95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
De még mindig nem értem, hogy miért nem akarsz hinni nekünk? Gyakorlatilag mindenki megcáfolta a hülyeségeidet. Egy ember nem volt, aki a te hülyeségeid mellett állna. Itt azért vannak olyanok, akik eléggé vágják a témát (nem magamra gondolok), és valószínűleg sokal többet tudnak a haditechről, mint te. de te mégsem vagy hajlandó elhinni a tényeket. Még maguk az amcsik is azt tartják, jobb a Pinzgauer. -
Tök mindegy mert ugyanezek a tulajdonságai a ponyvásnak, és a merevtetősnek is. Hummereknél szintúgy. -
melyik változatot hasonlították a hummerhez a rövidplatós ponyvásat ? -
Ahhh. Ez hivatalos gyári adat mindkettőnél, az alap katonait nvizsgálják! Arról nem is beszélve, hogy a Steyr jóval meredekebb emelkedőn is feltud menni. -
bocsánat öveges professzor úr melyik járműnek van magasabban a súlypontja ahol a tengelyek fellett van az utastér vagy ahol a tengelyek között
-
Tanulgass egy kis fizikát... -
a két stejert hasonlítsd össze azt a páncélozottat meg amelyik triálozik szerinted ugyanezt meg tudja csinálni a páncélozott is a hummer szélesebb mint magasabb ergó többet tud oldaldőlésben teljesíteni
-
Csak Einsten nem volt biztos benne :) -
Én klausztrofóbiás vagyok úgyhogy nem próbáltam ezeket a fémkoporsókat:D -
Cnut #16403 Én jól elfértem benne, persze 173 centivel nem olyan nehéz
-
És az elsőben nem vagyunk biztosak:) Egyébként ah idézel akkor te dd oda kit:) Ez pl Einstein:) -
"nézd már meg full semmi köze a két kocsinak egymáshoz elég a kerék és a sárvédő közti távolságra tekinteni"
Mi van??? Minden oldal egy kategóriába sorolja a két járművet. Kicsit más a felépítésűk ennyi.
Milyen kerék sárvédő méret különbségről beszélsz? -
Ja és milyen bukókeretről beszélsz? :D Látom nagyon ott vagy a témában. -
Najóóóó, ez már nagyon komoly :D
Leszedte a kőkemény 1-2 kgos ponyvát!!! és még a szélvédőt is lehajtótta, ami megint legalább 5-6 kg!!!! Micsóda csaló gazember!
Most megint tényekkel támasszam alá???
Pontosan 40%os oldalemelkedőn tud áthaladni mindkét jármű! Magyarul ahol a Pinzgauer borul, ott a HMMWV is. -
Jaja, bélül nem egy kedilekk :) Én is ültem benne még anno. Ja és a képhez vegyük hozzá hogy azért a jó katona nem pólóban üldögél egy hmmwvben :) -
Hidd el, szűk. Ültem benne.
Itt a haverok ülnek benne, átlag (170-180 centi) magasak. Én beültem (198cm-vel), és azt mondtam, hogy ez egy kispolski. Oké, a nagy hasmagasság miatt, de egy Land Rover Defenderben jobban elfértem...
Szóval négy ember beül, hurrá, az ötödik esetleg elvan a kardánfelett, de ennyi... -
Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság :D -
nézd már meg full semmi köze a két kocsinak egymáshoz elég a kerék és a sárvédő közti távolságra tekinteni ráadásul nem elég hoyg a tetőt leszedik az alacsonyabb súlypont miatt de még a szélvédőt is lehajtja még szerencsére van annyi esze hogy a bukó keretet fennthagyta -
hagyd a francba...... -
Minden egyes szavadat megcáfoltuk, és még mindig nem hiszed el. -
kegyelemdöfés* -
MEgint nagy baromságokat beszéltél...
itt a kegyelem döfés:
Mert ugye ez csak egy kisteherautó. -
persze ha leszámítjuk a francia ágyat akkor már nem is olyan szűkös a belselye 
-
Hát tényleg... Már jajjveszékelve síkítoznak bent a katonák, már azt se tudják hogy meneküljenek ki a járműből...
Itt egy kép...
Képzeld ez sem borult fel... -
ez most majdnem oldalra dől
-
ja és ez még kimaradt:
Ez elvileg már az aknáknak is ellenáll.
-
Ha megnéznéd a vidókat, amiket linkeltem, végre belátnád, hogy gyakorlatilag nincs olyan akadály, amin ne tudna átmenni, és bármelyik társa viszont igen...
elég kemény mutatványokat csinálnak vele, mikor pl az 1 méteres szinte függőleges falra is felmásznak vele. -
Ezerszer jobban megy a terepen egy 6x6 mint egy 4x4. -
Ez már gyerekes
-
Megsúgom neked, hogy minél több tengelye van egy terepjárónak, annál jobb a terepjáró képessége... Mivel gyakorlatilag az egész jármú alja futófelület, akárcsak a lánctaplnál. Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz a nyomás nagyobb területen terül el, ergó kevésbé süpped be. -
ott bukik a mutatványod hogy ezek 3 tengelyesek ami valószínűleg egy csomó a két tengelyesnél felsorolt méret.stb. előny bukik de lehet hogy ezért inkább a hummer-re felszerelt "kiegészítők" megalkotóit kéne dícsérni -
Ez csak a felépítmény, azt pedig bármilyen alvázra rá lehet rakni... -
Parancsolj:
-
4 ajtós is úgy négy személyes hogy el lehet benne tévedni
...a kisgyerekeknek. Hihetettlen szűk belül a méreteihez képest a HMMWV. -
Ambulancia:
Pinzgauer
Hummer
Chinook szállítás
Felfegyverzés:
Mistral rakétával:
Szintén légvédelmis hummer, talán SAM.
Afghanisztáni bevetés:
szintén:
Lehetett volna még egy rakás kategóriával folytatni, de lusta vagyok. -
ez
ez
ez
ez nem tudom mi de pl. ez is olyasmi
ez
ez lehet hogy FAKE
meg ez -
De mostmár komolyan érdekelne, hogy szerinted mi hiányzik a Pinzgauer feladatköréből, ami a hummerében benne van. -
"arra céloztam hogy még a legmodernebb tervek is "csőrös" kivitelek"
Ez már beteges, amit művelsz. -
ne keverjél mert én azt mondtam hogy az uaz hasonlít a plincgauerre és nem mondtam hogy csak "csőrös" lehet az mert a vodnik is egy teljes értékű hmmwv sőt a képeket elnézve ez a leguniverzálisabb szerintem -
nekem meg jogom megunni és a közösség védelmében cselekedni.

Ez elvileg már az aknáknak is ellenáll.