95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
MuldR #11001 Nem ugyanolyan bakancsunk van?:)
Nekem anno mint Angol ejtoernyoskent adtak el, de mindenki mas mint US ejtoernyos vette.
Igazan nem erdekel, mert ahhoz hogy authentikus legyen leginkabb egy ilyen kellene:
http://www.uscav.com/productinfo.aspx?productid=7689&tabID=1&categoryID=84&pos=61
Na hat erre nincs penzem.
Kevlar nekem se kellene a PASGTbe. Ugyanugy kellene mint az angol golyoallo. Polifoam van benne :) Konnyebb es AS/PB golyo ellen eleg.
72$ az sok, es meg at is kell szallitani 2 kontinensen. Valami olcsobb megoldas kellene. -
nem is! -
-
Ááh, dehogy váltok, csak valaki azt mondta, hogy a bakancsom brit gyalogsági, de eddig csak ez a kép bizonyítja...
Nekem a WGC-ről van a MOD body armor-om, és rászerelve a cuccokat van kb. 5 kg, tehát nem hiányzik bele az acél, meg kevlar réteg.
Cifu te tudsz erről valami infót, használta/ja-e valamelyik amerikai alakulat? És hogy milyen a védettsége, stb.? Amikor rákerestem szinte csak a guarder-t dobra ki találatnak a google, -guarderrel sem volt túl sok szerencsém... Gondolom a MOD az a Modulart jelenti, viszont konkrét típusra nem találtam utalást, az meg nemigazán konkretizálja, hogy a molle féle felfüggesztményeket lehet rátenni. -
katz #10997 Azon kívül hogy mekkora marhaságokat irsz?
-
MuldR #10996 Ghost:
Csak nem atvaltasz US rol Brit felszerelesre?:)
En annak orulnek, ha az Angol golyoallomat US PASGT vagy US repeszallo mellenyre tudnam cserelni, csak sehol sem kaphato. Na meg az M16 os alcazasa is most lesz lecserelve angol tereprol US woodlandra. Az azert stilusosabb lesz:) -
Mi a baj? -

-
Erre találták föl a rakétát! Meg a sugárhajtóművet. -
Khmm... milyen tömegű lesz az a lánctalpas, és mekkora lesz a sebessége? ;) -
Ooh, htx!4 -
Ezt a T-500-ast is megcsinálhatnák légpárnásra, nem kis feltűnést keltene a vizen. Bár ahogy elnézem, még kájhának is használható, vagy "trójai" falónak! -
Hát, én megoldanám lánctalpakkal! Kellenek rá lánctalpak.
Valami cápabőrös cikk volt itt sg-n hogy cápabőrből készült úszógumiban a gyerekek lehagyják a legjobb úszókat is, mert az ellenállást csökkenti, vagy mi. Na olyannal bevonnám a lánctalpakat, és már nem is lenne akkora akadály. -
Nem is akarja elengedni az üveget! :-) -
Visszavonulás!!!! Vagy vmi csatakiáltás.
T-500, a terminátor első prototípusa:
Ilyen cuccban sem száll metróra a katona:
[IMG]http://www.tornado-airsoft.ch/Shop/assets/big/WT-Chest-Rig[1].jpg[/IMG] -
Az elsőre:
Griffon légpárnás járőrhajó, melyet a Britek használnak Irakban. (ilyen volt a legitóbbi James Bond filmben is, de szárazföldön csak sima felületen használható, ezért szép kis talajmunkára volt szükség, mielött a látványos üldözös-jelentett felvehették - a Griffon ugyanis igazából inkább a vízre szánt jármű, amely a partra azért kimászik még, de az egyeletlen talajt már nem szereti...)
Itt egy másik kép az egyikről.
A második kép egyértelműen propaganda fotó... -
Ez azért elég megtévesztő kép. Nézzétek a katona kezét! Itt azt láthatjuk, hogy tépi ki a kissrác kezéből a vizet. :-)
-
Milyen gépek ezek :-)))
-
Tessék, itt találsz kismillió képet, remélhetőleg akad közöttük olyan, amit keresel. ;) -
-
ricsidi #10981 Attól még jó a topik.Ha nincs ez a baki sose megy fel a pulzusod!
-
nah oks...np! (csak nem reagaltal aztan azt hittem hogy megiscsak nekem cimezted...)
-
ricsidi #10979 Mellé klikkeltem a névnek.Mellé ment. Sorry ember! -
Thanatos #10977 félrelinkelte -
...volt itt valami... -
Thanatos #10975 hő nem hivatásos asszem, max szakkontár :) -
Sok képet keresek brit katonákról (nem páncélosok, nem helikopterek), lehetőleg wc gyakorlóban. Tud valaki linket adni?
Csak amcsi fotók közt találtam 1-2 britet, azt is az "öbölből"... -
ricsidi #10973 Nos. Bár még nem lőttek rám, de nekem már majdnem kellett lőfegyvert használnom. Ösztönösség nélkül. Bár nem ismerlek és nem tudom ki vagy és mit csinálsz.(tehát vagy hivatásos vagy, vagy szakbarbár)"valószínűleg te is olyan ember lehetsz, akinek mindegy mit tanítanak a ritkán előforduló veszélyes helyzetek megoldására,akkor is ösztönből fogsz cselekedni." DE EZT KIKÉREM MAGAMNAK!!!
-
A "nemjutazeszembe semmifrappans"-ra. Na mind1.....:D -
..es az hogyan jon ide? :D (en nem tudtam amugy) -
Tudjuk, de nem gondolod hogy ez egy kissé OFFtopic??
-
Ez az a telefonos izé lett volna, amikor a csóka felhívta a tudakozót..... -
Nadegyerekek, hagyjátog abba!
-
-
-
"Hanyas vagy te disznó???!!!"
-
Meg amugy is...jovok itt mingyart egy hadseregnyi lovacskas smile-al aztan jol rendberakjuk az orcadat te...teee.../nemjutazeszembe semmifrappans/
-
Nincs semmi..nem baszogatlak..ha azt tennem tuti megerezned 
Beke legyen mar..csak nem tudtam kihagyni a feldobott ziccert
-
Hiába baszogatsz baz+....
Nem a "download" goNb linkét raktam be,hanem a lapét ahonnan Lindúl a töltés...
De ha Lbasztam,mi van ?
F@sz kivan már... -