95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
haxoror #13785 Elég törékenynek néz ki mint minden ami tud repülni
-
Nem :) ha vihar jön, leszáll a vízre, ez a izé meg nemvalószínű hogy felborul, elég széles meg hosszú. -
haxoror #13783 Szívás ha viharba keveredik bár nem tudom hogy 10 méteres hullámok fölé tud-e emelkedni. -
Ez PstOhj2000? -
THX -
Ren #13780 Te a Porsche tornyos Királytigrisre gondolsz. Ezek pedig még a "sima" Tigris Porsche féle prototípusai, amik meg is maradtak a prototípus szinten. -
A porsche Tigrisnek nam pontr a másik féle tornya volt? -
Videó egy Spike pct. rakéta gyakorlólövészetéről. -
Egy nagyon jó II.VH-s képgyüjtemény.
Pár izelítő:
[center]
"Porsche-Tiger"
"Maus" makett próbaút -
Először úgyis mindent az oroszok találnak ki :) aztán az amik megveszik és megépítik rendesen:D -
Már írtam róla egy rövid ismertető. A lényeg az, hogy az adott mérethez és teherbíráshoz képest hajtóműteljesítményhez képest igen jó volt az üzemanyagfelhasználása, sokkal kedvezőbb, mint egy repülőgépé. Éppen ezért merült fel ugye a Boeing cégnél a hasonló elven működő gigászi Pelican terv, amely nagy terhet képes nagy távolságra eljuttatni - ha megépül.
[center] -
Ezt sohasem tudtam mire is volt jó ez a gép? Azt tudom, hogy repülni csak pár centire a víztől tudott. -
brutális :) -
[center]
A KM 10 hajtóműves állapotában
A LUN robotgépet indít -
Még hányszor írod le, hogy eladta a ps2-jét a haverod műfegyverekért? :D -
katz #13770 Még egy szavazat a mellett, h érdektelen OFF, amit irsz... -
Szűkebb körben közismert, hogy az airsoft engem sem érdekel különösebben, tény, hogy nagyszerű játék, de az érintőlegesen túl szerintem nem ebbe a topicba való. Úgyhogy ha lehet, kíméljük a topicot tőle, mert tényleg gyomlálni leszek kénytelen. -
Thanatos #13768 hát ennek a haditeknikához nem sok köze van szvsz..., bizonyos szempontbol még a konyhakések is jobban beleillenek a haditechnikába mint ezek :D -
És a fos napodat ne rajtam vezesd le kérlek! -
Figyi had döntsék el az emberek, hogy őket érdeklik e hogy én mit írok. Nemtom mi kivetni valót látsz e abban, miszerint leírom hogy például a haverom mit csinált, hogy beszerezzen nemtom hány ilyen fegyvert! Azt hogy a beszélgetés átment másféle hatáskörbe, azért bocsánatot kérek! Bár nem hiszem hogy olyan nagy vétek lenne kitérni ezen témára egy Haditechnikai topicban! Bár igen, ez az ág el van különítve!
Mégegszer csak elnézést kérek ezért. De azért sok ami sok azért lehúzni, hogy ami téged nem érdekel, az szerinted mást se érdekel.
-
Pedig a Fórum arról szól, hogy mindenki a saját szubjektív véleményét elmondhatja és meghallgatja a másét... az meg hogy haverod miért adta el a PS-2-jét kurvára nem érdekel itt senkit sem. Mert a topic címe nem "Airsoft" sem " jó befektetések" vagy "Haverom eladta a PS-2-jét ezért".
Szóval Buzz off és hagyj lógva elég fos napom van nem kell még egy ilyen spamhuszár hülyesége is nekem...
Innentől Flame off vagy cifu majd törölje ha lehet.
Uff én beszéltem:D -
Jó... örülök hogy te ezt vontad le abból amit írtam..
A te hozzászólásodból pedig a "szerintem" szó nem érdekel senkit se! -
Bocs de szerintem senkit nem érdekel haverod pénzügyi befektetése ebben a topicban... -
katz #13762 
-
katz #13761 Ld. rá következő hozzászólásomat
-
Amiket én szúrtam be, azokat mind 1bizonyos gyártó csinálja... olcsók és jók. Teljesen olcsón megúszod. Haver azért adta el a Ps2-jét hogy vehessen minél többet!!! Van ezekből az olcsókból vagy 8-10 darab mind mind különböző! nem rosszak komolyan.. én már láttam őket. Najó... téma lezárva..
és tök jól megúszod... -
Szerintem ne kezdjel el itt vetiteni airsoft ugyben "igy meg ugy", meg ismerek olyat akinek van...
(Loal ez az "Egyik haverom eladta Ps2-jét meg mindenét hogy felvásárolja az összes típust" meg "hogy legyen több pénze mondom még a Ps2-jét is eladta.."... ezek igazi gyongyszemek....)
Jarnak ide olyanok akik eleg komolyan benne vannak az Airsoftban....
..es igen tessek itt az airsoft forum -
Erre gondoltam en is. -
Sorry -
[agree] -
Jah én szlovákoktól rendeltem ezt még a nyáron kicsit több volt mint egy PS2
-
Ren #13754 Airsoftból is elég sokféle van. Én nem szakértek, csak nem olyan régen nézegettem őket, mert szeretnék ilyet :) A full műanyag, minden lövés után felhúzós cuccok valahol ~20k körül kezdődnek (pisztolyok vannak olcsóbban is), de pl a teljesen fém, villanymotoros HK MP5 leolcsóbban ~70k körül volt és az még nem bolti ár. Ja és az én tudomásom szerint nem festéket lő ki, hanem 6 v. 8 mm-es műanyag golyókat. -
btw Airsoftnak van itten ebben a fórumban saját topicja:) Kérem ott gyülekezni:D pls:) thnks -
fúúú eladta érte a PS2-jét:D Egy komolyabb Airsoft cucc többet ér mint a PS2:D -
A japánok meg a taiwaniak csinálnak sokat. -
az amcsik kezdték el és most mással csináltatják már egy jó ideje... nagy sikere volt csak drága volt... de sztem a kínaiakkal csináltatják ugyanazt olcsón és gazdaságosan nagy számban. Haverom már a kinaiakat vásárolta fel... -
csak keresem azt a képet ahol láthatók a kiegészítők.. töltények,..stb. még tisztító készlete is van... kis airsoftos festék patronokat lő ki nem kis erővel! -
Melyik? -
további típusok... ezeket mind mind egy cég csinálja! -
vegyél akkor bele automata adagoló tárat... aksis motoros..

)