95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Cnut
    De a maximumot kihozták ezekből, vagy még többet is!
  • katz
    A II vh után "pár 100" zsir új, a gyárból kikerülő tankot leselejteztek amcsi zsidó tisztek és ócskavasáron szépen eladták az ujonnan alakuló Izraelnek. Később ezt az ami kormány megtoldotta még párral, és ugye mivel másuk akkoriban nem nagyon volt, ezeket meg a zsákmányolt technikát használták. Ma már azért van pénzük/lehetőségük fejlettebb rendszerekre is.
  • schrank
    én csak DC-tem az ilyen régi szaroknak nem ismerem a nevét
  • uHs Gerzson
    M4A1 Sherman tank aljának néz ki ha jól láttom.
  • schrank
    ugye ezek nem a ll.vh-s tanknak az alja
  • Cnut
    Megint csak Izraelből, variációk egy témára:

• harcu
    Ha azt vesszük, hogy a zsidók a komplett Mirage XXX tervdokumentációját ellopták, és azt kezdték el gyártani Kfir néven, igen, akkor van köze a Mirage-hoz. :)
  • schrank
    szerintem a donald kacsásítás amerikaibb megoldás lenne
  • haxoror
    Ez az arcvédő szinte kiált azért hogy cápafogakat rajzolanak rá az unatkozó katonák!
  • [NST]Cifu
    Itt van pár jobb kép a korábban bemutatott FAST arcvédőről:

Itt pedig a vele kapcsolat apró probléma - nem lehet tőle rendesen használni az irányzékot, mivel egyszerűen nem tudja az ember az arcát a válltámaszhoz, pofadékhoz nyomni. Persze van megoldás - ha egy tornyot húznak fel a fegyverre az optikai irányzék számára.

[center]

• kamov
    A kicsi, (6-10) jelölt tárban a puskagránát lövéséhez kellő vaktöltények szoktak lenni.
  • Bucser
    -MIrage??
    -Mirage Mirage hát a kocsi rázs:D
  • Cnut
    Én meg már találkoztam Kfir pilótával
  • tomcat1
    Igazad van, Mirage alapokon van.
    Repcsinapon, ha jól emlékszem szereztem aláírást Viggen pilótától...
  • SZU
    Az a legkisebb tár milyen komoly!
    10 lőszeres? =)
  • Bucser
    Mert az volt:D De szerintem a Viggen mellett a legszebb karácsonyfa:) (meg asszem Mirage alapokra épül talán??)
  • tomcat1
    Nekem a Kfir olyan mint egy kályhacső! :)
  • Bucser
    Lavi Kfir nálam favorit:) szívesen látnám őket viszont egy szimben (igaz sajna laviból smmi nem lett ha jól tudom)
  • Cat #16068
    hát ez tényleg valami ritka ocsmány gép :)
  • Cnut
    Ez a csúnya lesz mára az utolsó! Aztán holnap még, ha van rá igény :)
  • Cnut
  • Cnut
    Ezért nem is írogattam oda. Meg mert lusta vagyok.
  • Cnut
    Galil, Trevor, Barak sorrendben. De a jobb klikk mindent tud.
  • kiskorúbézoltán #16063
    Jobb klikk -> Tulajdonságok -> a kép neve rendszerint árulkodó ...
  • Cnut

• Fenrir
    Nem, counter-strike :D
  • kiskorúbézoltán #16060
    Jobb klikk ? :)
  • Fenrir
    Galil?
  • Cnut
    Rég voltak már képek:

• katz
    A haditechnika topic kezd az utolsó lapot elnézve átmenni Világpolitikába...

Pár komment az előzőekhez:

Kínából kész árú szállítás: Én az Electroluxnál dolgozom és csak azért nem a Kínában gyártott hűtőket árusítják itt is, mert drága onnan a szállítás
    Mivel a késztermékek nagyrésze hajóval jön Kínából (amik többsége köztudottan nem atommeghajtású), ezért Kína számára, aki nem rendelkezik jelentős kőolajtartalékokkal, ugyancsak hatalmas érvágás lenne, ha megnövekednének a szállítási költségek, lévén a késztermék árának nagyrészét a szllítási költség teszi ki.

"szerintem kizárt hogy ez megtörténjen"
    Miért? Nem ismered a régi mondást: Csak kenyér és cirkusz kell a népnek

"Az emberiség söpredéke ez a közel-keleti régió szvsz..."
    Más emberek, más szokásokkal. Ők nagy valószínűséggel ugyan ezt gondolják rólad, csak azért mert a te őseid meg rendszeresen odajártak kereszteshadjárat címén fosztogatni és gyujtogatni.
  • haxoror
    szerintem kizárt hogy ez megtörténjen
  • Punker
    lehet OFF topic de fontos információ a tudatlanoknak :)
  • Bucser
    Csak kis helyesbítés nem Jay és Néma Bob Sorozat hanem Kevin Smith életmű^^ Hisz az első részekben Jay és Néma Bob csak mellékszereplő egyedül a ay és néma bob visszavágban kapnak főszerepet.

De ez ooftopic:D
  • SZU
    Érdekesek ezek az arabok. Vajon, ha a "Jay és Néma Bob" sorozat "Dogma" részében nem a katolikus vallást parodizálják ki, hanem Allahot, akkor azonnal világjihadot hírdetnek??
  • Cat #16052
    ha figyelted az elmúlt években pl. az iráni eseményeket (választások körüli botrány, sok száz jelölt kizárása a teokrácia élén álló Tanács által, rendkívűl fiatal lakosság) akkor érthetőbb az, amit irtam. Egyszerűen le kell foglalni valamivel az embereket, különben észreveszik, hogy valójában szarul élnek.
  • haxoror
    Miért, TE jól megnézted őket?
    Vagy a tévében látod a szokásos "elfogulatlan2 tudosításokat?
  • harcu
    Egészen addig, amíg valaki fel nem fedezi, hogy a homok az igazán jó energiaforrás :)
  • harcu
    Ez nem teljesen van így, Fro és No. is sokkal jobban támogatja az Irán elleni akciókat (gazdasági főleg, de Fro. figyelmeztetett, hogy atomfegyvert is bevet, ha támadás éri), mint az Irak ellenit.
  • Fenrir
    Ha jól megnézed ezeket a szomszédos országokat: Irán, Irak, Pakisztán vagy akár Egyiptom is mindre illik ez a séma...
  • Bucser
    Sztereotípia rulez....