95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
GSG-9.... :) -
bszn! (legalábbis ami még maradt belöle :)) -
ugyan, énmeg csak annyit tudok ami ott a linkben volt :) -
Nah jo nem blamalom magam tovabb...
aki tud nemetul annak par cikk:
http://www.zenithonline.de/hp/archiv/texte/3_02/olympia.html
http://www.nahost-politik.de/deutschland/olympiade.htm -
Hat ezert nem volt nekem vilagos..(nemetbol tok hulye vagyok)....szal akkor lassan csak osszerakom az informaciokat....
en
-
kiskorúbézoltán #12484 ... meg , vérfürdőbe ...
-
kiskorúbézoltán #12483 Senki sem oldota még vérfürdőbe torkolt , a kudarc után hozták létre a GSG-9-et . -
A nemet GSG-9 volt a rendetrako brigad....
bocs...EN EMLEKZTEM VALAMIERT HULYESEGRE!
bocs-bocs-bocs-bocs
updtae:
kevertem egy masik tuszdramaval a szituaciot...mashogy volt...az biztos hogy a helit kilottek, es a tuszok nagyresze meghalt az akcio kozben...de most olvasok epp utana... -
Ej bazze....ez van mikor feluletes valaki...
Tokre kevertem ket jelenetet....nem az SAS oldotta meg a Muncheni helyzetet...
Ez van mikor az emeber tokre massal foglalkozik es neha idenez... mea culpa! -
Felrertesz valamit! 72.... Olimpia...izraeli sportolokat tuszul ejtik az arab tenoristak...kovetelnek ecetera meg ami szokas... jon a nemet hatosag hogy majd ok aztan rendet tesznek! Hat nem sikerul...a nagy nemet tuszmento akcioban egy kupac izraeli tusz meghal...totalis bukas nemet reszrol...
Majd jon az SAS es rendet rak! -
:)
jó, ez volt az első részletesebb leírás amit gúgli kidobott, és még nemnagyon tudom megállapítani az egyes oldalak rátermettségét
Mondjuk furcsa, hogy pont egy ilyen viszonylag balul sikerült akciót ismernek el...
(bezzeg John Clarkék hozták volna a szívdobbanásdetektort, és simán kiszabadítják az összes túszt élve, de a németek se tudják, hogy kiknek kell szólni
)
-
Pedig ha SAS-rol szol valami es vagy terrorizmusrol..akkor mindig megemlitik hogy ez az egy es azota is egyetlen "nyilvanos" (elismert, megmondott stb) SAS akcio volt a mai napig!
update: elnezve a linkelt oldalt nem is csoda hogy nem emlitik az SAS-t...szvsz nem is tudjak miaz.. [gonosz]
-
München, 72
mondjuk itt a SAS beavatkozását nem említik -
Azt tudom ,hogy itt forgat valamit ,de lövésem sem volt, hogy milyen témában. -
Jaja azok lesznek ezek. Mert német felségjelzés van rajtuk. -
kiskorúbézoltán #12474 :P(.)(.) :))) -
Thanatos #12473 hm lehet megnézem neten akkor, jó témának tűnik -
kiskorúbézoltán #12472 Köszi !
-
Ok..en se nezem..de a net is tele van vele hogy itt forgat nalunk..es hogy mirol forgat filmet... -
Itt egy eredeti 72-es kep a meghiusult nemet tuszmento akcobol "megmaradt" UH-1bol....ezutan vetettek be az SAS-egyseget...akik eleg gyorsan seggberugtak a terroristakat...
-
Thanatos #12469 őszintén emgmondom ezt a csodát ami a magyar tv-kben megy én nem nagyon nézem :) max discovery chanel és társai :) -
Miva nem neztek tv-t ne molvastok hireket?! Spielberg itt forgatja a muncheni tusztdramat 72-es olimpiarol!! Abban leszenek ezek a helik...
(Csak keress ra az incidensre es nezd meg a nemetek kilott UH-1-eseit!) -
Hehe, egy UH-1 volt az áldozat, ha jól veszem ki. :) -
Az ELTE TTK területén forgatnak valami helikopteres filmet, és tegnap este fel is robbantottak egyet, baromi jól néznek ki. Csináltam isk épet, de sajna csak telefonnal:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Nyem rossz, nyem rossz, már attól féltem ide is nekiállsz ActionGirls képeket berakni...
-
Tényleg nagyon érdekes ez engem is érdekelne. -
HUmanEmber41st #12463 Cifu lemaradt a cikkről... 

-
Kiskoru! ha mesz vele bulizni en is jovok
-
Mindenkinek kötelező darab, szerintem nagyon ott van. Aki tud valami letöltési lehetőséget a teljes filmre az szoljon privátban!Beyond te Firearm AK47/74 in CQB -
Tiger205 #12460
Lt. Col. Sarah "Mac" MacKenzie (Catherine Bell) aztatat mondja a képen:
- BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK INNEN A J.A.G.-BÓL ÉN IS NEKED, TE HUNCUT "KISKORÚ"! NEM AKAROD VELEM ÜNNEPELNI? -
Bódog szülinapot:)
(most értem haza bazz:( 1,5 óra Szegedtől Vhelyre rulez (kemény 18 kilométer))
Bazz a hídon az egyik pályát lesem aszfaltozták a másikat már szedik fel... Ááááá nem hülyék -
kiskorúbézoltán #12458 Köszönöm szépen mindenkinek ! :) -
Boldog szülinapot! -
Thanatos #12456 Bódóg Szülinapot! Piában gazdagot :) ;) -
SG Cikk
-
-
jah telleg hbd kiskorubz
-
Boldog szülinapot ! -
kiskorúbézoltán #12451 Egyszerű tudatzavar , a képből ugye megvan a link , a linkről meg a válasz a - mint rájöttem hülye - kérdésre .
-
Egyszemélyes előadás? :)
Egyébként érdekes ez az AMX-30B2, ők is több tucatnyi T-55-öst és T-62-est és legalább egy T-72-est lőttek ki a Desert Storm alatt saját veszteség nélkül - nem propagálták mégsem túl a dolgot... :)