverre meg a célzógömbre de így a mélységet nem igazán tudod érzékelni ergó állandóan beakadhatsz minden szarba:D Ez szigorúan csak szerintem de elég is az off:) -
jól látom hogy hiányzik a hátuljából a fele? Vagy csak a szemem játszik velem? -
Gyönyörű
-
[center] -
Ez a 'Kaktusz' ERA, a Kontakt-5 utódja, a BMP-3-on kívűl a T-12UM1 'Black Eagle' hk.-n tünt még fel, de megvásárolható a T-80-hoz, a T-84-hez, stb.
Állítólag ez az orosz ERA-k jelenlegi csúcsa.
[center]
Kaktus ERA BMP-3M lövészpáncéloson.
Közben megtaláltam a lenti kép teljesebb változatát is. -
Hát ilyen szinten sajnos nem nagyon van, de például anno az Infiltration olyan volt, hogy te szerelhetted fel a fegyvered teljesen, pl. az M16-osra 4x vagy Red Dot irányzékot szerelhettél, gránátvetőt rá, a sörétes puskára fegyverlámpát, a P90-re Red Dot, Lézerirányzék, hangtompító, stb.
De volt egy populárisabb CT vs. T játék is, azt hiszem TS-CO vagy mi volt a neve, és Quake 3 mod volt, ott pl. vehettél akár szuronyt is az AK-ra vagy az M4-re. :D -
kiskorúbézoltán #9203 Már csak abból gondolom , hohy a "Kontakt" sorozat kisebb volt nem ? -
kiskorúbézoltán #9202 ERA lenne ? Nem nagy annak egy kicsit ? -
Melyik játékban van ilyen? :O -
Köszi! 
Tehát akkor a III., IV., V. és VI. végű szövegek az ERA téglák változatai lennének? -
Ez is a játék "popularista" beállítása miatt van. A legjobb az lenne, ha mi "szerelhetnénk" össze az MP5-ösünket, ugye cswak tűzváltóból van pár fajta (0-1-3 (ilyen van a játékban), 0-1-2, 0-1-30, 0-1-3-30, stb.)...
Az ilyesmikkel tudok órákat elpepecselni a játékokban... ;)) -
kiskorúbézoltán #9198 Hogyan lehet magyar bill-el cirilt írni ?
Egyébként D3 (DZ?) blokkokról ill. különbörő változatairól ír meg valami "védőrács"-ról(???) , de semmi adat . Seaweed az ekrán rács vagy ernyő ? -
Yepp, az tényleg hiányzik, esetleg az Infiltration-hoz hasonló módon nem is lenne célkereszt... bár akkor a játékosállomány fele alapból otthagyná. ;) -
Maximalista vagyok, tudhatnád. ;))
-
[center]
BMP-3 éleslövészet, jól néznek ki az előrefele repkedő hüvelyek. ;)
Van jó oroszos köztetek? Kiváncsi lennék miket írkálnak ezen a képen. -
Játsz Armyval! Ott mindig a legrosszabb pillanatban tud bedögleni a fegyver :D
Én legjobban azon lepődtem meg, hogy az MP5-ön csak 3-as burst és 1-es lövés van :( Na de a többit majd inkább a Swat 4 topikba :) -
kiskorúbézoltán #9193 Micsoda problémáitok vannak ... :DDD
Én annak is örülnék ha végre megjönne a full végre . Egyetlen dolgot hiányolok belőle igazán a normális irányzékot , ami egyébként kezd elterjedni szerencsére .