95112

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
dara #16245 Szerinted a gáz/riasztófegyverek kilőnek lövedéket? Csak közlöm, hogy nem. Attól még kilövik. A piropatront meg lehet nevezni vaktölténynek (de nem vaklőszernek!) és mindjárt randben is van a dolog. -
rohadt alma #16244 Igen.lehet jobb lenne törölni mindent #16207-től azzal együtt. -
rohadt alma #16243 Ez csak egy példa.
Ami a képen látható annak a becsületes neve Yunker-3.Aki azt állítaná,hogy AK-74M az nem mond igazat.Ha ezzel valaki az ablakunkra lőne kinéznék mi az.Egy madár kopog a csőrével?Ha AK-74M-el lőne valaki az ablakunkra akkor nem néznék ki az ablakon.Van-e jelentősége hogy a dolgokat a nevén nevezzük?Döntse el mindenki maga.Én már megtettem. -
Akartamvolt javasolni, hogy a másik sértegetést légyszives hagyjátok abba. -
rohadt alma #16241 -
rohadt alma #16240 Megtenné? -
Erre inkább nem írok semmit mert valszeg Cifu moderálna.... -
Nem tudom, hogy közvetlenül a HK ad-e el MP5-öst, de szerintem minden bizonyal. Legalábbis a Gunsamerica.org-on simán lehet Class 3 engedélyel MP5-öst (akár hangtompítós változatot is) vásárolni.
Szerk.: bár ahogy az árakat elnézem, lehet, hogy tényleg nem lehet eredeti MP5-öst vásárolni, mivel igencsak horror árakon mérik a valóban HK gyártmányokat... -
rohadt alma #16237 Látod milyen a fantázia.Egy képet láttál és már azt írod "piropatronokat kilővő szar".Hát mikor lőtt ez ki piropatronokat?Láttad? 
Amit kilőnek az lövedék.A piropatron az lövedék?
-
rohadt alma #16236 Ja vannak ilyen országok de én valahol (talán a Zsarumagazinban)olvastam,a HK csak kormányoknak adja el. -
Tiberius B #16235 Bár nem értek a fegyverekhez, de szerintem ezt a fegyvert egy régebbi fantáziafegyver alapján csinálták, amit egy még régebbi alapján, és vhol 6-7 ilyen lépéssel ezen fegyver előtt volt egy igazi is.
Egyébként honnan is van a kép? -
"minden eszköz fegyver amely emberi élet kioltására felhasználható és arra alkalmas"
Mert Hülye azért nem vagyok... -
Te meg ugye nem tudod, hogy miről van szó??? -
Ren #16232 Szinte biztos hogy nem a HK32 (először én is annak néztem), de ahhoz túl ritka fegyver és látszik, hogy a tárfészek elejét szétbarmolták, hogy a jóval nagyobb tár beleférjen és alapból jóval kisebb inkább 9mm-es. Sokkal inkább valami kellék MP5 szétbarmolva. -
rohadt alma #16231 Te ugye nem tudod mit jelent a fegyver. -
Pardon, de bizonyos országokban (illetve az USA egyes államaiban) civilek számára is hozzáférhetőek a sorozatlövő fegyverek, így a HK MP5 is. -
Szerintem csak szimplán hülye....
Az OICW-nek semmi köze a képen látható fegyverhez.. ez egy több fegyverből összeheggesztett piropatronokat kilővő szar. Semmi más.. egy halom gumi vagy vas vagy ki tudja mi... KITALÁCIÓ NEM LÉTEZIK!!!!!! -
rohadt alma #16228 Az OICW felejtős téma.Nem gyártják.Nem veszik.Senki sem tartja rendszerben.Amíg ez megváltozik addig egy egyetemet biztos el lehet végezni. -
A fegyver egyértelműen az OICW XM29-re hajaz, a gépkarabély része talán HK32K, a felső "fegyver" pedig szvsz csak kamu (a hüvelykivető nyílás jóval a tár elött látható).
[center]
HK32K -
te kicsit nehéz felfogású vagy nem? elég egyértelmű hogy az ott egy kamucsúzli szal minek csinálod itt a fesztivált? -
rohadt alma #16225 Az a valami egy MP5-ös?Ne már hülyességről szóljon a topic.Az a valami a képen lehet gumi.Abból is csinálnak fegyvernek látszó tárgyat a filmesek.
Mellesleg MP5-öst csak kormányszervek birtokolnak.A HK csak kormányoknak el olyat. -
Ren #16224 Amennyire én tudom, az OICW "hagyományos" fegyver része egy módosított G36K. (A módosítás lényege, hogy M16-os tárat tud fogadni) -
rohadt alma #16223 A HECKLER & KOCH GmbH készített egy OICW-t (Objective Individual Combat Weapon) de annak a megjelölésében nincs G36.A megnevezése XM29.Annak nem is része a G36.Azt hiszem az XM8-al van közelebbi rokonságban.Már csak azért is mert az OICW egy amerikai program és az XM8 is az amerikaiaknak készült.Szintén a HECKLER & KOCH GmbH terméke. -
na ja :) -
Tudom de ebben a fromában soha nem létezett mint valódi fegyver csakis mint "kellék":)
Csak ez volt az egyetlen triviális példa ami az eszembe jutott... -
ennek első vh-s walter volt az alapja :) -
Szerinted Han Solo blastere ebben a formájában valaha létezett a valóságban????
Az a fegyver egy Mp5-ös amihez hozzá van toldva még valami... De elég ratyin van megcsinálva... (bár a felső rész az erősen hasonlít egy g36-ra)
Az a cucc csakis azért készült, hogy Kúúlos legyen.. nem azért mert létezik... -
rohadt alma #16218 Nem tudom.De ha lehet tippelni akkor szerintem nem.Egy filmhez vagy fotóhoz nem kell megkapni a prototípust. -
deréktól lefelé le is van vágva a kép:D -
igazad van ez a kép fake mert olyan van-damme fotó nincs amin nem látszik a csupasz segge
-
és szerinted az ott valódi fegyver? -
nagyon szép a szélvédője!! :D -
rohadt alma #16213 Butaságot hordtok össze.MP5 nem fogad semmilyen M16-os tárat a bullpup meg nem a tárra vonatkozik. -
Cnut #16212 Hátul még egy tartalék bullpup tár is figyel! -
LOL
Lássuk az egész gránátvetőszerű izé rá van rakva egy MP5re ami képes M16 tárat is befogadni. Kemény nézés és napszemcsi +pont
-
Csoder #16210 Ramboknak készült egykezes stukker
-
és a bal kezével mit fog a forró csövet
-
g36 oicw, bár az nem ekkora állat, de hasonló :D -
Ennek a valaminek mi adta az alapot? :D -
rohadt alma #16206 Gyártó stb?