95112
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Sadist
    Jah, mint GTA:SA-ban a különböző bandáknál.
  • Seaweed
    Biztos jol odabaszta a foldhoz :DDD....nem olyan nehezen jon az szet..gyirstarazasnal seregben mi is leszedtuk az aljat rugo ki loszerek asztalra...viszapakolgatni a tartoba...fele idotmegsporoltuk ;)))
  • Glpetyus
    eskü,hogy kijött a rugó belőle
  • Seaweed
    Elnezegetve a linkelt topic kepeit nem etevedtek! A polok sziei es csikjai jelentik a hovatartozast!!!!

• Seaweed
    Rajottem mar hogy miert forditva rakjak fel a plusz tarat!!..ugylatszik a fegyvernek nem tervezett behatasokkal is szembe kell neznie :DDDDDDD
  • Seaweed
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Seaweed
    ez kesz....

• I.C.ram
    Miért is harcolnak? :D Nem kommunista, demokrata ellentét, hane mcsak simán sárga-piros :D
  • Seaweed
    kell magyarazni?! szvsz nem....szanalom...
  • I.C.ram
    Az a vicc ebben, hogy van két csapat, mitn a számháborúban. a pirosak és a sárgák :D
  • PrasCo
    Valahol - a groteszk, morbid humorán át - nagyon elgondolkodtatóak ezek a képek. Egyik kézben géppisztoly, másikban portörlő pamacs... huh.
    Na igen. Talán ezek a képek mutatják meg legjobban, mit is lehet az "ember" szó alatt érteni nagy általánosságban.
  • [NST]Cifu
    A képek innen vannak. Találsz közöttük eleget, amelyek mutatják, hogy egy részük bizony nem élvezi annyira. De az általam berakott képeken lévők többsége valószinüleg élvezi. Hogy simán, a'la nature, vagy valami drog hatása miatt, azt nem tudom. Hogy ezen képeket raktam be, annak köszönhető, hogy egy kicsit vidámabb hangulatban vagyok, ahhoz pedig ezek a képek stimmelnek. De a link alatt találsz jópár olyan képet, amelyek teljesen más megvilágításban mutatják meg a konfliktust...
  • kamov
    Bocs a kései válaszért.
    Az említett régebbi képsorozat 4. képén a sérós csákónál szerintem valószínűleg Jugoszláv (talánM64) AK változat vagy annak klónja van. Két dologból próbáltam következtetni. A tok formájából, és a felhajtható célzólemezról a gázátömlő részen elöl, ami tudtommal jugó kalasokon a puskagránát lövéséhez lett tervezve.
  • Punker
    én arra gondoltam hogy egy csomón piros/sárga kendő van :)
  • PrasCo
    Kedő, póló, közúti láthatósági mellény... mindegy, csak sárga legyen, ahogy látom. :DDd
    Egyébként én tévedek, vagy ők komolyan - úgynéznek ki, hogy - élvezik ezt?
  • Punker
    a kendő?
  • PrasCo
    Lehet, hogy a sárga cucc a "barát-ellenség"-felismerő rendszer. :DDDd
  • Seaweed
    A legszomorubb az egeszben hogy tele van az "orszag" az amerikai kontinensrol "visszavandorolt" fekakkal..akik joresze tanult ember!! De megis felvettek a ritmust, az evszazadok ota tarto torzsi harcokat! Csak ma mar nem ijjal es landzsaval meg kovekkel hanem AK-val RPG-vel, meg Toyota pick-upal viritanak...
    Szanalmasak!
  • Glpetyus
    Köszi,már utána néztem
  • [NST]Cifu
    Monróvia Libéria fővárosa. Jó ideje polgárháborús viszonyok uralkodnak ott.
  • Seaweed
    hmm ahogy elenezem eleg nepszeru arra fele ez a tarfelfogatasi modszer...
  • [NST]Cifu
    [center]
    A kötélfutás új értelmezést nyert - hevederfutás!

Látni és látszani - ez utóbbi igen fontos egy harctéren (csak meg ne ázzunk!)

Helyi APC - a védelemről nem acéllemezek, hanem voodoo-babák gondoskodnak (a reaktív védelem reformja? :)))
  • Glpetyus

Érdekes,hogy ezeket a konfliktusokat meg sem említik az átlag híradások....
    Pl. ha szégyen,ha nem,én azt sem tudom,hogy hol van Monróvia (vagy mi volt régen,ha nem így hívták..),arról meg hogy mi folyik ott,pláne nincs fogalmam.
    (mondjuk jobb is... :))
  • Seaweed
    (Hu de reg nevettem ilyen jot! Koszi!)

Hat igen!
  • neuro
    Amerikai maszek biztonsági erők Haitin, kicsit jobban felszerelve mint a lázadók:

• Seaweed
    Meg pelenka az arcon..........boztos ahol fekfoltos volt a gyereknak hala oda rakott lyukakat

Nekem ez a kedvenc... a fejek miatt:
  • neuro
    Ez a kedvencem Haitiről:

De most komolyan... miért pont mikiegér?
  • Seaweed
    kesz most mar hivhatjatok az elmeosztalyt....kiakadtam...most mar a szomszedban felfigyelnek a rohogesemre...

ez a fej!!! meg az orranak is van szellozo nyilas

• AKSURV
    Azé látszik Mihail Timofejevics zsenialitása. Az AK még ilyen csávók kezében is mügszik.
    Hagyni kéne, hogy az amik szabadon adhassák az M16-ot mindenkinek mivel azok nem bírnák ezt strapát, békésebb lenne a világ, ezek meg visszatérnének a lándzsához.

• Seaweed
    Ez a fej kesz bazze.....ne csinaljatok velem mert rohogogorcsot kapok ...

• neuro

http://media.militaryphotos.net/photos/Rebels_against_President_Aristide

Ezek voltak már? Haiti 2004
    Oldschool .303-as Lee Enfield-ek, Garandok
    Ruházatnak mikiegeres póló, fejre húzott fehér zokni, motoros bukósisak
  • Seaweed
    Jah lehet! Multkor lattam a BBC-n hogy vasdarabokbol gyakorlatilag mindent lemasolgatnak kezzel, gepek nelkul!! Az eszem megallt mikor lattam hogy pl indiai fegyverkovacs, kezzel gep nelkul szinte tokeletes beretta pisztoly masolatot csinalt rezslokkel meg egyeb kezi szerszamokkal...a vasat meg mint a patkolo vagy kardkeszito tuzben hevitette es kalapaccsal verte, edzette....kesz!
  • [NST]Cifu
    Lehet, hogy valami helyi AKM-47 gyártmány.
  • Seaweed
    Melybol a ket also tuti ures..de lehet hogyaz osszes es a valosagban azt orditja:
    "-Elfogyott!! EEEEEELFOGYOTTTT EZ A SZAAAAAARRRR....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"

• Glpetyus
    nembaj,aranyrolex befigyel :D
  • Seaweed
    Most nezem a harmadikat meg bajonett is fel van rakva...hvcs nagyon :DDDDD
  • [NST]Cifu
    A 3.-as képnél még érdemes megfigyelni a tár-összefogási rekordott: 4, azaz négy tárat kötött össze emberünk!
  • Seaweed
    Negyedik seros kepen milyen AK replika ez?!
  • Glpetyus
    :DDDDDDDD
  • Seaweed
    Harmadikon is kesz az negy tar...foleg hogy uresek .....keszvagyok...ez a honap poenja kepsorozat...