95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Duck Dodgers #11123 Micsoda mókás dolgokat találnak ki odaát :
M150 Penetrating Augmented Munition (PAM)
The PAM replaces 200lbs of C4, and decreases volume from 4,500 cu. in. to 400 cu. in. It reduces mission time from 3+ man-hrs to 2 man-mins, and requires only one person to defeat each target vs. seven people using conventional explosives.
A többi itt . -
A Brezsnyev-féle távirányítású pártfunkcionáriusok shocktrooper változatai. A kitüntetések nagyszerűen működnek golyóálló mellényként, és megakadályozzásk, hogy egy erősebb szél elfujja őket.
Egyébként Észak-Koreai veterán tisztek. ;) -
Duck Dodgers #11121 Még nyugatabbra - "a nagy lavóron túl" - viszont ugyan ez a helyzet 10-15 év után úgy néznek ki az amik is mint egy orosz tábi .
-
Beléptek a kínai kommunista pártba :P komcsiknál nagy divat volt ez a kitüntetés osztogatás. Zsukovnak is majd leszakadt az egyenruhája tőlük. Míg nyugaton ezt megoldották egy-egy vaskereszttel, vagy viktória-kereszttel :P Gazdaságosabb megoldás :) -
Thanatos #11119 koruk alapján ránézésre simán lehet..., még az időszámitás elötti háborukba :PPP -
Biztos ez a kínai golyóállómellény :) -
katz #11117 vagy csak 10 deka a sok szinezett fröcsöntött műanyagdarab :D
Mi ez kínai vagy észak kóreai? -
Ezek mire kapták a kitüntetéseket? Mert a háborúban olyan hősiesek volnak? :D -
lehet vagy 10 kiló a sok aranytól :D (rapper niga style) -
Thanatos #11114
-
Cifu ezt elemezd plz :)))
-
katz #11112 Van ám Privát Üzenet funkció is a fórumon, nem muszály Off topicolni és itt anyázni. (ez vonatkozik a többiekre is) 
-
harcu #11111 LOL, bakker, komolyan mondom, felvidítottad a napomat.
Először azzal, hogy el kellett gondolkodnom, mi az az " égőtől túlfutott" hozzászólás, de aztán leesett, hogy nem fókabél, hanem főkábel. Aztán meg azzal, hogy olyan szerény arccal és higgadtan, kultúrálta reagáltál a dologra (gondolom, ahogy mindig szoktad). Köszi a kellemes perceket.
"Magyarazkodni nem fogok hogy miert vagtam be a jetflyrol az iromanyt"
Pedig erre kíváncsi lennék. :) -
ez eddig normális alfórum/topic volt lehetőleg maradjon az is, és mellőtetek az anyázást plz. -
#11105 -
Mi a problemad?! Velemenyem szerint rendesen kulturaltan lerendeztuk/megbeszeltuk a temat...es nem en jovok arcoskodva hogy ez mekkora tre hsz volt!
De ha mar az ember a velemenyet se mondhatja meg rendesen, mikozben egyesek segge ki van nyalva az sg-n, mikozben anyaznak, arcoskodnak, fikaznak, tragar szavakat hasznalnak (legtobbje nem ebben a topicban halistennek, hanem ala sg amblock), mindennemu buntetes nelkul...sot meg egyes moderatorok tapsikolnak is hozza....hat legyen...szarok az SG-re! Csinaljatok beltenyeszetet! -
Rad is vonatkozik a #11102 utolso ket mondata! -
-
....
-
Te mirevered?! -
Szvsz a Nihon Kaigun-ra gondolsz. De ott eléggé érdekes dolgokat hoznak össze (pl. a Bismack páncélzatának minősége "Very good", míg a King George V.-é "Best in the World")...
