95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
szerintem a megszokáson van a hangsúly -
A Tordas SE sportlövész szakosztályának 66 tagja van, ebből kb. 20-25 aktív (rendszeresen jár lövészetre), közülök 6-an vagyunk balkezesek. És jobb kézzel mind elég kutya módra lövünk (én mondjuk bal kézzel is, de ez mellékes:)). :) -
Van egy balkezes blues-gitáros ismerősöm, aki jobb kézzel penget (jobbkezes gitár), így tanulta meg. Nem béna.. ;] Amúgy mást jobb kézzel csinál.. -
Hmmm... szép kis barkóba... :)) -
1. A maradék 25%-ot meg rákényszeríted, hogy a bénább kezével lőjön? Ez bölcs döntés szerinted?
2. Ha valamiért bal kézzel akarja használni a jobbkezes lövész a fegyverét (pl. mert megsérült a jobb keze), akkor nem igazán van rá lehetősége... -
Ren #12120 A Small Arms c. kínai újság (ebből voltak a képek) egy másik számában van összehasonlitás a FAMAS-Steyr AUG-Type 95 hármasról és az alábbi táblázat alapján szerintem elég egyértelmű, hogy egyeslövés és full-auto van rajta:
-
"például abban, hogy csak jobb kézzel használható" :Hát az emberek 75 % jobb kezes:) MOst azért számold össze náluk van kiből válogatni:D -
Nem nyert
-
Ebből a jobb szélsőt hasonlísd a lentihez, mert a tengók fedélzetén ezt viselték. Az ünneplő egyenruha nem éppen megfelelő hasonlítási alap! -
De szemből azért hasonlít rá, így már tényleg nem :) -
De egy szép egyenruha tükrözi a hadsereg tekintélyét. -
Hát nekem ezek azért jobban tetszenek:
-
A tűzváltókar három állásúnak tűnik, eszerint valószinütlen, hogy a 0-1-3-30 megoldás létezne, valószinüleg (a képek alapján) az AK-hoz hasonló 0-30-1 tűzváltója van (0= biztosított, 1= egyes lövés, 3= 3-as rögzített sorozat, 30= sorozatlövés). A képeket köszi amúgy, érdekes látni a szétszerelés fázisait! :) -
Most csak találgatni tudnék, és el vagyok havazva, majd alaposan utánanézek. :)
De talán a J-10 kéthajtóműves módusulata? -
Hát azért úszó harckocsik. :))) -
ez úgy néz ki mint a famas -
darkmp3 #12109 Hu komolyak a képek!
-
Ren #12108 Nem tudom ez segit-e eldönteni a kérdést:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5 -
Latom fogas kerdes
-
Ezek úszni is tudnak??? -
Igen az oxigen nekem is eszembejutott a kepek lattan! Tuti hogy maskepp bepompazsolna a hajtomu! Bar lehet hogy az eredeti kulsotoltesu oxigenrendszert levaltottak belsofejlesztesure, es akkor nem kell + nagy tartaly. (ez utobbi lenne a logikus)
A manoverek kozben pedig biztos hogy irtozatosan adagolja az elektronika az oxigent
-
Most volt alkalmam megnézni a videót, hát nem gyenge! Viszont élek a pergyanuval, hogy mind a Szu-30MKI, mint a MiG-29OVT komoly mennyiségű oxigént cipel magával, mert nehezen hiszem el egyik-másik manővernél, hogy a hajtóművek nem állnának le oxigénhiány miatt. :)))
A Jordán király tudomásom szerint most csak két Il-76 tehergépet vásárolt, de valóban érdeklődik a Szu-30(MKI) és a Mi-28N után. -
A Type 95 elvileg mindhárom általános tüzelési móddal rendelkezik (egyes lövés, 3 lövéses rögzített sorozat és sorozatlövés), de legalábbis a netes források közül néhány ettől eltérően ír (egyes lövés és sorozatlövés vagy egyes lövés és rögzített sorozatlövés is előfordul).
Amúgy az SA-80-ra emlékeztet sok dologban, pl. abban, hogy csak jobb kézzel használható... -
StarFist #12102 A rögzített sorozat lövésének képességét megkapta a csúzli vagy ezt fölöslegesnek ítélték a kínai mérnökök? -
StarFist #12101 Úgy tűnik, a ferde szeműek csak a bullpup rendszerek előnyeit tanulmányozták, a hátrányait már nem. Pedig nem ártott volna.
Még mindíg nem nőttek túl a másolás korán. -
A II.vh-s német tengeralattjárósok egyenruhája sem volt szebb, továbbá egy katonai feladaton dolgozó katonának nem divatbabának kell lennie, hanem kényelmes és praktikus viseletre van szüksége. -
Sok köze nincs az M16-hoz (noha a működési elve hasonló, mint az Ak-knak és az M16-osoknak), ez a kínaiak rendszeresített kézifegyvere, az 5.8mm-es Type 95.
[center] -
Hogy lehet ilyen ocsmány KFK Rt. egyenruhát rendszeresíteni??? Ocsmány. Még mindig a 2. VH németek viszik a prímet egyenruhában nálam. Én nem bírnék ilyen kukásszerelésben dolgozni. -
Milyen fegyver van a kezében? Hasonlít az m16-ra. Valami licensz? -
Azt az alsó már láttam máshol is. Nagyon keményen néz ki :) Tiszta Madmax :) -
Kösz az infót. Mellesleg az amcsikra tényleg jellemző, hogy mindig úgy gondolkoznak, hogy náluk nem lehet veszteség és 2 tevepásztorra 3 rakétát küldenek ki. ;) -
Talalos kerdes:
-
A mig-23 video az egyetlen ami er valamit. -
Akkor sem mentség, mert a Type 81-el kapcsolatban sehol sem említik a D-10T-t. Fél óráig bújtam a netet, hátra rátalálok valamire, de semmi (ahol van is valami, csak az L7 örökséget említik). Ez biza kétváll.
Pedig amikor reagáltam, teljes lelki nyugalomba voltam a két löveg közötti rokonság tekintetében.
Na mind1, inkább elteszem magam holnapra, mielött idő elött kirobbantom a III.vh-t... :))) -
Van városi harcra való jármű. Az Izraeliek harckocsikból átalakított szörnyei. De itt megint túlzásokról van szó. Nem lehet elvárni, hogy egy Irakihoz hasonló helyzetben veszteség nélkül kezeljék a helyzetett. Az Izraelieknek sem sikerült, minden agyonpáncélzott járművük ellenére... Ahol lőnek és robbantanak, ott halottak is lesznek...
[center]
Ahczarit (T-54/55-ösből átalakított APC)
Nagmachon (Centurion alapú APC) -
kiskorúbézoltán #12090 Ha végigolvasod látni fogod , hogy ott sem biztosak a dologban . -
Vazzeg, ott a pont. Miért nem a sinodefense-nél kezdtem én is az utánanézést? 

Mi a fennérét gondoltam azt, hogy az a 105-ös löveg a D-10T továbbfejlesztése, mikor a jelek szerint végig tévúton voltam.
-
Én csak párat szedtem le, de azok nekem tetszenek. Mig-23, Su-27, T-80, T90 -
Az 1-es pontban levot nem neztem meg soha..pedig jartam arra parszor..bar anyira nem is erdekel. -
Hat hallod leszedtem a videokat 98%-uk kaki semit sem ero video..tvbol van szerintem felveve...ezert kar volt erolkodnom!