95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Meg nem mentem el...majd a heten elnezek (nem komalom az orult tomeget..az ilyen megynitokat messze elkerulom...amugy ketuccaval arrab lakok szal jo hogy ilyen kozel van ;)))) -
Seaweed voltál a Malom Centerbe? -
-
Szombaton Kecelen jártam és egy kicsit rosszalkodtam.
Én és a T-34/85. Nem bírtam kihagyni, hogy rá másszak. (én=ülőcélpont) -
Maverick 18 #12161 Sejtettem hogy ezt a címet fogja valaki írni! Azon az oldalon nagyon lassú a letöltés de valami iszonyatosan! Mit zavar téged az a lövöldözős szmájli??
-
Ezt a WoW topikban találtam, nagyon jó! olvassátok el!
II. VH, ha egy RTS játék lett volna -
Valóban. Közben megnéztem lexikonban, és valóban ebből a latin szóösszetételből jött. :) -
A segítségeteket szeretném kérni! Ebben a topicban már folyik egy ideje a vita arról, hogy mi a taktika és a stratégia, illetve hogy meddig stratégia valami és honnantól taktika. Szerintem a taktika az rövid távú végrehajtás, míg a stratégia hosszú távú tervezés. Azt nemtudom hogy én helyesen tudom e szóval örülnék ha helyreraknátok amennyiben rosszul tudom.
Viszont az is volna még a kérésem, hogy amennyiben megszületik a kérdésre a válasz, a fent említett topicba légyszi írja be valaki az eredményt, csakhogy rövidre záródjon ez a hosszú ideje folyó vita :). (Én nem lesz két hétig gépközelben, csak ezért kérem...)
Köszi!
És persze előre is:
-
http://www.patricksaviation.com/videos.php
(csak ezt a lovoldozesed nem ertem...) -
Maverick 18 #12156 Tud valaki olyan oldalt a neten ahol modern vadsázgépes videókat le lehet tölteni???Bármilyen típus érdekel! Esetleg ha több címet írtok az is nagyon jó! Köszönöm 

-
Si vis pacem, para bellum. - Ha békét akarsz, készülj a háborúra! -
Parabellum szó egyébként nem a Para, nélkül és a bellum, háború latin szavakból jött? -
Hát jah. A cikk írója biztos azt gondolta ,hogy ez a Parabellum nemtom micsoda de olyan jól hangzik. -
Bulvár...
-
Indexről:
"Parabellum típusú gépfegyver..."
Van ilyen?
Imho nincs. -
Azert orulok hogy gondolkodora fogtalak benneteket 
-
Farkaskodtam baranyborben
-
Ha a #12138 első képét rakja be, akkor könnyű lett volna, a jellegzetes beömlőnyílásról. De bennem se merült fel az Eurofighter, mert a két hátsó függöleges vezérsík megzavart. -
Ez vércsalás volt Sea
Téged ismerve én orosz gépben gondolkodtam
De igy hogy mondtad, a hasonlóság igen jellegzetes. És hogy bizonyiték is legyen, Cifu elakadt rajta, akkor én hogy jöttem vón rá?
-
Jahh de..... én meg profi vagyok nem? Nem vagy annyira rossz vazzeg, mert mindjárt elsírom magam 
-
Köszi szépen. -
TBalazs #12144 Elszabtam a linkelést...
Militari Parádé -
TBalazs #12143 Nem bizti, hogy erről halottál, de ez mosthétvégén lesz:
http://www.willysjeep.hu/prog.htm - Militari Parádé -
katz #12142 Tudtommal jövö szombaton (szept. 3) lesz, Dunaakármin. Egyik barátom megy ki, de most épp nem tudom elérni... A programm szerint elsősorban II. vh-s eszközök és jármüvek lesznek kint, illetve lesz egy egyorás (német, magyar helyörség vs szovjet felderitők T-34-el) harci játék is, korhű haditechnikai eszközökkel. -
Sziasztok!
Most hallottam, hogy a hétvégén (szombat) lesz haditechnikai bemutató valahol az országban (állítólag BP környékén). Ha tudja valaki, hogy hol és mik/kik fognak bemutatózni az légyszi írja meg.