Szvsz nem igazán lehet erre adni... -
"Azért ez durva, hogy ez az ultragagyi hoax is be tudott kerülni ebbe a topicba. :("
Uristen! Megszolalt maga az elsoszamu szaktekintely! Nah hagyal logva! Nem szallok vitaba egy egotol es nagyratartastol tulfutott hozzaszolasal! Megha az szemmel lathatoan provokacio is....
Magyarazkodni nem fogok hogy miert vagtam be a jetflyrol az iromanyt. Nekem uj volt meg ha hoax is volt...en nem jarok hulyepunkgyerek oldalakra hogy x eve ismertem volna.
Tema lezarva, elkonyveltuk hogy fake es slussz passz! Nem kell itt arcoskodni, szerintem arra senki sem vevo...es nem is majneklajne-egoszajtomom vagyunk!
-
harcu #11101 Volt ilyen vitánk? Na mindegy:)
A német csatahajókról még annyit (mert a Bismarck és a Tirpitz szerintem bőven az volt), hogy a páncélzata Wotan acélból készült, aminek a keménysége, azaz ellenállóképessége jobb volt, mint pl. a briteké, ezért lehetett vékonyabb is. Valamelyik szájton van arról egy cikk (talán a warships.com-on), hogy melyik csatahajó volt a legjobb, és ott talán az Iowa osztályt hozták ki győztesnek, fegyverzetet, páncélzatot, radart, és sokminden mást figyelembe véve. -
harcu #11100 Azért ez durva, hogy ez az ultragagyi hoax is be tudott kerülni ebbe a topicba. :(. Az már százezerszer elhangzott, hogy anyahajó, mint olyan, már nem létezik. Hasonlóan a kb. vele együtt kimúlt páncélos cirkálókkal. Az első verziója a NÉMETből átfordított szövegnek még durvább volt, ott még kereszthajók is szerepeltek :(. Úgy látszik, ha valahol valaki olvas egy történetet, hogy milyen marhák az amcsik, akkor azt azonnal elhiszi a többség, lsd. Citroen kölcsönzés.
Azt már csak mellékesen fűzöm hozzá, hogy a hordozó abban az évben végig szárazdokkban volt. -
Ezt hallottam vagy 10 éve....csak épp utasszállítókkal...zsal.... -
Ja sztem is inkább ritkán
-
nam gyakran... -
Thanatos #11096 hát akár..., de tudod..., ha a nagyamámnak kereke let volna akkor gurult volna... :D -
De sok igazság van benne :) akár tényleg meg is történhetett volna. -
Thanatos #11094 ajánlom mindenki figyelmébe marha jókat lehet röhögni a mindenféle urbanlegendeken :) régen ugy emléxem találtam egy még jobb alpot is de már nem emléxem a cimére :/ -
Ez egy tényleg baromi régi vicc :) Már kb 4 éve hallottam:D -
1. régi
2. hoax, egy régi viccből keletkezett, ami aztán elkezdett keringeni a neten. -
OFF
OK! Igazad van, befogom. (Kicsit jól esett piszkálódni.)
ON -
Hat ebbe ne itt menjunk bele...de a #11085-ben elszurtad a lineklest, aztan #11086-ban sikerult...aztan kiderult #11087-ben hogy nem is azt akartad linkelni! -
Hogy kell a oforumot használni?
Első olvasatra tényleg kacagtató, de ha belegondolunk elégnagy blődség. -
Khmmm hat igen lehet meg kene tanulni a forumot hasznalni :DDD
Az hogy fake konnyen lehet, mar csak az is fura ugye hogy ilyen egyszeruen es konnyen kikotyogott az allitolagos kapitany mindent...az is fura nekem hogy a kapitany radiozgat....
Nah mind 1 akkor vegyuk ugy hogy volt egy vicces koraestenk :D -
Na mindegy, ez nem jött össze. Szóval a itt http://urbanlegends.freeblog.hu/ találhattok az estre észszerű magyarázatot. -
ezt -
A rádióbeszéélgetés nincs meg? meghallgatnám eredetiben :P -
Fisterra
[IMG][/IMG]