Előre is köszi. -
LoL...
Nem is tudtam, hogy eljutott makett szintre, azt hittem a tervezőasztal és a fantáziarajzoknál tovább nem jutott, illetve átalakult Eurofighter-é. :) -
Amugy ahelyzet eleg bonyolult, vannak forrasok akik azt allitjak hogy ezert a verzioert csak a nemetek "felelosek"...de mire a makett megepult mar 3 nemzet volt benne es a neve is ACA volt...
http://www.eurofighter-typhoon.co.uk/Eurofighter/history.html
Mindenesetre en maradok a TFK-90*-nel ugyanis meg joval a munkalatok elott a nemetek papirra vetettek a terveiket...
(Mellesleg egyik forras TFK-nak masik TKF-nek irja...erdekes) -
Ugylatom tul kemeny dio volt ez...
Akkor lerantom a leplet! Ez a Eurofigter (EF2000) egyik elodjenek makettje, melyet meg a nemetek terveztek azelott hogy a Typoon program egyaltalan letrejott volna. TKF-90 neven ...
-
Amióta megvan a vadászpuskám szeretnék kijutni egy 300 vagy 600 méteres lőtérre, nem másért, csakhogy lássam valójában miben más a célzás ekkora távolságon (az elmélet egy dolog, a gyakorlat egy másik). De sajnos az idő és lehetőséghiányában eddig ez nem jött össze, pedig most nemrég is volt egy nagy távolságú kis és nagyöbű puskaverseny, de nem jutottam ki.
Amúgy ilyen szintre én már sose fogok eljutni. Ez már évekig tartó, folyamatos edzés kell, no meg nem kis mértékű elhivatottság. -
No comment... -
CK1 #12135 nemrosz :) -
NA egy kis lőgyakorlat:) EZa célll Cifu:)
Simonyi Otto az év mesterlövésze 2004 -
Az összes egyenruha, ami nem harci, terepszínű, olyan, mint valami tesco bevásárlókocsitologató köppeny. Nagy on ratyin néznek ki :) -
off:
hehe :D
http://www.airliners.net/open.file/907071/L/ -
HUmanEmber41st #12131 Vazz egészen megijedtem ettől a kínai hadseregtől..
Azért elég durva, ahogy a tankok kibukkannak a tengerből..akármilyen hülyén néz ki az egyenruhájuk, azért szerintem szemrebbenés nélkül kiirtanának minket, ha ez lenne a parancs.. -
kiskorúbézoltán #12130 Kezd bennem érni a gyanú : ez a "kínai kukásmellényes szerelések" a partraszállós képekre vonatkozik ahol narancssárga mentőmellényt viselnek a kínaiak ? -
kamov #12129 A dolog nem csak azon múlik hogy jobb vagy balkezes az illető, hanem azon is hogy melyik szeme a domináns.
Erős baloldali szem-dominancia esetén az ember ösztönösen bal szemmel céloz tehát bal vállba akarja fogni a vállfegyvert függetlenül attól hogy balkezes vagy sem. Mivel ez központi idegrendszeri sajátosság, nehezebb begyakorolni mint a gyengébb kézzel lövést, és még ez után sem szokott olyan gyors és pontos lenni a célzás mint a domináns szemmel.
Amikor a szem dominancia más mint az erősebb kéz az akkor is jól látható amikor a vállfegyver balos használatával ellentétben a delikvens jobb kézzel használja a maroklőfegyvereket, de ekkor is bal szemmel céloz.
Eygébként tényleg nem lenne nagy kunszt csinálni akínai cucchoz egy olyan tokfedelet ami lefelé téríti a kilőtt hüvelyeket...
-
Loál, erre a felső kabátra gondoltam, azt hittem az a jobb oldali. :) -
Már ez a kabát is sokkal szebb:
Tengerészetnek vannak minden országban a legszebb egyenruhái, de ezek a kínai kukásmellényes szerelések elég nevetségesek :D -
Jobb szélső is ünneplő elvileg. De akkor is lehet látni, hogy sokkal szebbek voltak. Minjárt keresek "dolgozó" egyenruhát is.